Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

liommi , as imeciau pvz, kas man yra kieta , su forma rankine. mirksiukas.gif

vat vat, isvada persasi- per daug demesio jaunystej gavote.. galvojate dabar bus trukumas lotuliukas.gif

nebijau susent, bijau but neigali , susirgti, numirti.. bet susiraukslet- nea.. ta tema kazkada su nereide rutuliavom cia... beje, kur ji?
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 02, 10:23)
liommi , as imeciau pvz, kas man yra kieta , su forma rankine. mirksiukas.gif

vat vat, isvada persasi- per daug demesio jaunystej gavote.. galvojate dabar bus trukumas lotuliukas.gif

nebijau susent, bijau but neigali , susirgti, numirti.. bet susiraukslet- nea.. ta tema kazkada su nereide rutuliavom cia... beje, kur ji?

Dėmesio gaunam ir dabar pakankamai biggrin.gif tikriausiai baimė, kad nebegausim jo, kai būsim senos:)) o taip ir bus..brrrrr...
Atsakyti
As nezinau ar cia del komplimentu. Mano atveju, as ju daugiau dabar gaunu, nei 21-riu. Tiksliau, kitokiu, 21- riu gauni, kaip visos - oi kojos, ai nu tu grazi bla bla biggrin.gif 31- riu gauni ka uzsidirbai, per tuos 10 metu biggrin.gif

As tiesiog nenoriu buti 40-ties, nesvarbu, kaip atrodysiu, noriu likt young and wild...

Ir zinau, kad, net, jei busiu 40, geram techniniam stovy ir 40-meciams vyrams, bus bais grazu, zinau, kad 21- riu metu, kvepiantis beprotybemis ir jaunyste vaikis, tik pagalvos - issilaikiusi teta.

Mano vyras gerai atrodo, uzbegu uz akiu, kad neisvedziotumete, as tiesiog sakau, kodel bijau pasent biggrin.gif

Atsakyti
o kam 40metei sukt galva, ka pagavos 21iu vaikis biggrin.gif biggrin.gif
manau jus perdedate
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 02, 08:51)
o kam 40metei sukt galva, ka pagavos 21iu vaikis biggrin.gif  biggrin.gif
manau jus perdedate

nesuksi galvos, kaip ir 31 nesuka galvos, ka pagalvos jis dabar, turiu omeny - kad, busi teta, ir jei, dabar, zavisi visi, su amziumi pasiskirstys i amziaus grupes, deja
Papildyta:
pabaigai, du, mano vieni geriausiu draugu gejai, sako - nusizudysiu, kai pasensiu biggrin.gif as irgi pritariu. Na, cia tik skambi fraze, jei ka biggrin.gif Bet, negalvoju tiek apie ligas, lazdas, mirties lova, kiek apie fakta - ne jaunyn, visgi, ne jaunyn einame...
Atsakyti
Stichija, pirmam pakeisciau raudona kaspina i elegantiska siaura dirziuka, o antras labai puiku, geltona suknes spalvyte super, tik megztuka atsegciau smile.gif

Liomi grazu, bet tie bateliai, nematau nieko kito kaip tik juos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 12:07)
nesuksi galvos, kaip ir 31 nesuka galvos, ka pagalvos jis dabar, turiu omeny - kad, busi teta, ir jei, dabar, zavisi visi, su amziumi pasiskirstys i amziaus grupes, deja
Papildyta:
pabaigai, du, mano vieni geriausiu draugu  gejai, sako - nusizudysiu, kai pasensiu  biggrin.gif  as irgi pritariu. Na, cia tik skambi fraze, jei ka  biggrin.gif Bet, negalvoju tiek apie ligas, lazdas, mirties lova, kiek apie fakta - ne jaunyn, visgi, ne jaunyn einame...

negalvoji nes esi jauna ir sveika. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 11:03)
Darkart pamasciau, as, labiau nei Jus, bijau pasenti, atrodo, kad as negaliu pasenti, kaip tai as sena busiu? Ir net jei veidas nesentu, plastika padarytu mane visiskai tobula, as zinosiu - ma nebe 21. Tas mane zudo.

drinks_cheers.gif

Ech, kaip pakrypo tema biggrin.gif
Kaip tik su vyru kalbėjom apie tai, *****, nenoriu ir aš pasent, nors žinau, vis tiek teks doh.gif biggrin.gif
Vyras tik juokiasi (jis vyresnis beveik 11,5 m.) sako, ar tu nematai, kaip žmonės į tave žiūri ir kiek būna situacijų, kai galvoja, kad tau kokie 25-27. Nu ir kas! Aš noriu forever būt 25-27! biggrin.gif Tai buvo pats gražiausias mano laikas (išvaizdos prasme), o dabar pasižiūri - ten raukšlelė, ten padribę ir t.t. doh.gif

QUOTE(sygyta @ 2014 06 02, 11:23)

Paradoksalu, bet dėmesio tai gal dabar daugiau nei jaunystėje, pvz., aš buvau bjaurusis ančiukas, mokykloje tyčiojosi, po to apsivertė viskas... Bet tikrai neužilgo tas laikas, kai trūkumas bus biggrin.gif

Nebijau numirt. Susirgt, aišku, nesinori, bet... puikiai žinau, kas yra stiprus skausmas, tai, deja, nėra tik senatvės "privilegija", patirties yra, gal todėl labiau ir bijau raukšlių biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 11:47)
Ir zinau, kad, net, jei busiu 40, geram techniniam stovy ir 40-meciams vyrams, bus bais grazu, zinau, kad 21- riu metu, kvepiantis beprotybemis ir jaunyste vaikis, tik pagalvos - issilaikiusi teta.

Visiškai pritariu ax.gif dar prieš penketą-trejetą metelių buvo, kad ir 20mečiai pakalbindavo, o dabar jau ne - abydna biggrin.gif

Tylene drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liomi, wow, kerinti wub.gif labai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Man tai tos ,kurios labai bijo pasent tokios tuscios atrodo...gal laikas atsigrezt i savo vidu ir ten paieskot kokiu vertybiu vietoj to,kad pries veidrodi skaiciuot rauksles..nezinau, gal as tiesiog jusu nesuprantu,nes ne ta amziaus kategorija ...puiku atrodyt jauniau nei tavo biologinis amzius ,o toks noras,kad visokie vaikai ,vos issirite is mokyklos suolo tavimi zavetusi ,tai man isvis nesuprantamas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2014 06 02, 11:23)
nebijau susent, bijau but neigali , susirgti, numirti.. bet susiraukslet- nea..

sutinku su jusu daugeliu minciu sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 06 02, 12:52)
Man tai tos ,kurios labai bijo pasent tokios tuscios atrodo...gal laikas atsigrezt i savo vidu ir ten paieskot kokiu vertybiu vietoj to,kad pries veidrodi skaiciuot rauksles..nezinau, gal as tiesiog jusu nesuprantu,nes ne ta amziaus kategorija ...puiku atrodyt jauniau nei tavo biologinis amzius ,o toks noras,kad visokie vaikai ,vos issirite is mokyklos suolo tavimi zavetusi ,tai man isvis nesuprantamas schmoll.gif
Papildyta:

Džiaugiuosi, kad Jūs esate tokia turtinga vidumi bigsmile.gif

Niekada nesuprasiu to, kaip noras gražiai atrodyti išoriškai, gali trukdyti vidiniam grožiui smile.gif bet ką aš galiu suprasti, būdama tuštutė biggrin.gif
Atsakyti
nieko blogo bijoti tu rauksliu... bet ju bijoma tik tol, kol atsiranda didesnes gyvenime bedos...

turiu giminaite.. ji nuo jaunu dienu siek tiek nepajegi.. su laiku sveikata vis nyko... mirus jos mamai, pas ja gyventi atsikrauste brolis.. . pries keleta dienu mire ir jis. Ir nera baisiau, kai tau TIK 56 .proto yra, bet kunas taves nebeklauso... turi artimu, bet niekas nenori apsiimti taves- "nastos" ... nera nieko baisiau!!! geriau nuo proto nuciuozciau tada..
Atsakyti