Aciu merginos, as pati viska suprantu. Siai dienai jau minus 12 kg, tai svoris vistiek tirpsta nors tu ka jam padaryk.
Manau, man reikia arba kurti nauja tema kitam skyriuj, arba ieskoti tokios, kurios esme butu "Valgau ir liekneju".Nes cia, as ir pati labai daznai pagalvoju- na nesamone rodytis temoj"Maistas sportuojant". Galiu rodytis kitur, o cia labiau diskutuos, kas naudinga, nenaudinga, kas reikalinga sportuojant.
Del majonezu ir suriu- pagalvoju vis "na reiks reiks jau kada mazint", bet kolkas negaliu ir nenoriu.
Jausti alki, ar taip vadinamus "cravingsus" (kai mirsti kaip nori kokio maisto)- ne man. O dabar, PAGAl SAVE subalansuodama maista - sveikas plius tas , prie kokio ipratus- as kolkas islaikau balansa. Vakar sove mintis- gal pabandyti viena savaite, vardan eksperimento valgyt grynai jau labai sveikuoliskai. Na sakykim- atsisakyt kavos, eit ieskot fat free varskes, viska super derint ir paziuret kaip keisis svoris. Kad kris- neabejoju, bet neabejoju ir dar vienu dalyku- kad as nesulauksiu tos savaites pabaigos.
Visu nuomones gerbiu, bet jei noriu toliau demonstruo savo paprasto zmogaus, moters, megstancios skaniai pavalgyt meniu - reikia kraustytis kazkur kitur.
Ale bet ir skaniai pavalgyt- velgi labai subjektyvu... Kazkam "skaniai pavalgyt" reiskia- makdonaldo maistas, kazkam- lasinukai su juoda duona (nu man tai pvz skanu

), kazkam- kugelis su spirguciais (ir tai skanu), kazkam- salotos (cia IRGI LABAI skanu). Bet reikia, matyt, atrasti ta balansa, SAVO balansa- kiek, kada, kokiais kiekiais. Ir ziureti ar pavyksta siekti tikslo (svorio metimas, augimas ir pan.), ar isvis tas tikslas yra ir pan.
Man kolkas viskas pavyksta.
Kai buvo 86 kg, maniau- 80kg sverti- jau nerealus tikslas. Kai rode pirma skaiciu 7 (79kg)- jau buvo beveik neitiketina, staciau ant svarstykliu mazaja, tikrinti ar tikrai svarstkles nesugedo. Kai rode 77-78 - vis grizdavo prie 80- maniau viskas, taip ir bus, 80- na ir gerai.
Paskui masciau- na ar pasieksiu 75? (Savo senaji svori, studiju metais, dar ne ta maziausia, bet ..) Neseniai tvirtai svarstykliu skaiciukai apsistojo ties 75. O pastarosiom dienom matau... 74.... Apie koki 70kg net nemastau- cia, manau, man jau butu ribu riba.

Bet nu matysim.
P.S. Vistiek manau, kad reikia man ta suri mazint. Nemazai gaunas jo. Kai valgai- nepastebi taip. O pasiziuriu i nuotraukas- akurat- mastau "nu ir kam cia tiek surio??".
P.P.S Anksciau surio, varskes nevalgiau ISVIS. Surio tiesiog nemegau, varske- isvis nesamone kazkokia atrode.

Dabar- neisivaizduoju savo meniu be siu produktu, o suris isvis..priklausomybe.

Kas cia pasidare?

O dabar isgeriam vandens ir tesiam grazia diena.

(Nors pas mane nekas- namie ligonis, uz lango- lyja, busiu ikalinta, namie nera kas veikt.

)