Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 05, 13:53)
Matai, as turiu papildomu kilogramu, tai mano kunas nebadauja, valgo lasinius biggrin.gif Parasyk kada pilna dienos meniu, ydomu man pacekavint 4u.gif  blush2.gif

Svarbu ,kad tusciu skrandziu nesportuotum biggrin.gif .
Ai,kad mano meniu dabar nekoks biggrin.gif ,tirpdau riebala,tai valgau nuobodziai ir slabnai biggrin.gif ,neskaitant pusryciu.Pusryciams-bananas,kose,pietus- vistiena su duona ir darzovem,negaliu be juodos duonos biggrin.gif ,kefyro stikline,vakare bus varske ir viskas siandien biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 05 birželio 2014 - 15:37
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 05, 14:56)
Laukiau sio klausimo. ax.gif  Nes sviezia cesnaka valgau praktiskai kasdien. Nezinau, pati specialiai atkreipiau demesi- nejauciu nei poskonio, nei kvapo paskui. schmoll.gif  Gal angliski cesnakai nekokie? g.gif  Aisku, jei jo truputi daugiau, tai paskui kuri laika jauciasi, bet neilgai.
Jo dedu nedaug. Pvz.ant didelio bliudo salotu (didelio tikrai)- maximum 2 skilteles sutrinto.
Papildyta:
Del citrinos nezinojau, bet as gi pastoviai pliumpiu vandeni su citrina, gal del to man nesijaucia to cesnako taip? bigsmile.gif
Del petrazoliu- taip, girdejau, kad reikia pakramtyt ju. mirksiukas.gif

Gal ir kitokie, ne tokie astrus g.gif Reikes isbandyti petrazoles pakramtyti ir citrina, paziuresiu ar suveiks smile.gif
Atsakyti
Pavalgiau, nors kai jauna buvau, sportuodavau tusciu skrandziu. Dabar jau mano mityboj pusryciai yra privalomi cool.gif

8.30 300 ml ryziu pieno, pernakt isbrinkintos chia seklos, saukstas linu semenu su smulkintais riesutais ir 150 gr. melyniu. Veliau - puse puodelio kavos

Sportas

11.15 protein shake
12.30 2 grikiu duonos riekutes, saukstas philadelphia ir 2.5 kiausinio baltymo, 1 trynys ( suvalgius dar ejau salotas gamintis, bet jau nebefotografavau, nes jos buvo be nieko). Jauciaus soti labai ilgai blink.gif
17.00 protein batonelis
19.30 nemazas dubenelis salotu lapu ir 3 agurkai, 100 gr. kumpio riekeles ( liesas, be jokio riebalo ), siek tiek moliugo seklu, saukstelis makadamijos riesutu aliejaus ir padazas ( jogurtas, citrina, metu lapeliai, agurkai, cesnakas, prieskoniai - a la tatziki).

Vaizdine medziaga tik rimtuju patiekalu, proteinu nesamoniu nedejau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 05 birželio 2014 - 22:12
O kaip faina, jėga! wink.gif
Atsakyti
Valioo, dar vaizdinės medžiagos bigsmile.gif
Atsakyti
Penktadienis. Minus 1.6kg, nežinau kaip su mityba šiandien. Vakar ji keistoka buvo, vakarienei tespėjau sau miusliu bliudelį užpilt pienu ir suėdžiau puskilogramį trešnių per porą val. Vaikus gviešiasi virusas, mažoji visąlaik ant rankų, galvytę įkišus man į kaklą, tai koks gaminimas..
Pietųms buvo žuvis su avinžirniais, pusryčiam vakar kiaušai du, juoda duona, vėliau su kava dvi sluoksn.bandelės su obuoliais. Žodžiu, tokz ”treat'as”...

Atsakyti
VAkar vakare sublendinau liesos varskes pokeli, truputi pieno del skystumo, ir dar banana imeciau, cinamono ir vanilinio cukraus vos, del kvapo. Ir visai neblogai susigere, ypac kai as tos varskes nemegstu biggrin.gif

O siandien irgi atradima padariau smile.gif Salotoms vietoj majonezinio padazo, pasidariau jogurtini . Emiau tikro jogurto be priedu 3.5 rieb., ispaudziau cesnako skiltele, pipiru, vos druskos. Ir kaip skanu buvo, dabar visada taip darysiu, daugiau jokiu majonezu salotose thumbup.gif

Ir tas zalias cesnakas jogurte turbut kazkaip neutralizuojasi, kad beveik jo nejauciu g.gif
Atsakyti
Gera mintis del jogurto. ax.gif

Patiko man vaizdine Egliuko medziaga. Iki siol chia seklos skambejo kaip ufonautu kosmetikos priemone, o dabar, pamacius iskart idomiau. biggrin.gif Eisiu paskaitinet informacijos kas ten per maistas. 4u.gif
Atsakyti
As irgi chia noriu isbandyti, dar ir knyva noreciau itraukti i valgiarasti, bet vis iki Holland & Barett nenueinu
Atsakyti
Na jos tokios mazos maistingos seklytes, kurios y skysty ydetos isbrinksta, padideja. Puikiai uzkemsa skrandy, isvalo svelniai siek tiek zarnyna, kai ryte valgai smile.gif Kynva labai skani, tokio svelnaus riesutinio skonio, galima ir saldziai pasidaryt su vaisiais, arba su druska ir kepintom morkom, svogunais, grybais. Labai universali sakyciau smile.gif
Atsakyti
Sudomino ir mane chia ir kynva. O ta chia nemirkyta butu galima barstyti ant salotu. Skaiciau, kad galima, bet kaip butu praktiskai, ar bebrinkdama skrandyje "neissausins" man organizmo, nes daug vandens sugeria. Ar tada tiesiog daugiau vandens gerti reikia g.gif

As ir dabar pripratusi ant salotu vis ka nors pabarstyti, kad maistingiau butu. Tai kepintu saulegrazu, dabar sezamo seklas barstau. Baigiasi mano maisiukas, reiktu vel ka nors nusipirkti, linkstu prie chia.
Atsakyti
Gali barstyt, bet nedaug. Ir taip, vandens gerti reikia daugiau, nes tiesiog nemazai jo sugeria smile.gif bet juk to skyscio ir gaunam is salotu irgi, taip kad manau karts nuo karto suvalgant tikrai nieko tokio neatsitiks smile.gif Man nebrinkintos jos nepatinka, tokios traskios ir sausos, kaip aguonos seklytes gerai isdziovintos biggrin.gif Manau sezamo seklos salotoms labiausiai tinkamos smile.gif Arba kanapiu seklos dar neblogos smile.gif O del kynva tai ir grikiai ne ka uz ja blogesni wub.gif
Atsakyti