Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

Reikes nusipirkti pabandyti tu chia seklyciu smile.gif Labai jau daug gero jos turi, o ir virti nereikia, tai man labai gerai smile.gif

O koks kanapiu seklu skonis?
Atsakyti
Man irgi, ko nereikia gamintis - tas man geriausia biggrin.gif Ypac y darba ysidet smile.gif
Kanapiu skonis toks riesutinis siek tiek, neutralus sakyciau, iki galo taip ir nesupratau, ka cia valgau smile.gif Bet tada as dariausi a la cezario padaziuka salotom, tai nemazai skoniu ten tiesiog susiplake smile.gif
Prisiminiau, kad dar ju turiu, reikes piena pasigamint smile.gif Atsargas sunaudot noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 07, 10:17)
O del kynva tai ir grikiai ne ka uz ja blogesni wub.gif

Grikiai mano irgi laaaabai mėgstami, bet pastaruoju metu taip dažnai juos valgau, kad norisi pakeisti.
O galima mirkytas, o ne sausas chia sėklas barstyti ant salotų?ar čia be ryšio? biggrin.gif

Beje,su chia sėklomis esu kažkada radusi įdomią idėją pusryčiams-
chia sėklos mirkytos žaliojoje arbatoje su įvairiais vaisiais.Tų sėklų buvo gan daug,atrodė daugiau kaip košė,o ne pabarstymas smile.gif

Egliukasz,kokios spalvos tau išeina kanapių pienas?
aš perku parduotuvėje kanapių pieną, jis aišku baltas, bet matyt iš tikrųjų jis neturi tokios pat spalvos kaip karvės pienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 07 birželio 2014 - 13:25
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 07, 13:46)
Grikiai mano irgi laaaabai mėgstami, bet pastaruoju metu taip dažnai juos valgau, kad norisi pakeisti.
O galima mirkytas, o ne sausas chia sėklas barstyti ant salotų?ar čia be ryšio? biggrin.gif

Na jos tokios pasidaro slidzios labai, kaip zele, tai cia tiesiog jau pagal skony kaip kam ir kas patinka smile.gif Man asmeniskai labiausiai patinka isbrinkintos augaliniam piene su uogom. Salotos gal tiesiog per slapios jau butu, nes tikrai labai daug vandens sugeria ir jy islaiko smile.gif

user posted image

Nebent nukost ir tada naudot smile.gif O ta vandenuka tirsta isgert, jis gerai skrandziui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 07, 13:22)

Nebent nukost ir tada naudot smile.gif O ta vandenuka tirsta isgert, jis gerai skrandziui smile.gif

Oho kaip atrodo bigsmile.gif biggrin.gif
o plaunate prieš mirkant sėklas?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 07, 15:09)
Oho kaip atrodo bigsmile.gif  biggrin.gif
o plaunate prieš mirkant sėklas?

Praskalauju, bet kai jos tokios smulkios, tai nezinau, kiek ten gerai nusiplauna smile.gif
Neplaunate, o plauni - as dar netokia sena, kad jus reiktu vartot 4u.gif
Atsakyti
Griztu i eteri. Ne tobulai, bet.. 4u.gif Nespejau vakar. Vakarykstis meniu:
Pusryciam sumustiniai - juoda grudeta duona/plonas sluoksnis Philapelphijos/kumpelis ir kiausinis.
Sportas.
Po jo - obuolys. Gal nelabai koks pasirinkimas, bet nelabai galejau sulaukt pietu, o nieko kitko tinkamesnio neturejau. blush2.gif
Pietus: marinuota vista kepta orkaitej (marinuota citr.sultyse, cesnake, alyv.aliejus, prieskoniai), darzoves, salotos. (Per karta visa seima suvalgom viena nedidele free range vista. Man tenka- koja ir dalis krutineles. ax.gif )
Vakarienei grudetos varskes indelis su medum, uogom ir riesutais keliais.
Po jos- pasivaiksciojimas su seima. Ir labanaktis.

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 08 birželio 2014 - 16:20
Mergytes.... ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=64975705
Atsakyti
Fainai kaip 4u.gif simpatiška bigsmile.gif
prizų duoda? biggrin.gif
Atsakyti
Na atseit konkursas. Yra prizų. Gal gausiu laugh.gif
Nepasigilinau, berods kažkas iš natūraliis kosmetikos.
Atsakyti
Ateinu ir aš su truputį vaizdinės medžiagos, ne meniu, bet dalis jo biggrin.gif
nusipirkau ir chia seeds, pirkau Holland and Barrett, gana brangiai, bet pažiūrėjau,kad Tesco jos baltos, tai gal ne tokios geros?Nors kaina nelabai skyrėsi...
Po to paskaičiau, kad savybės tokios pat, nesvarbu, juoda ar balta smile.gif
Koks įdomus procesas buvo jas pirmą sykį mirkyti bigsmile.gif
išmirksta greitai, 10-15min ir tos sėklytės tarsi kokiais drebučiais apauga laugh.gif
Panačiai kaip pomidorų sėklytės ar aviečių, bet man patiko.Draugas pamatęs sakė fuuu biggrin.gif
Sugalvojau dėtis rytais į avižinę košę, bus paįvairinimas.

Beje, kur ir už kiek perkat chia?Radau ebay ar amazon maždaug 17 svarų už 1kg, gal būna dar pigiau?
user posted image
Atsakyti
as visada perku is cia My Webpage
Atsakyti