Uzvakar atradau kaip skaniai isvirti avizine kose, tereikejo pieno truputi i vandeni, nes vien vandenyje virta neskanu labai buvo (nors as visas koses tik vandenyje verdu). Pieno nedaug pyliau, gal koki 1/3 ar 1/4, santykyje su vandeniu. Ir dar vos vaninilio cukraus, del kvapo, ir braskiu uogienes.
Dar klausimas, o jus perkat butent vienu avizu dribsnius? Pas mane ziuriu ten miksas ir kvieciu, ir avizu, ir rugiu, ir dar kazko
Mitsouko, koseje turbut tu drebuciu nesijaucia?
Dar klausimas, o jus perkat butent vienu avizu dribsnius? Pas mane ziuriu ten miksas ir kvieciu, ir avizu, ir rugiu, ir dar kazko

Mitsouko, koseje turbut tu drebuciu nesijaucia?

jurgita, stai situs gali pabandyt su selenom

Man kazkaip koses skaniausios budavo virtos ant vandens

Vakar galvojau pasilepinsiu truputy ir labai pasigailejau. Visiskai nebuvo skanu, siandien issiputus kaip balionas.. Ot tas blogas yprotis vien tik del yprocio

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 09, 09:14)
jurgita, stai situs gali pabandyt su selenom

Man kazkaip koses skaniausios budavo virtos ant vandens

Vakar galvojau pasilepinsiu truputy ir labai pasigailejau. Visiskai nebuvo skanu, siandien issiputus kaip balionas.. Ot tas blogas yprotis vien tik del yprocio

Man ir atradimas didziulis ir skanus buvo- koseje kokosu drozles

Ir visai taip netycia ju sugalvojau iberti

Egliukaz, kai jau nevirskina, tai blogai. Man gerai virskina koses. Grikius kaip kose su vos sviestu labai megstu, o ryzius (basmati) kaip garnyra prie vistos irgi labai megstu. Sitos kruopos pas mane einamos, neatsibodusios. O va avizine kose jau reikejo kazkaip prisijaukinti ir atrasti varianta kaip man skanu. Su kokoso drozlem irgi reikes pabandyti. Mb tai ja valgo tik su kondensuotu pienu, bet man is jo jokios naudos
Dar pastebejau, kad tarkim jos suvalgau pagal turi daug maziau (beveik ant puses), nei tarkim grikiu koses. Ji labiau man skrandi uzkisa kazkaip

Dar pastebejau, kad tarkim jos suvalgau pagal turi daug maziau (beveik ant puses), nei tarkim grikiu koses. Ji labiau man skrandi uzkisa kazkaip

Verdant kose galima ydeti gabaliukais pjaustyta obuoly ir cinamono, labai skanu
Ypac, kai jie tokie irgi susile, paminksteje
Arba baigus virt pjaustyta banana ymaisyt ir palikt 5 min. pastovet. Bananas skaniai taip issileidzia, kaip kremas koks
Uogos, kokoso drozles arba siek tiek kokoso sviesto, jei toky naudojat. Arba pernakt ismirkyti migdolai
Kiek po koses trunka sotumo jausmas jum?Man kazkaip skrandis verkt maisto pradedavo po 2 valandu
Kai pvz. suvalgius virta kiausiny laisvai 4-5 val. neprisimenu, kad jau gal kazka ir valgyt reiktu

Arba baigus virt pjaustyta banana ymaisyt ir palikt 5 min. pastovet. Bananas skaniai taip issileidzia, kaip kremas koks

Uogos, kokoso drozles arba siek tiek kokoso sviesto, jei toky naudojat. Arba pernakt ismirkyti migdolai

Kiek po koses trunka sotumo jausmas jum?Man kazkaip skrandis verkt maisto pradedavo po 2 valandu

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 09, 08:04)
Dabar kaip tik ją valgau

Bandžiau aš kažkada avižinę košę su bananu ir kokosu, bet man jau per sunku buvo,gal per daug kokoso pridėjau

Vien su bananu skanu:)
Aš ją gaminu su augaliniu pienu-avižų,kokosų,kanapių arba migdolų.
o as kosiu negaliu valgyti
iskarto pilva pucia, ir visa diena kaip balionas

Jau seniai pastebejau, kad man po koses- labai greit norisi valgyt. (Po avizu koses.) Tad jei ruosiuos ilgiau kur iseit ir nebus progos pavalgyt- tikrai koses nesirenku pusryciam. Idomus pasiulymas su kokosu drozlem! Butinai pabandysiu.
Visada verdu su pienu (taip pat jo koki trecdali pilu.) O kai neverdu (sau vienai), tada tieisog uzpilu verdanciu vandeniu bliudelyje, uzdengiu ir paliek stovet. Viskas puikiai isbrinksta. Perku paprastas avizas. T.Y- dribsnius.
Vakar baisiai ilga diena buvo.
Pusryciam karsti sumustiniai, kava.
Ankstyviem pietum - grikiai su sviestu. Suvalgyta tiesiogine sio zodzio prasme- begant. (Suruosk, supuosk tu du aktyvius pasiutelius i gimtadienio svente.
)
Po sventes, per kuria geriau tik vandeni ir ta savo atsinesta, nes anglu baliaus maistas tikras slamstas - 2 Wheetabix su pienu ir cinamonu. (Labai labai skanu.)
Uzkandis pries darba. Kai akys merkes, dangus niaukes, o man noris tik prigult. Kava ir Kellogs javinukas ar koks ten batonelis. Visai nieko toks.
Velyva vakariene su seima. Orkaitej kepta vistos krutinele, ryziai (balti sikart), pomidorai.
Hosted on Fotki

Visada verdu su pienu (taip pat jo koki trecdali pilu.) O kai neverdu (sau vienai), tada tieisog uzpilu verdanciu vandeniu bliudelyje, uzdengiu ir paliek stovet. Viskas puikiai isbrinksta. Perku paprastas avizas. T.Y- dribsnius.

Vakar baisiai ilga diena buvo.
Pusryciam karsti sumustiniai, kava.
Ankstyviem pietum - grikiai su sviestu. Suvalgyta tiesiogine sio zodzio prasme- begant. (Suruosk, supuosk tu du aktyvius pasiutelius i gimtadienio svente.

Po sventes, per kuria geriau tik vandeni ir ta savo atsinesta, nes anglu baliaus maistas tikras slamstas - 2 Wheetabix su pienu ir cinamonu. (Labai labai skanu.)
Uzkandis pries darba. Kai akys merkes, dangus niaukes, o man noris tik prigult. Kava ir Kellogs javinukas ar koks ten batonelis. Visai nieko toks.

Velyva vakariene su seima. Orkaitej kepta vistos krutinele, ryziai (balti sikart), pomidorai.

Dar neprideau dvieju raudono vyno tauriu nakti.
Viskas, einu ieskot kitos temos.

Viskas, einu ieskot kitos temos.

Ryzius vakarienei isimk
Siaip toks gan skurdokas meniu tos dienos, dazniausiai pas tave jie grazesni buna, bet jei laiko ner, tai aisku viskas
As tuos sausainius/batonelius geriau keisciau y sauja riesutu, sokolado pora gabaliuku ar proteino batonely
Nes su tokiu meniu svoris kris, bet ne is riebalu saskaitos manau
Cia gal pumpum daugiau pakomentuotu, visgi ji daugiau nusimano

Taip , taip, vakar kažkokia keista diena. Ryžių vakarais nevalgau jau seniai.
Papildyta:
Fainas puslapis.
Ar kas vartojat spiruliną?
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 08, 11:41)
Fainas puslapis.
Ar kas vartojat spiruliną?