Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

Ačiū, koks geras puslapis bigsmile.gif
Atsakyti
Uzvakar atradau kaip skaniai isvirti avizine kose, tereikejo pieno truputi i vandeni, nes vien vandenyje virta neskanu labai buvo (nors as visas koses tik vandenyje verdu). Pieno nedaug pyliau, gal koki 1/3 ar 1/4, santykyje su vandeniu. Ir dar vos vaninilio cukraus, del kvapo, ir braskiu uogienes.

Dar klausimas, o jus perkat butent vienu avizu dribsnius? Pas mane ziuriu ten miksas ir kvieciu, ir avizu, ir rugiu, ir dar kazko g.gif

Mitsouko, koseje turbut tu drebuciu nesijaucia? g.gif
Atsakyti
user posted image

jurgita, stai situs gali pabandyt su selenom 4u.gif

Man kazkaip koses skaniausios budavo virtos ant vandens thumbup.gif Del saldumo kokoso drozliu ir gerai smile.gif Dabar nebegaliu ju valgyt, tai tik grikiais ar ryziais pasimegauju kartais, kol pilvas burgzt nepradeda ax.gif

Vakar galvojau pasilepinsiu truputy ir labai pasigailejau. Visiskai nebuvo skanu, siandien issiputus kaip balionas.. Ot tas blogas yprotis vien tik del yprocio doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 09, 09:14)

jurgita, stai situs gali pabandyt su selenom 4u.gif

Man kazkaip koses skaniausios budavo virtos ant vandens thumbup.gif Del saldumo kokoso drozliu ir gerai smile.gif Dabar nebegaliu ju valgyt, tai tik grikiais ar ryziais pasimegauju kartais, kol pilvas burgzt nepradeda ax.gif

Vakar galvojau pasilepinsiu truputy ir labai pasigailejau. Visiskai nebuvo skanu, siandien issiputus kaip balionas.. Ot tas blogas yprotis vien tik del yprocio doh.gif

Man ir atradimas didziulis ir skanus buvo- koseje kokosu drozles thumbup.gif .
Ir visai taip netycia ju sugalvojau iberti biggrin.gif
Atsakyti
Egliukaz, kai jau nevirskina, tai blogai. Man gerai virskina koses. Grikius kaip kose su vos sviestu labai megstu, o ryzius (basmati) kaip garnyra prie vistos irgi labai megstu. Sitos kruopos pas mane einamos, neatsibodusios. O va avizine kose jau reikejo kazkaip prisijaukinti ir atrasti varianta kaip man skanu. Su kokoso drozlem irgi reikes pabandyti. Mb tai ja valgo tik su kondensuotu pienu, bet man is jo jokios naudos biggrin.gif

Dar pastebejau, kad tarkim jos suvalgau pagal turi daug maziau (beveik ant puses), nei tarkim grikiu koses. Ji labiau man skrandi uzkisa kazkaip g.gif

Atsakyti
Verdant kose galima ydeti gabaliukais pjaustyta obuoly ir cinamono, labai skanu wub.gif Ypac, kai jie tokie irgi susile, paminksteje bigsmile.gif
Arba baigus virt pjaustyta banana ymaisyt ir palikt 5 min. pastovet. Bananas skaniai taip issileidzia, kaip kremas koks wub.gif
Uogos, kokoso drozles arba siek tiek kokoso sviesto, jei toky naudojat. Arba pernakt ismirkyti migdolai smile.gif
Kiek po koses trunka sotumo jausmas jum?Man kazkaip skrandis verkt maisto pradedavo po 2 valandu g.gif Kai pvz. suvalgius virta kiausiny laisvai 4-5 val. neprisimenu, kad jau gal kazka ir valgyt reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 09, 08:04)
Mitsouko, koseje turbut tu drebuciu nesijaucia?  g.gif

Dabar kaip tik ją valgau biggrin.gif na kažkiek pasikeičia košės konsistencija, aš mirkau 2šaukštus,tai ketvirtis puodelio gaunasi, galima mažiau dėti,jei erzins smile.gif

Bandžiau aš kažkada avižinę košę su bananu ir kokosu, bet man jau per sunku buvo,gal per daug kokoso pridėjau biggrin.gif
Vien su bananu skanu:)

Aš ją gaminu su augaliniu pienu-avižų,kokosų,kanapių arba migdolų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 09 birželio 2014 - 10:53
o as kosiu negaliu valgyti doh.gif iskarto pilva pucia, ir visa diena kaip balionas doh.gif
Atsakyti
Jau seniai pastebejau, kad man po koses- labai greit norisi valgyt. (Po avizu koses.) Tad jei ruosiuos ilgiau kur iseit ir nebus progos pavalgyt- tikrai koses nesirenku pusryciam. Idomus pasiulymas su kokosu drozlem! Butinai pabandysiu. bigsmile.gif
Visada verdu su pienu (taip pat jo koki trecdali pilu.) O kai neverdu (sau vienai), tada tieisog uzpilu verdanciu vandeniu bliudelyje, uzdengiu ir paliek stovet. Viskas puikiai isbrinksta. Perku paprastas avizas. T.Y- dribsnius. mirksiukas.gif

Vakar baisiai ilga diena buvo.
Pusryciam karsti sumustiniai, kava.
Ankstyviem pietum - grikiai su sviestu. Suvalgyta tiesiogine sio zodzio prasme- begant. (Suruosk, supuosk tu du aktyvius pasiutelius i gimtadienio svente. doh.gif )
Po sventes, per kuria geriau tik vandeni ir ta savo atsinesta, nes anglu baliaus maistas tikras slamstas - 2 Wheetabix su pienu ir cinamonu. (Labai labai skanu.)
Uzkandis pries darba. Kai akys merkes, dangus niaukes, o man noris tik prigult. Kava ir Kellogs javinukas ar koks ten batonelis. Visai nieko toks. rolleyes.gif
Velyva vakariene su seima. Orkaitej kepta vistos krutinele, ryziai (balti sikart), pomidorai.
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Dar neprideau dvieju raudono vyno tauriu nakti. blush2.gif

Viskas, einu ieskot kitos temos. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ryzius vakarienei isimk smile.gif Siaip toks gan skurdokas meniu tos dienos, dazniausiai pas tave jie grazesni buna, bet jei laiko ner, tai aisku viskas 4u.gif As tuos sausainius/batonelius geriau keisciau y sauja riesutu, sokolado pora gabaliuku ar proteino batonely 4u.gif Nes su tokiu meniu svoris kris, bet ne is riebalu saskaitos manau schmoll.gif Cia gal pumpum daugiau pakomentuotu, visgi ji daugiau nusimano smile.gif

Atsakyti
Taip , taip, vakar kažkokia keista diena. Ryžių vakarais nevalgau jau seniai.

Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 08, 11:41)
as visada perku is cia My Webpage

Fainas puslapis.
Ar kas vartojat spiruliną? g.gif
Atsakyti