Oho Zuzi soka puikus rezultatai!
Na tai prisijungsiu ir as prie jusu sveikuoliu
Man 25m, 182cm, 82kg. Kokius 3 metus visai nebejudejau, sedimas darbas ir pan.., o kilogramai kasmet tik augo.. Dietomis nepavyko pasiekti jokio ilgalaikio efekto.. Mazdaug pries menesi pradejau sportuoti. Vaikstau i aerobikas, pradzioj pora kartu i savaite (nes tai pasitemdavau kokia sausgysle..

tai siaip nebepaeidavau

) dbr stengiuosi vis dazniau sportuoti.. planas yra bent 4 kartai i savaite(is kuriu 3 intencyvios treniruotes ir 1 siaip pratampymui, kuno atsigavimui..) Na zodziu, sportas tapo man kaip narkotikas

ypac smagu stebeti tvirtejanciu raumenu ir padaromu pratimu procesa

kolkas svorio beveik nenumeciau, bet kunas sutvirtejo, eisena pagerejo, atsirado energijos, apimtys sumazejo.. ir siaip sau veidrodyje daug labiau patinku

Su maistu dar esu pradinuko stadijoje

nesenai tik atsisakiau visokiu saldumynu, pradejau sekt kcal ir vis atrandu visokiausiu kaloringu produktu kuriuos susikemsu i save (kaip pvz. rukyta desra kuria per diena suvalgydavau visa..

) Zinoma, progresa visvien padariau nemaza, turint omeny kaip visai nesenai kimsdavau namines picas, majoneza, keciupa kibiriukais..

ir makaronus keptus aliejuje su tuo paciu majonezu..
Dabar stengiuosi keisti poziuri i maista ir valgyti pagrinde baltymus (kiausinius, vistiena, zuvi), sveikus anglevandenius kaip darzoves, vaisius, koses..aisku kolkas buna visko..

Dar tikslas pradeti valgyti 3-5 kartus i diena.
Labai patiko straipsnyje aprasytas jusu poziuris, kodel nusprendet suliekneti.. as mastau taip pat..

Mano tikslas buti sportiska ir liekna. Seniau buvau sugalvojusi, jog noriu sverti 72kg, bet dbr pastebejusi kaip skiriasi vaizdas ir svoris kai sportuoji, arba ne.. nebezinau koks tas idealus mano svoris. bet del to ir nebesuku galvos