Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

Mano dauguma pomidoru kazkokie issigime , nors veisles ne tokios mandrios kaip jusu doh.gif , bet dauguma baigiasi ziedine keke unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 29 gegužės 2014 - 08:58
Persiprasau baisingiausiai 4u.gif , blyn pati issigandau kai pamaciau kad uzstrigo ir privare kruva zinuciu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 29 gegužės 2014 - 09:00
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 08:26)
Fejerwerk ir pas mane šiais metais kažkoks išsigimęs, išvarė storiausią pagrindinį stiebą, o iš jo - 5 viršūnes. Vat žiedų išsigimusių nesimato, bet pats krūmas man nepatinka  schmoll.gif Aš jį norėjau lauk šveisti, bet jau buvau išdalinusi perteklių.
Ai, gal palaukiam vaisių, neburiam dabar su juo  g.gif

mano fererverkas labai graziai zydejo, super vaizdelis buvo, bet deje pomidoru is kokiu 15 ziedu tik 2 sad.gif... krumas irgi kreivas, pagrindinis stebas ir uzsibaige pirma keke....gerai, kad planavau 2 auginti, tai buvo palikta pazastis, tai dabar liko 1 stebo...

QUOTE(Erika38 @ 2014 05 29, 08:47)
Mergaites , ar cia apie tokius issigimusius ziedelius diskutuojat ? Tai juos isskinti reikia ?  unsure.gif

Papildyta:
Mergaites , ar cia apie tokius issigimusius ziedelius diskutuojat ? Tai juos isskinti reikia ?  unsure.gif

o kas cia blink.gif ?
Atsakyti
Mergaites , ar cia apie tokius issigimusius ziedelius diskutuojat ? Tai juos isskinti reikia ? unsure.gif
Atsakyti
Erika38, pratrinkit visa paklode, kazkas uzstrigo pas jus
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 29, 09:52)

Taigi prieš tai žinutėse diskutuota: vienos- skina, kitos-ne. Tai pasirinkit
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 09:26)
Fejerwerk ir pas mane šiais metais kažkoks išsigimęs, išvarė storiausią pagrindinį stiebą, o iš jo - 5 viršūnes. Vat žiedų išsigimusių nesimato, bet pats krūmas man nepatinka  schmoll.gif Aš jį norėjau lauk šveisti, bet jau buvau išdalinusi perteklių.

Nu akurat, buvau radusi ir as kruma su keturiom virsunem is pagrindinio stiebo, nepatinka jus man. Njbegau paziureti kas jis per vienas- nu akurat, Fejerverk blink.gif
Okiek ziedynu kekese? Pas mane po 5 ziedus, apsalau kad pas Tany 15, nor ir neuzmezge

QUOTE(Erika38 @ 2014 05 29, 09:47)
Mano dauguma pomidoru kazkokie issigime , nors veisles ne tokios mandrios kaip jusu  doh.gif  , bet dauguma baigiasi ziedine keke  unsure.gif

Erika, buk rami kitiem metam alsirupinsi ir tu ivairiausiom seklos, dsuguma musu noriai pasidalina kuom turtingos :-)
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 29, 08:52)

aš tai nieko neskinu. Sugalvojo taip žydėt - tegu žydi. Kai tie neidealios formos pomidorai sunoksta, dar nieks nebūna pomidorų persivalgę, valgo nesivaipydami.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 29, 09:35)
aš tai nieko neskinu. Sugalvojo taip žydėt - tegu žydi. Kai tie neidealios formos pomidorai sunoksta, dar nieks nebūna pomidorų persivalgę, valgo nesivaipydami.

Na tada tegu zydi ir pas mane rolleyes.gif , man jie tokie grazus tie ziedai lotuliukas.gif , dideli putlus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 29, 09:37)
Na tada tegu zydi ir pas mane  rolleyes.gif  , man jie tokie grazus tie ziedai  lotuliukas.gif , dideli putlus  lotuliukas.gif

o kai vaisių pamatysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 08:26)

Pas maniškį su viršūnių skaičium nėra problemų tik žiedai (būsimi) irgi balvonai. Kadangi tik vieną daigą teturėjau tai tikrai nemesiu wub.gif
Atsakyti
ankstesniais metais niekas nesiskųsdavo tokiu masišku iškrypėlių žiedų auginimu g.gif
Kažin, dėl ko šiemet taip g.gif Gal šaltis kaltas? Aš tik po šalnų išsodinau, bet kliuvo kelios šaltos naktys, lapai pamėlo. Gal dėl to?
Atsakyti