Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

QUOTE(matuke @ 2014 05 29, 09:30)
Nu akurat, buvau radusi ir as kruma su keturiom virsunem is pagrindinio stiebo, nepatinka jus man. Njbegau paziureti kas jis per vienas- nu akurat, Fejerverk blink.gif
Okiek ziedynu kekese? Pas mane po 5 ziedus, apsalau kad pas Tany 15, nor ir neuzmezge

Mačiau, kad žiedinių kekių tai tikrai ne viena ir net ne dvi, bet po kiek žiedų - nežiūrėjau, patyrinėsiu vakare, pačiai įdomu pasidarė. Aš taip dvejojau dėl to Fejerwerko sodindama, bet pernai man jis labai patiko - derlingas, skanūs pomidorai

user posted image
Atsakyti
Skauda širdį žiūrint į tokius vaizdus, daimura wub.gif Nulėkiau apžiūrėti savo varguolio tai pirmoj kekėj 6 žiedai, vienas jau labai raukšlėtas o antras toks pusė velnio. Žiūrėsim kas iš kitų išsiris ax.gif Pagrindinio stiebo viršūnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 09:54)

aha, užsekiau popiežiaus purpurą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 29, 10:13)
aha, užsekiau popiežiaus purpurą  bigsmile.gif

Aha, žiūrėsim kiek šiais metai tas popiežius padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 10:21)
Aha, žiūrėsim kiek šiais metai tas popiežius padės  g.gif

šiemet jau pati viską moki, padėt nebereiks. Užteks palaiminimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 29, 10:25)
šiemet jau pati viską moki, padėt nebereiks. Užteks palaiminimo  smile.gif

Ui, man dar mokytis ir mokytis...o palaiminimą parsivežiau iš paties popiežiaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 10:27)
o palaiminimą parsivežiau iš paties popiežiaus  bigsmile.gif

nieko sau blink.gif A nu greit paleidi tą popiežių iš savo šiltnamio - gal reik kuriai, kuri palaimino neturi. Va Adija, pvz., verkia kelinta savaitė. Skriaudžia ją, nabagę, visi. Asese už sraiges dovanot negali, Ex baladoja visą vakarą, nuo Gaudvilės irgi pernai ausin gavo. Ir dar pomidorai nenoksta prie visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 gegužės 2014 - 10:40
Delpio straipsnis apie kovą su pomidorų negandom natūraliais būdais. Tik suprast ne taip lengva - su amarais ar fitoftora cool.gif

http://www.delfi.lt/...i.d?id=64913839
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 gegužės 2014 - 11:22
QUOTE(saintlina @ 2014 05 29, 11:18)
Delpio straipsnis apie kovą su pomidorų negandom natūraliais būdais. Tik suprast ne taip lengva - su amarais ar fitoftora  cool.gif

http://www.delfi.lt/...i.d?id=64913839

Aj tai viskuo nupurskei, paliejai, dar perzegnojai ir sedi ramus rankas sudejes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 10:54)
Mačiau, kad žiedinių kekių tai tikrai ne viena ir net ne dvi, bet po kiek žiedų - nežiūrėjau, patyrinėsiu vakare, pačiai įdomu pasidarė. Aš taip dvejojau dėl to Fejerwerko sodindama, bet pernai man jis labai patiko - derlingas, skanūs pomidorai

http://www.part.lt/i...cf248630830.JPG

ale koks grazus wub.gif ne veltui as taip jo norejau. ir sejau , vis sejau, ir dar sejau ... visnedygo, nedygo, ir velnedygo... ir pagaliau isdygo balandzio menesi , pats paskutinis, vienintelis. Pasodinau visai dar jaunuti daigeliuka. Tai gal uzsiauginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 29, 10:48)
ankstesniais metais niekas nesiskųsdavo tokiu masišku iškrypėlių žiedų auginimu  g.gif
Kažin, dėl ko šiemet taip  g.gif Gal šaltis kaltas? Aš tik po šalnų išsodinau, bet kliuvo kelios šaltos naktys,  lapai pamėlo. Gal dėl to?

drinks_cheers.gif daug metų pomidorus auginu, bet kad šitiek būtų deformuotų žiedų, tikrai nepamenu. Pasitaikydavo vienas kitas, o šiemet masiškai.... unsure.gif
Atsakyti
pas mane pernai daugybe buvo dideliu ziedu. Bet tai pirmi metai kai visokias rusiskas seklas sejau biggrin.gif Grazu labai ziuret buvo toki dideli ziedai. O paskui dideli vaisiai su negraziais pasturgaliais augo. Bet kai dazniausiai pomidorai pas mus pjaustomi i salotas, tai dzin . supjaustai, ispjaustai ir gerai smile.gif Uzteko ir graziu thumbup.gif
Atsakyti