Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

QUOTE(AusraR @ 2014 05 29, 21:31)
Klausykit, kaip jusu Brandywine auga? As auginu geltona. Medis didziausias. Pirmi lapai ir ziedai suskrudo tiesiogine to zodzio prasme. Nepagrudinta ikisau, sudege. Tai dabar vargsiukas antra keke auginasi, bet panasu kad nebus labai derlingas. Kokie penki ziedukai kekej. Kaip pas jus?

jau kalbėjom, kad brandywine nederlingi. pernai juodus auginau, vaisiai stambūs ir skanūs, bet jų mažai. mažiau, nei kitų stambiųjų.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 05 29, 22:18)
pabandyk palaistyt stipriai suraugintom dilgynem (min 2 savaites raugintom ant saules - turi tragiskai smirdet). mamai padejo, kaimynui irgi padejo. Neliko siltnamyje ju visiskai. Tik nezinau ar dabartines dilgynes pakankamai stiprios, nes pageidauja ka tik isdygusiom, bet manau, kad turetu but viskas gerai.

O jas reikia raugint butinai ant saules?As nezinodama pavesy rauginu. doh.gif Blogai?

Gal kas Vilniuje mate plastmasiniu baltu ziedu pomidoru stiebu prilaikymui?Esam nupirke kiek buvo Zalioj stotelej Seskinej.Ukmerges g.irgi nebeturejo.O dar butinai reikia.Gal kur matet?Ar nieks nenaudojat tokiu?
Atsakyti
Ačiū, mergiotės 4u.gif užvakarykščiai plepesiai buvo itin smagūs thumbup.gif kol krizenau, atvėso mano kava, netgi pamiršau kas ko klausė ir ką norėjau pasakyt..
Einu to savo vienintelio, nepakartojamo pomidoro Betalux'o valgyt, jau sunoko tongue.gif
Atsakyti
Po vakarykštės pomidorų apžiūros rezultatai tokie:
1. Ex raudona citrina jau tokius žiedynus krauna, kad akys ant kaktos lipa, negaliu patikėt, kad gali būti tiek pomidorų bigsmile.gif

user posted image

2. Labai nustebino Toro - jau antra kekė su užmegztais vaisais.

3. Tas balvonas Fejerwerk iš to storojo koto išvaręs nerealų žiedyną, bandžiau skaičiuoti, virš 20 tikrai. Foto nesigauna g.gif Jei tokius kaip pernai pomidorus augins, tikrai nuluš.

4. Netikėtas atradimas - Sub Arctic ax.gif

user posted image

Ex, skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 30 gegužės 2014 - 08:35
QUOTE(daimura @ 2014 05 30, 08:34)
1. Ex raudona citrina jau tokius žiedynus krauna, kad akys ant kaktos lipa, negaliu patikėt, kad gali būti tiek pomidorų  bigsmile.gif

3. Tas balvonas Fejerwerk iš to storojo koto išvaręs nerealų žiedyną, bandžiau skaičiuoti, virš 20 tikrai.

aha, Ex citrinos žiedų gausa jau ir aš atsistebėti negalėjau. Nedaug nusileidžia Ildi biggrin.gif Tik vaisiai, kaip suprantu, didesni turėtų būti.

O kodėl tave Toro nustebino? Juk jau pernai auginai ir tada taip puikiai derėjo, kad ir man mirtinai prireikė smile.gif Pas mane irgi puikiai jis žydi ir mezga. Laukiu nesulaukiu, kada pamatysiu savuosius wub.gif

Lauksim Fejerverko foto - labai įdomu, kaip visas augalas atrodys, po tokį kiekį vaisių kekėj turėdamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 30, 08:48)
O kodėl tave Toro nustebino? Juk jau pernai auginai ir tada taip puikiai derėjo, kad ir man mirtinai prireikė  smile.gif  Pas mane irgi puikiai jis žydi ir mezga. Laukiu nesulaukiu, kada pamatysiu savuosius wub.gif

Pernai nežinojau į ką reikia žiūrėti bigsmile.gif gi pirmametė buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 30, 09:34)

Viskas tvarkoje ir laiku, normalu, kad jau užmegztos antros kekės. Mano Delfin'ai ir kai kurie nehibridai irgi turi visai padoriai atrodančių pomidoriukų ant antrų kekių.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 05 30, 09:21)
Viskas tvarkoje ir laiku, normalu, kad jau užmegztos antros kekės. Mano Delfin'ai ir kai kurie nehibridai irgi turi visai padoriai atrodančių pomidoriukų ant antrų kekių.

Ai, Ex, su tavim tai man nesilyginti - kas tavo šiltnamyje yra normalu, mano - kosmosas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 29, 22:06)
Nu ir kokia čia tau naujiena daba  g.gif .Dilgėlių raugas yr trašos,kuriom daugelis laisto.Patręši per lapus azotėliu.Dėl baltasparnių išnaikinimo tai nei vienu procentu netikiu,bo anų net Actara per vieną kartą neišnaikina,bet bandyt gi galima  biggrin.gif

Naujiena, kad nuo baltasparniu padeda, gal sakau, jiems ta smarve nepatinka g.gif
QUOTE(daimura @ 2014 05 30, 08:34)

4. Netikėtas atradimas - Sub Arctic  ax.gif

aina sau bigsmile.gif Pas mane nei is tolo nera panasumo, bumbuliukus zirninius ant pirstu suskaiciuju, ir tai ant skirtingu krumu po 1, atsilieku stipriai
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 29, 14:46)
Lauke ir aš neauginčiau. Pas mane irgi lauke jiems nepatinka.

O man lauke auginti kaip tik azartas didesnis. Kiekvienas savaip iš proto eina...
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 05 29, 20:24)
sveikutes 4u.gif
kadangi diskutuojate apie lauko pomidorus tai va i tema saviskius parodysiu  tongue.gif

jei priskinciau po 3 vnt nuo krumo tai tikrai neauginciau  lotuliukas.gif

user posted image

o kur Jus juos dedat sunokusius?
Atsakyti
laba diena, parodysiu ir aš savo Fejerwerką (foto telefonu darytos, neryškios blush2.gif )

user posted image

o čia jo viršūnė pagrindinio stiebo g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 30 gegužės 2014 - 09:59