Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

[quote=Ex,2014 06 05, 08:07]
Aš tai jau 13 metų Polkas auginu ir niekaip neatsivalgau smile.gif Lepinti jos tikrai nereikia, ji pas mane kartais auga labai sunkiom sąlygom, ir ne tik išgyvena, bet ir puikiai dera. Per tiek metų jau priprato ir adaptavosi. Neužmušamas pomidoras.

Mes fazendą prieš 4 metus tik nusipirkom, o dar jūs kol proto įkrėtėt kokias veisles auginti kaip šiltnamį apsodinti 4u.gif . Tuoj net nepajausiu kaip 13 metų prabėgs biggrin.gif. Informaciją surinkau ir tėpiau įkrūmus biggrin.gif nieko nerašinėju tik skaitau.
Klausimas o lauke aukštaūgius vienu stiebu auginat ar dviem, nes nuskabiau visas pažastis blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 05 birželio 2014 - 07:58
Nau jus mergytes saunuoles !!!! Tiek linksmu postu dar nesu niekur skaiciusi thumbup.gif . Pasiskaitau , pasimokau , pasinervinu kad ne tokiu veisliu , kad nemoku taip augint , prisijuokiu iki asaru ir vel sedziu laiminga drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 05, 07:36)

Hmmm, o jei ta vieta tokia platoka g.gif

kad ta vieta, kurią istoriškai lapeliu dengė, labiau ilgoka nei platoka būna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 01:06)
Nu ir ką Kaunas su savo bulbom? Be amo likot,a 1135970151.html]user posted image.

Tai jau ir sabanoškes iš šliužų odelių aust pradėjai? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 birželio 2014 - 08:28
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 00:06)
Nu dar ką sugalvosi  blink.gif ? Turi tegul,matai...Dar ko user posted image . Pas mani jokių uogų daba nėr,pomidorų irgi nėr,o dėl tokio grybo kaip lepeška,tai mėlyno špagato tikrai neatiduosiu user posted image

a tu suvalkietiško ko nors giminės medy neturi? Tikras dzūkas viską gatavas atiduot, o tau kažkokio šniūro metro gaila.. kuris net prie akių netinka blink.gif Va man tai kaip sykis būtų dangaus žydrumo wub.gif Bijotų kas ir užeit šiltnamin, kai visur mano akelės klapsėtų biggrin.gif Bet aš labiau norėčiau sodriai raudono - kad prie pomidorų derėtų. Nieks nematėt tokio? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, taip seniai čia nebuvau doh.gif jau tikriausiai visos viedrais pomidorus tempiat, reikės paveizėti kas čia darosi g.gif

Radau tokią info ČIA
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 08:30)
a tu suvalkietiško ko nors giminės medy neturi? Tikras dzūkas viską gatavas atiduot, o tau kažkokio šniūro metro gaila.. kuris net prie akių netinka  blink.gif  Va man tai kaip sykis būtų dangaus žydrumo  wub.gif  Bijotų kas ir užeit šiltnamin, kai visur mano akelės klapsėtų  biggrin.gif Bet aš labiau norėčiau sodriai raudono - kad prie pomidorų derėtų. Nieks nematėt tokio?  rolleyes.gif

As tai siemet radau tik saules geltonumo, kad prie geltonuju deretu biggrin.gif
Dabar siltnamis is tolo sviecia.

Sveikos,

Linksmai gyvenat, ane?

As pomidoru dar nevalgau, Betaluxas kabo didziausiais kunkolais, bet niekaip neraudonuoja. Bajaja irgi serbentu prikrove. Is kitu tai mezgasi Indigo, Damskije palciki, Sibirskij Skorospelyj, tas pats Mazarinis, kur pikta buvau, bet anas daug ir pramete ziedu.
Nezinau, kada Sprut spes isaugti i 4 metru aukscio medi. Nuosusu nuosusa.

Gal kuri auginot Bifsteks? Ant pakelio aprasyt aukstaugis, o uzaugo kaip ir Sibiro karalius is to zymiojo pakelio. Tik tiek, kad labai labai drutas. As jam visas pazastis isravejus buvau, o jis eme ir sugalvojo baigtis keke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 05 birželio 2014 - 09:05
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 10:25)
kad ta vieta, kurią istoriškai lapeliu dengė, labiau ilgoka nei platoka būna   cool.gif

hihihi.gif

Mažoji mano egza šiandien laiko, tai nežinau kokio darbo griebtis. Nors nuotaiką čia galima praskaidrinti mirksiukas.gif

Pas mane kaip visada kaip ne pas visus, bumbuliukai didžiausia pas laukinius pomidorus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 birželio 2014 - 09:07
Mano pomidorai augs geriausiai, nes virvė balta ir vogta. Nesvarbu , kad iš MB, bet pasinaudota nelegaliai biggrin.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau vakar savo 6 kmicius, atrodo man jie kaip žemaūgiai, visos viršūnės baigiasi žiedais. Atsimenu, kažkuri buvot pavasarį įkėlusi laukinių kmicių nuotrauką, gal snaigė123, tai ten tikrai aukšti stiebai buvo. Ar kažką maišau, kokie tie kmiciai?

Radau vieną Logisticos veislės pomidorą dėmėtais lapais, būtų liepos vidurys, susimčiau už galvos, kad jau maras. Dabar spakainiai nupjausčiau ir nežinau, ką toliau daryti, turbūt eisiu asiūklių merkti g.gif

Pas mus toliau tokia keista drėgna sausra su menkais pakrapijimais.
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 09:25)
kad ta vieta, kurią istoriškai lapeliu dengė, labiau ilgoka nei platoka būna  cool.gif

Ne tik agronomija, ale da i anatomija biggrin.gif Tikrai nuotaiką pakeliat pliurpdamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 06 05, 09:03)

Mažoji mano egza šiandien laiko, tai nežinau kokio darbo griebtis. Nors nuotaiką čia galima praskaidrinti  mirksiukas.gif

oi, kaip aš tave suprantu.. Bet žinai - maniškiui dabar sesija. Tai sakė, kad pernykščiai brandos egzaminai buvo grynas juokas, palyginus su univero aukštosios matematikos egzaminais. Taip kad nesinervuok, čia tik laiptelis, - viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 05, 09:03)
Mano pomidorai augs geriausiai, nes virvė balta ir vogta. Nesvarbu , kad iš MB, bet pasinaudota nelegaliai  biggrin.gif

lauksim rezultatų - pafotkink derančius smile.gif Gal ir man reiks tykint į kaimynų šiltnamį šniūrelių nusipjaustyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 05, 09:04)
Apžiūrėjau vakar savo 6 kmicius, atrodo man jie kaip žemaūgiai, visos viršūnės baigiasi žiedais. Atsimenu, kažkuri buvot pavasarį įkėlusi laukinių kmicių nuotrauką, gal snaigė123, tai ten tikrai aukšti stiebai buvo. Ar kažką maišau, kokie tie kmiciai?

kmiciai tikrai žemaūgiai. Na, ne vazoniniai, bet ne dideli tikrai. Ten anoj foto buvo apskabyti nuo apačios, gal todėl susidarė įspūdis, kad aukšti buvo.
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 06 05, 09:02)
As tai siemet radau tik saules geltonumo, kad prie geltonuju deretu biggrin.gif
Dabar siltnamis is tolo sviecia.

grožis wub.gif
Atsakyti
Ui, as taip pat gavau geros nuotaikos ir juoko doze thumbup.gif
Meto ziedus pomidorai, ne masiskai, net nepasakysiu, katras labiausiai, bet po viena kita zieda dauguma. Tik hibridai kol kas nea.
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 05, 09:04)

zemaugiai kmiciai mirksiukas.gif Kazkada ir as buvau ikelus nuotrauka laukinuku, bet ant fotkes gal taip atrodo, kad auksti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 05 birželio 2014 - 09:38