Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

QUOTE(vijoleta20 @ 2014 06 05, 12:53)
Sveikos, mano truputi vaizdelio siandieninio 4u.gif

nepakartojama thumbup.gif as siemet negaliu tuo pasigirti...tikrai prastai mezga... matyt pertresiau, i lapus nuejo
Atsakyti
Atėjo vijoleta20 ir dūrė peiliu į paširdžius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 14:09)
Įsivaizduoju, kokių foto Vijoleta po kokio mėnesio pridės..

Nu,po mėnesio man jokios fotkės nerūpės.Ir dar žalių,nevalgomų.Aš savų tadu turėsiu,tikrų,valgomų ax.gif .
O daba bus gerai ir tos lepeškos cry.gif ...
Atsakyti
[quote=vijoleta20,2014 06 05, 13:53]
super, yra kur lygiuotis.

Šiandien kniūpščia praėjau patikrą šiltnamy, ir ką - Ananasai, galima sakyti, net nežydi dar (tik pumpurai) blink.gif - jei iki rudens jie niekuom nenustebins - vietos kitiems metams jie neteks. Praras visas vakansijas.
Betaluxus (nes jie tik žydi, nėra matomų buboliukų) lenkia juodi princai - geras bubolas jau kabo. Po jų eina black chery - su bumboliukais jau.

Visi kiti - tolstojai, juodi rusai, xurma - intensyviai vis dar žydi g.gif , tiek to, užskaitau, bent žydi.

Ir kas keisčiausia - turiu vieną daigą tiesiog maximinių vazoninių geltonų vyšninių (maždaug toks pavadinimas ir ant pakuotės) - tas apsipylęs vyšniukais visas - tai keliaus prie įėjimo šalia pelargonijų, bus vyrams užkanda.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 06 05, 12:53)

blink.gif eina naa, jau ne nezinau ka parasyti, rankos kratytis pradejo,
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 13:05)

Tataigis  g.gif

Saintlina,duok žinią po savaitgalio ar yr tų lepeškų?Nėr jokios motyvacijos man kol kas į šiltnamius lakstyt  schmoll.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 13:09)
aga, parašysiu. Man irgi atrodo, kad kol kas miške bus gerokai įdomiau nei šiltnamyje  g.gif

Įsivaizduoju, kokių foto Vijoleta po kokio mėnesio pridės..

Tai norit pasakyti, kad ner dar pas jus sitaip? Aaaa, lengviau net paliko, bet itarimas, kad meluojat abi, nuorauku tai nekeliat, o kai ikelsit, tai ne viena amo neteks.
O as tai jau tikrai sestadieni varau tu lepesku biggrin.gif , jau nutarta, ner man ka veikti cionajaus
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 05, 15:24)
Tai norit pasakyti, kad ner dar pas jus sitaip?

Pas mani tikrai taip nėr ir iš kur galėtų būt,jei paskutiniai tik kovo pabaigoj sudygo ?Aišku,norėtųsi anksčiau pradėt pust tuos pomidorus,bet po šiemetinių pavasario šposų tikrai kitąmet nieko anksčiau nesėsiu schmoll.gif Neturiu sąlygų,šiltnamis ne už lango.O kibiruose namie irgi neauginsiu schmoll.gif Neturiu nei noro,dėl kelių kekių bovytis,nei vietos ax.gif
Ai,svarbu kad jų tik būtų,atsivalgysiu dar irnesakyk.gif Kad tik jokių ligų nebūtų...

Rašyk ir tu dėl tų lepeškų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 14:33)
Pas mani tikrai taip nėr ir iš kur galėtų būt,jei paskutiniai tik kovo pabaigoj sudygo ?Aišku,norėtųsi anksčiau pradėt pust tuos pomidorus,bet po šiemetinių pavasario šposų tikrai kitąmet nieko anksčiau nesėsiu  schmoll.gif Neturiu sąlygų,šiltnamis ne už lango.O kibiruose namie irgi neauginsiu  schmoll.gif Neturiu nei noro,dėl kelių kekių bovytis,nei vietos  ax.gif
Ai,svarbu kad jų tik būtų,atsivalgysiu dar  irnesakyk.gif Kad tik jokių ligų nebūtų...

Rašyk ir tu dėl tų lepeškų  biggrin.gif

Va tas dygimas ilgas ir subalamutino viska, buciau jau valgius seniausiai biggrin.gif
Del lepesku parasysiu, bet nelabai tikiu, kad bus, bu prie Zarasu ten viskas keliom sav. veliau, ale uzpraeita savaite zemuoges jau zydejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 06 05, 15:19)

?iandien kni?p??ia pra?jau patikr? ?iltnamy, ir k? - Ananasai, galima sakyti, net ne?ydi dar (tik pumpurai)  blink.gif - jei iki rudens jie niekuom nenustebins - vietos kitiems metams jie neteks. Praras visas vakansijas.
Betaluxus (nes jie tik ?ydi, n?ra matom? buboliuk?) lenkia juodi princai - geras bubolas jau kabo. Po j? eina black chery - su bumboliukais jau.

Mano Ananasai zydi. Ziedai graziausi is visu smile.gif Kaip kokiu roziu biggrin.gif mezga Black prince, black chery, gold krone, na ir tas mistinis gigantu karalius. Betaliux burbulai jau dideli, bet tie ir seti vasari. Brandywine krauna laaaabai didelius ziedus. Dar nezydi, bet jiems atleistina, nes pirma keke nudege saulej. Visi kiti zydi, isskyrus pora tolstoju, kurie specialiai seti kovo pabaigoj.
Man gerai, atsivalgysiu. Kai siltnamis toli kitaip ir nesigaus. O trasu ir stimuliatoriu nenaudoju is religiniu isitikinimu. Panaudojus zinoma vaizdai geresni butu biggrin.gif
Atsakyti
Buvau uzstrigusi biggrin.gif

Malaxitovaja skatulka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 05 birželio 2014 - 17:05
Aurea

user posted image

Malaxitovaja skatulka

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 05 birželio 2014 - 17:11
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 05, 11:26)
Apšmeižiau savo Logistikos daigą, ne Logisticą, o suvargusį Tamarį dėmėtą radau, Logistikos žalios ir traškios kaip agurkai, pernai anei jokia zaraza nekibo visą vasarą. Neauginsiu aš jų daugiau tikrai, tų tamarių, jau pernai atsižegnojau, bet buvo sėklų likutis, tai negi išmesi doh.gif Nors derlingi, bet labai jau ligas gaudo.
Ivet H

Ace 55, milijonas sėklų kainavo 0,59 ct, šituos gražuolius sukišau į šiltnamį prieš didžiąsias šalnas su vienu tkru lapeliu, atsilaikėm, augam, jau kokie riebūs, kaip nei vieni kiti pomidorai. Įdomu, koks bus derlius, pernai draugė augino, tai buvo patenkinta.
user posted image

Turiu klausima- foto nelabai matosi lapai mano Ace55 lapai ilgi pamatavau net 50 cm kai kurie doh.gif cia veisles ypatumas ar kazko pas mane jiems per daug?
Klausimas antras susiduriau su nuomone,kad kol nera uzmegzta vaisiu negalima skinti net su zeme besiliecianciu lapu,as nuskyniau visus kurie gulejo ant zemes.Blogai?
Pakalbejau su mama apie pomidorus tai ji su nostalgija pasakojo apie kazkokius labai skanius ir derlingus Sibirskij,paklausiau ar skorospelij sake turbut,bet ziuriu ir kitokiu yra sibirskij.Kurie derlingesni?Ir pas ka i eilute sekloms stoti?Aciu uZ atsakymus.
P.s.snagiai prisijuokiau apie sniurus skaitydama:-D
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 04, 21:15)
Liūdna, nes teks palikt pomidorus. Keliam sparnelius. Dar sunkiai mintys dėliojasi, kaip be žemės taškelio reiks gyvent.
O į temą, tai jaučiu, kad maniškiams geležies trūksta, nes viršūnės kai kurių labai šviesios. Kažkodėl galvoju, kad tą paskatino superfosfato ir kalio magnezijos dėjimas į duobes g.gif

verysad.gif įsivaizduoju... išprotėčiau... unsure.gif
Išvažiuosi su visom senovinėm sėklom... unsure.gif verysad.gif

Aš irgi to paties į duobes dėjau. Mano viršūnės ne šviesios... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 birželio 2014 - 21:00