Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 05, 07:55)
taip ir neikirtau,prie kuriu tu -melynakiu  ar rudaakiu g.gif  doh.gif

Klajojo prieš keletą metų toks smagus pasakymas - 'tokios spalvos kaip saulėlydis, tiktai žalia'

Smagu labai čia.
Aš neturiu dar įvairovės sėklų, tai labai užsimaniau tos Polkos. Pas ką galima į eilę stot?
Marmaledas, gal rinksi sėklas? Man būtų labai patogu tam krašte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 05, 09:03)
Mano pomidorai augs geriausiai, nes virvė balta ir vogta. Nesvarbu , kad iš MB, bet pasinaudota nelegaliai  biggrin.gif

Aš keliems pomidorams iš stalių špagato "pavogiau", nesvarbu, kad pati tą špagatą prieš savaitę pirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 14:04)
Sveikutės linksmosios pomidorienės  biggrin.gif , paskaičiau ,kad rašote apie kmicius, kurie mano pagrindiniai augintiniai (nes auginu tik lauke), tai ir neatsilaikiau neįdėjus foto  blush2.gif
user posted image
user posted image

sekmadienį tik pasėjau saviškius , tikiuosi derlius ir šiais metais neapvils.

nemano cia nuoroda i kmicius buvo o Neili cia tokiu vaizdu parode smile.gif as juos auginau bet kazkaip nepastebejau kad tokie derlingi pas mane butu g.gif siemet turiu 6 daigus tai pirmoj eilej lauke susodinau lauksiu tokio derliaus kaip pas Neili thumbup.gif
Atsakyti
Apšmeižiau savo Logistikos daigą, ne Logisticą, o suvargusį Tamarį dėmėtą radau, Logistikos žalios ir traškios kaip agurkai, pernai anei jokia zaraza nekibo visą vasarą. Neauginsiu aš jų daugiau tikrai, tų tamarių, jau pernai atsižegnojau, bet buvo sėklų likutis, tai negi išmesi doh.gif Nors derlingi, bet labai jau ligas gaudo.
Ivet H
user posted image

Ace 55, milijonas sėklų kainavo 0,59 ct, šituos gražuolius sukišau į šiltnamį prieš didžiąsias šalnas su vienu tkru lapeliu, atsilaikėm, augam, jau kokie riebūs, kaip nei vieni kiti pomidorai. Įdomu, koks bus derlius, pernai draugė augino, tai buvo patenkinta.
user posted image

Įdomus toks, pūkuotas visas, pažymėtas kaip Gargamelis
user posted image

dar turiu pedro, nieks apie šitą nekalbat, negi aš viena juos auginu, tai parodysiu daigą, nieko ypatinga pakolkas nesimato, dar žydi, bet daigai gražūs, neužsusę.
user posted image

Medovyj Spas pirmas pradėjo auginti bumbulus, bet kažkaip sustojo, naujus vaikus veda, bet senų neaugina. Tas pats su kosmonautais.

dar žadėjau pakeikti ant nehibridų, pafotkinau, bet kukliai susilaikysiu unsure.gif Severnij aprašymuose kaip super pomidoras, šiltnamyje pas mane nurudę žiedai. Kitą daigą lyg į lauką iškrausčiau, bus matyt, kaip lauke derės.

Atsakyti
As kazkaip bandysiu pas Ex stot I eile ... Tu jos citrinu, polku ir aladino lampacku ... Nu ir tas popiezius aisku nepakenktu...
Papildyta:
Cha, vis tik puciasi tas mano Gigantu karalius smile.gif ir greitai smile.gif net as su savo nekantrumu sugebu skirtuma pamatyt ryte ir vakare smile.gif na ziuresim ar pateisins savo pavadinima.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 09:30)
a tu suvalkietiško ko nors giminės medy neturi?

Turiu ir daug,lygiai pusę . Gi sakiau ,skupa aš tongue.gif
QUOTE(snaige123 @ 2014 06 05, 11:18)
nemano cia nuoroda i kmicius buvo o Neili cia tokiu vaizdu parode

Nerandu savo fotkės,bet va čia AUSRONĖS nuotrauka su šitais Kmicic yr http://www.supermama...?...3931&st=156. O pas Neili tikrai ne Kmicic nuotraukoje,lapai ne tokie schmoll.gif
Nu gerai,aš karvė,bet lapai ne tie tongue.gif Ir vaisių forma ne tokia papūsta pas Kmicic,kaip fotkėj.
QUOTE(AusraR @ 2014 06 05, 12:36)
Nu ir tas popiezius aisku nepakenktu...

Tai tą kaip dalinsimės daba visos?Organais ir kūno dalim g.gif ?

Atsakyti
Kmicic bulviniais lapais.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 12:56)

Tai t? kaip dalinsim?s daba visos?Organais  ir k?no dalim  g.gif  ?

Na gal pamainom kazkaip... As dar kaip prie naujesniu tai man gal da nepriklausys, tik eilej uzsirasau. Tai siemet tik seklyciu. Jau kazkaip paskui pati auginsiu. Kokio karvasudzio su pelenais daugiau paraugsiu ir bus zali kaip rutos man tie pomidorai.
Na o kitamet gal jau ir popiezius uzsuktu...gabalais tai nedalinkim gal.. Geras gi zmogus, gaila vistik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano truputi vaizdelio siandieninio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 06 05, 13:53)

Kas tas yra??? biggrin.gif Produktyvumas 10 balų smile.gif Atiduoda pomidoras viską ką gali nuo savęs maximaliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 birželio 2014 - 13:00
QUOTE(AusraR @ 2014 06 05, 13:47)
Na gal pamainom kazkaip...

Aha,gerai būtų nors taip,bet nesidalina schmoll.gif . Daimura ir už mane skūpesnė ...
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 06 05, 13:53)

Tataigis g.gif

Saintlina,duok žinią po savaitgalio ar yr tų lepeškų?Nėr jokios motyvacijos man kol kas į šiltnamius lakstyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 13:05)

Saintlina,duok žinią po savaitgalio ar yr tų lepeškų?Nėr jokios motyvacijos man kol kas į šiltnamius lakstyt  schmoll.gif

aga, parašysiu. Man irgi atrodo, kad kol kas miške bus gerokai įdomiau nei šiltnamyje g.gif

Įsivaizduoju, kokių foto Vijoleta po kokio mėnesio pridės..
Atsakyti