Aš jau net neuždarinėju. Bala nematė. Minuso tikiuosi nebus.
pas mane tas sibiro karalius pernai irgi koks metrinis tebuvo,.
o va ka raso ant kitokio pakelio

Крупноплодный, отдельные плоды на первой кисти до 700-900 гр., среднеспелый сорт для открытого грунта и пленочных укрытий. Мясистые плоды желтого цвета, сладкие, сердцевидной формы. Куст высотой 1,2-1,5 м.

o va ka raso ant kitokio pakelio

Крупноплодный, отдельные плоды на первой кисти до 700-900 гр., среднеспелый сорт для открытого грунта и пленочных укрытий. Мясистые плоды желтого цвета, сладкие, сердцевидной формы. Куст высотой 1,2-1,5 м.
aš tai buvau mačiusi kažkur, kad jo aukštis nurodytas 100-180 cm. Kad tiktų visiems atvejams

vat praktiskai visas derlius cia ir kabo

QUOTE(Kulkė @ 2014 05 28, 09:16)
Mano Kliuvas ir Spasas tokie. Pradžioj baisu ir žiūrėti buvo, dabar jau pripratau. 

Pas mane tas pats-pesimistai

Šiltnamio ir aš neuždarinėju dar. Na nebent šią naktį priversiu bent duris, nes tie +5, kažkaip nešildo

QUOTE(daimura @ 2014 05 28, 09:27)
Prasom ir mums papasakot

Gal galėtumėte pasidalinti kaip surenkamos ir paruošiamos sėklos? nusipirkau turguje dieviško skonio pomidorą, tai mielai išlaikyčiau sėklų, bet nežinau kaip...
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 28, 10:33)
čia tai tikrai ne jie

Asese, tie pomidorai ant nuotraukos, bendras vaizdas. Jie atrodo milžiniški, tokie lapai vešlūs, kokių iš viso nesu mačius, ypač tokiu metų laiku. Kuom įmanoma iš viso juos tręšt, kad taip jie gerai augtų? Gal labai giliai yra gera žemė ir labai daug kažko pridėta. Vien kompostas... 2 metrų gylyje?
Aš rodosi ir mėšlo dėjau, pelenų, žuvų ir visko, kaip priklauso pagal eko nusistatymą. Ir dilgynėm laisčiau, bet pas mane tikrai pomidorai taip neatrodo

Aš rodosi ir mėšlo dėjau, pelenų, žuvų ir visko, kaip priklauso pagal eko nusistatymą. Ir dilgynėm laisčiau, bet pas mane tikrai pomidorai taip neatrodo

QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 28, 11:11)
Gal galėtumėte pasidalinti kaip surenkamos ir paruošiamos sėklos? nusipirkau turguje dieviško skonio pomidorą, tai mielai išlaikyčiau sėklų, bet nežinau kaip...
http://tany.lt/index...ge=seklu-gamyba
QUOTE(ate42 @ 2014 05 28, 09:01)
Mano irgi HillBilly žiedu ,susnelė 30 cm aukščio, pasibaigė. Net ne žiedinė kekė, o vienas žiedas, toks kaip chrizantemos.
Dar neroviau, augina pažastuką, gal kaip nors prasimuš, labai įdomu kas iš jo išaugs.
Dar neroviau, augina pažastuką, gal kaip nors prasimuš, labai įdomu kas iš jo išaugs.

QUOTE(Kulkė @ 2014 05 28, 11:13)
Aš jau net neuždarinėju. Bala nematė. Minuso tikiuosi nebus.
Aš irgi nebeuždarinėju. Nebent vėtra.