QUOTE(RositaK @ 2014 06 30, 09:39)
Afrodite, kaip sekes vakar?
Sveikutes
Aciu Dievui ir Stambule nebera pragarisku karsciu

Aciu,
RositeleK ,kad teiraujiesi. Idomiai zinok man sekasi

Iki vakar leidausi doze gonalio 350unitu.Vakar vel mane apziurejo gydytoja.Mate 7 folius bet jie tik apie 8 mm,tai sake kad ji tikejosi kad bus bent 10mm. Zodziu,letai auga. As jai sakiau kad man su ilga schema ir Lietuvoje sunkiai stimuliavosi,tai ji klause ar sakiau Semrai.Sakau sakiau,bet ji man liepe vistiek ta Lurkina vartoti.Zodziu,padidino doze ir ryt vel einam apziurai.Dabar leidziuosi gonalio 250 unito ir Merionali,kaip suprantu 150unitu. Bet momentais atrodo vos paeiti galiu,o kitass kelias valandas viskas ok.
Gydytoja vakar net klausinejo ar teisingai leidziuosi. Zodziu,augimas letas. Tai nezinau ar cia jau nerimauti,ar viskas tik i gera.Stengiuos galvoti kad letai auga bet bus vistiek kokybiski.
O geriausia zinia,MANO KARIOTIPAS GERAS

Verkiau vakar is laimes,siaip nesu is tu verksniu,bet kai suzinojau kad del kariotipo nepastoju ir galiu pagimdyt nesveikus vaikus tai verkiau is siaubo ir nevilties,kaip Lietuvoje nemate,o vakar is laimes.
Tai dabar neaisku ar darys PGD.Kaip suprantu spres dar Semra. Bet as uz tai kad visdlto darytu ta PGD 3 dienos embrioniukams,nes kazkaip saugiau jausciausi
Gal ir gerai,kad busim cia tiek ilgai,nes neaisku kiek ta stimuliacija laiko vyks,nes kiek pamenu punkcija daro kai foliai pasiekia 18-20mm.
O siandien zadam susitikit su Edena
Visoms grazios dieneles