QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 27, 14:54)
1. Ačiū, prastokai, neramios man dienos, dėl nėščiųjų cholestazės nori anksčiau traukti į pasaulį mano kačiukus, gal net kitą savaitę. Dar labai maži..žinoma, išgyvens, viskas ok, bet..Inkubatoriai, lempos ir visa kita. Kol kas dar turiu vilčių, kad pagerės man, padidino vaistų dozę. Matysim
2. Sunku įsivaizduot, kad kažkur šilta

LT tai turbūt bus šalčiausia vasara

Baisus oras..

Mėgaukitės, bet, aišku, neperkaiskit, kremų būtinai reikia.
Labai fainas parkas, kur jis yra? Kažkaip nežinojom apie tokį. Kur nors toli važiuot reikia?
Aciu,Mergaites -tiesa sakant dar kazkaip ir pati nestresuoju,tik kirba ir kirminas (nes Bake irgi buvo kad po ilgos schemos vos ne vos ispaude 4 folius,o ir Semra nenorejo skirti Lukrino,bet kaip ji sake nera psirinkimo) bet stengiuos galvoti ir pasitiketi jais. Bus dar viskas matyt.
Gaila ,kad genetiniai dar neatejo,va ju kaip laukiu su didele viltim kad gal apsirinko Lietuvoje.
Kitty,o je as nieko nezinau apie nesciuju cholestaze

Stiprybes ir sveikatos,na o jei jau krapstys tavo kaciukus lauk,tai laimingo ir sekmingo jums susitikimo ir lai mazyliai nustebina savo stiprybe
Na,tikekimes kad karsciai ateis dar ir i Lietuva.As visada stengdavausi imti atostogos nuo liepos menesio pamenu,nes birzelis budavo labai bjaurus menuo,tik viena kart buvo birzelis be proto siltas,sauletas-o uz tai liepa ir rugpjutis bjaurus,lietingi ir vesus.Tai tikekiems kad dar ateis juosta karsto oro

As jums mintim ir visu kuo siunciu silumos is Stambulo
Jis yra Stambule. Is Taksim vaziuoja autobusu 36T,pavaziuoti reikia tolokai.Stotele taip ir vadinasi Miniatiurk.

Tikrai nerealus parkas
Dabar dar norim nuvykti i Turku "Disneilenda" ir aqua zoo( ten vaikstai kaip tuneliais o virs taves tarsi butu vandenynas, galima net uz mokesti panardyti su rykliais ir juos pamaitinti

)
Mes siaip visur vaziuojam viesuoju transportu.Sedim ir ieskom lankytinas vietas Stambule,o paskui ziurim kaip iki ju nusigauti
Niekad nesileidau Merionali,tai jei reiks siandien leistis teks ieskoti info kaip ten ji leistis

As jau cetrotide pamirsau,kaip ten reikedavo sumaisyti ir susileist