Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

Atisa, pasistengsiu:) Visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 06 26, 10:51)
man seselė net kelis kartus pabrėžė, kad negalima išleidinėti jokių burbuliukų! sake pritraukti į švirkštą ir viską leistis su visais oro tarpeliais, kad nei lašas neišbėgtų  4u.gif

ir pas mane bus ta pati schema  drinks_cheers.gif

Taip, aš tą patį pagalvojau. Grįžusi iš TR, padovanosiu savo likusius pleistriukus, kam reikės  4u.gif

KittyKitty, ar galėtum į tą kompaniją ir mane susapnuot?  biggrin.gif  As tau fotke atsiųsčiau, kad lengviau įsivaizduot būtų  biggrin.gif

Na nieko, kitos dvi dozes isvis tobulai gavosi, tikiuosi uzteko visu ten doziu biggrin.gif Atisa kaip smagu butu kad jus jau TR butumet, visi drauge sau tikslo siektume bigsmile.gif bigsmile.gif

Ahhaaa , as irgi taip pamaniau as irgi i sapno kompanija thumbup.gif
Ir dar Afrodite69 savo sapne kazkokios mergaites nepazino bet mate kad ji nestuke.gif tai irgi mielai buciau ta "heroje" thumbup.gif thumbup.gif Tikiuos Afrodite kai susitiksim TR atpazinsi mane is sapno biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 birželio 2014 - 12:06
QUOTE(Edena @ 2014 06 26, 14:05)

Edenute, taip, labai smagu būtų, deja, mes tik rugsėjį keliausim ax.gif
Atsakyti
Mums atsiradus galimybei IVF'ą planuoti anksčiau, manau kad Spalio mėnesį ir mes link Stambulo pajudėsim. Gal būsim Emirra pakeleiviais... biggrin.gif thumbup.gif
Man Liepos mėnesį nusimato LP. Užteks po jos 2 mėnesius palaukti? g.gif
PaSientka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 26 birželio 2014 - 13:12
QUOTE(Atisa @ 2014 06 26, 12:54)
Edenute, taip, labai smagu būtų, deja, mes tik rugsėjį keliausim  ax.gif

Na nieko , bent jau cia visi kartu spausim "spygas" biggrin.gif
O cia jusu gal vienas is newborn'u nuotraukyteje ???? wub.gif wub.gif Viespatie koks mielas wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 06 26, 15:09)
Mums atsiradus galimybei IVF'ą planuoti anksčiau, manau kad Spalio mėnesį ir mes link Stambulo pajudėsim.

O, PaSientka biggrin.gif drinks_cheers.gif Mes dar spalio pradžioj irgi ten būsim smile.gif
QUOTE(Edena @ 2014 06 26, 15:27)
O cia jusu gal vienas is newborn'u nuotraukyteje ???? wub.gif  wub.gif  Viespatie koks mielas  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Jo, čia mūsų newbornas wub.gif Paauges siek tiek smile.gif Jau laksto kaip kukuliai visi, svirduliuoja dar, bet jau gerai biggrin.gif Mano meilybės wub.gif Paspaminsiu kada foruma, imesiu keletą fotkių smile.gif
Edena, primink, kada tu i TR vaziuoji dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 26 birželio 2014 - 15:06
QUOTE(Edena @ 2014 06 26, 14:27)
Na nieko , bent jau cia visi kartu spausim "spygas"  biggrin.gif

jei špygas spausi, tai špyga ir bus lotuliukas.gif geriau kumščius spauskim, kad užtikrintai stiprus kaip kumštis rezultatas būtų thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif

Sąrašiukyje Edena parašyta startuoja 2014.06.29 ax.gif 4u.gif

Lalamamba (labamba biggrin.gif ), neturiu tavo praeities "darbų" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 birželio 2014 - 17:26
QUOTE(RositaK @ 2014 06 26, 18:24)
Lalamamba (labamba  biggrin.gif ), neturiu tavo praeities "darbų"  ax.gif

Jo...Mamba... nu ir gerai, ir tebūnie mamba pasientka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bandau trumpai: 4 IVF (Embrions Lv), nėra kiaušintakių, žemas AMH (2 su kapeikom), vyras irgi ne superinis, heterozigotinė mitacija (nors nežinau ar čia prie priežasčių tinka ar ne.. smile.gif Daugiau lyg ir viskas. Bet Rositėl, dar manęs į sąrašus netrauk? Gal po LP? Kai jau atsibusiu ir žinosiu kad nieko baisaus pas mane nerado? smile.gif Tada, ok? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 06 26, 18:33)
Jo...Mamba... nu ir gerai, ir tebūnie mamba pasientka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bandau trumpai: 4 IVF (Embrions Lv), nėra kiaušintakių, žemas AMH (2 su kapeikom), vyras irgi ne superinis, heterozigotinė mitacija (nors nežinau ar čia prie priežasčių tinka ar ne.. smile.gif Daugiau lyg ir viskas. Bet Rositėl, dar manęs į sąrašus netrauk? Gal po LP? Kai jau atsibusiu ir žinosiu kad nieko baisaus pas mane nerado? smile.gif Tada, ok? smile.gif

sakau ne mamba, o BAMBA biggrin.gif
klausyk, tu jau sąrašuose ax.gif viskas gerai, gi vistiek varysit į TR 4u.gif nebent reikalauji...

oi, žiūriu visai susimaišiau su tom bambom ir mambom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nežinau kodėl man čia taip gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 birželio 2014 - 17:37
QUOTE(RositaK @ 2014 06 26, 18:36)
sakau ne mamba, o BAMBA  biggrin.gif
klausyk, tu jau sąrašuose  ax.gif viskas gerai, gi vistiek varysit į TR  4u.gif nebent reikalauji...

Tiesiog nenoriu tampyt liūto už ūsų iki LP..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 06 26, 18:37)
Tiesiog nenoriu tampyt liūto už ūsų iki LP.....  biggrin.gif

tada turėsi man vėl surašyt istoriją, nes neprisiminsiu rolleyes.gif

jei per daug ten nepjaustys tavęs per LP tai dviejų ciklų gana 4u.gif aišku, po LP pasikonsultuosi su turkais ir jie patars smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 birželio 2014 - 17:45
QUOTE(RositaK @ 2014 06 26, 18:43)
tada turėsi man vėl surašyt istoriją, nes neprisiminsiu  rolleyes.gif

Aišku! Oi, kad tik tokios problemos būtų.... thumbup.gif smile.gif
Vakarėja Lietuvoj, laukiam turkaičių 4u.gif
Atsakyti