Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Gerai kad as cia ir nemoku foto ikelt biggrin.gif nes geda butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 11 27, 21:35)
Gerai kad as cia ir nemoku foto ikelt biggrin.gif nes geda butu  ax.gif

O neturėtų gėda būti mirksiukas.gif

Juk tik per klaidas ir nesėkmes galima tobulėti 4u.gif

Aš į savo mezgalus, megztus prieš 3 metus mezgimo mašina negaliu žiūrėt lotuliukas.gif man ne gėda biggrin.gif man juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
Kiek sauniu mezginuku. Man toji suknele labai faina. Super ziurisi, nemaiso kad kita spalva rankoviu. Kaip tik atrodo turinti savotiska razinka. Zodziu as ja mielai nesiociau.

Pynes pynaites nuostabiosios. Fainai irgi ziurisi. Nzn manes jos taip stipriai neisgazdino, kai mezgiau. Kalbu apie tas kurias kaitalioji su dekeriu. Atskirai siuvamu dar nebandziau.

Esu jau i prieki numacius ka noreciau kadanors isbandyt, ju atzvilgiu.

Nzn is kur cia kokia geda. Bent jau as jos nepazystu. smile.gif . Ne viena negime mokedama, nei as, nei kitos. Viskas ateina per bandymus, klaidas, patarimus, konsultacijas kitu merginu. Drasiau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 28 lapkričio 2014 - 00:06
Ačiū visoms už komplimentus 4u.gif
Ristina, nu liuks, labai gražiai žiūrisi ir kaklui šilta thumbup.gif
Jo, šitos ant mašinos pinamos pynės dar nieko baisaus, bet siuvamos, tai žiauru, vien tik kiek siūlų galiukų reikia sutvarkyti, o kur akių pynimas su siūlu ir adata doh.gif
Rodykit, merginos, ką numezgę, labai įdomu. Kiekvienas mezginys juk yra vienetinis ir nepakartojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
pora labai paprastu darbeliu

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2014 11 28, 10:17)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu tikrai darbeliai labai "paprasti" clap_1.gif, tik kaip iki tokių paprastuolių daaugt????? Ir labai įdomu koks čia raštas ir siūliukai?
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2014 11 28, 10:17)

Labai labai gražu thumbup.gif . Ir tie kutosai taip įdomiai atrodo, ir visgi kaip darei kraštus ?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 28, 09:26)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nu tikrai darbeliai labai "paprasti" clap_1.gif, tik kaip iki tokių paprastuolių daaugt????? Ir labai įdomu koks čia raštas ir siūliukai?

siuliukas tai Kid Moheris
o rastas tai pas mane DesignaKnit 8 programoj rastas smile.gif

QUOTE(akirera @ 2014 11 28, 10:14)
Labai labai gražu  thumbup.gif . Ir tie kutosai taip įdomiai atrodo, ir visgi kaip darei kraštus ?

o va kutosus ir masina dariau http://www.livemaste...mashine?msec=28 tik neatskirai juos mezgiau i primezgiau prie salio kasantroj eilej prikabindama ir salio akis 4u.gif
Atsakyti
Egle, koks fainas kutosų gaminimo b9das thumbup.gif thumbup.gif , net labai laiku tą nuorodėlę įmetei drinks_cheers.gif Paprasta, bet nedašuto.... Kol prikarpai ir prikabini tuos kutosus su vašeliu - daug knisliavos (anot Ristinos biggrin.gif ). O čia gražu, tvarkinga ir ne kažkiek darbo sąnaudų thumbup.gif
Atsakyti
Aciu darbeja uz pamokyma bandysiu ikelt kada kokia foto ax.gif
Atsakyti
joooooooo super kutosu nuoroda.
Atsakyti
Ar toki rasciuka megztu broliukas, nes irase mezga su singeriu http://www.youtube.c...h?v=JuGis6oDFPY
Atsakyti