gyvenime ivairiu situaciju buna tai nezinau kokia susiklosciusi, bet papasakosiu savo istorija, cia nenoriu nieko patarinet ar irodyti, nes viskas gali susiklostyti kitaip ir dazniai taip ir buna, tik papasakosiu apie save.
mano tevai buvo nei griezti, nei labai daug ka leidziantys. bet po vieno ivykio jie tapo labai griezti ir as del to is dalies kalta, bet jie irgi negerai padare. o buvo taip; kai man buvo 14 draugavau su klasioku ir jiems nieko nesakiau, ir karta tetis pamate kaip mes buciuojames ir glamonejames

isvadino mane visaip, kekse ir panasiai, uzdraude su juo bendrauti, klausinedavo mokytoju ar mokykloje nesnekam ir panasiai. o svarbiausia tai mes nedarem jokiu intymkiu dalyku, nesimylejome su juo, nes kazkaip negalvojau apie tokius dalykus tada. na o tevas eidavo ir grasindavo tam klasiokui, kad jei su manim dar pamatys tai prie visu numaus kelnes ir dirzu mus. tai jis issigando mano tevo ir taip mes ir issiskyreme. tada pasiutau visai, nors tevai kontroliavo, mama ejo is mokyklos pasiimt visad bet kai man buvo 15 metu susipazinau su vyresniu vaikinu - klasiokes broliu, kuriam buvo tada 21 metai, jis jau buvo baiges statybos specialybę profesineje ir man pasirode idealus, vyriskas, grazus, geras... as jam patikau ir eme ateidineti prie mokyklos rytais, snekefdavom ir pradejom kaip ir draugauti, tik beveik nesimatem, nes tevai nebutu to leide. kai man vos suejo 16 metu, pabegau is pamoku ir pirma karta pasimylejome. Po to buvo dar keili kartai, bet greti tevai suzinojo, kad begu is pamoku ir tada buvo tikras siaubas... o taip norejau laisves, supratimo, ir istikro tai pradzioje mylejausi tik tam, kad jausciausi laisva ir nuo ju nepriklausoma, na taip nebuvo aisku, bet mylejimasis kazkodel suteike man toki jausma tada. ir ka, pastojau po keleto kartu

tevu reakcija buvo ziauri, pradejo rekti kad aborta darytis reikia, bet laimei laikas jau buvo nemazas ir aborto daryti negalima buvo. ir mano didziausia laime, kad vaiko tevas nepaspruko, o pripazino vaika ir norejo mane vesti. tik tada tevai pakeite nuomone ir leido mums buti kartu, dave sutikima vestuviu puotai. par vestuves buvau jau su pilvuku, bet dziaugiausi. mokslai man ejosi nelabai gerai, bet pagimdzius ejau i vakarine mokykla ir ten pazymiai pagerejo, laikiau egzaminus, po to baigiau vyreju kursus, o dabar studijuoju kolegijoje ir greit baigsiu, su savo pirmos dukreles tevu esame kartu laimingi ir jau laukiam trecio vaiko.

bet taip pat zinau kad tokios istorijos dazniai turi visai kitokia, liudna pabaiga, tad nestatau saves kaip pavyzdzio: darykit visi taip

. tiesiog viskuo norejau pasakyti, kad negalima vaikui, ypac paaugliui, labai apriboti laisve, nes gali buti tik blogiau, kai nores "irodyti" kad pats gali buti kaip suauges ir pasirinks netinkama buda. taip pat aisku ir laisves per daug suteikti negalima, nes tada gali nutrukti nuo grandiniu...