Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 31, 18:25)
Kad daug vaisių mezga ir dydis toks parankus mažės košytėms  bigsmile.gif
Kalakutus su supynėmis gi ne su visam pagrobti nori, tiki iki tol, kol masę užsiaugins. Nes gi neleidi jiems suptis, tai čia tokia gelbėjimo akcija. Paskui grąžins  blush2.gif

aaaaa, viskas aišku smile.gif Tai gerai, tegu ima tą karuselį, jei grąžins. Tuo pačiu ir sutaisys. Po ano škvalo sulankstytas, brezentas suplyšęs. Gerai, pastatysiu šalia takelio ir jį.

Gaudvile, o kaip šiemet tavo arbūzai ir melionai? Augini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 liepos 2014 - 18:38
QUOTE(daimura @ 2014 07 31, 15:13)
Šiaip ne taip užsimezgė vienas arbūziukas, jau dviejų kumščių dydžio, ale paverčiau jį - kažkoks niekadėjas, jaučiu, kurklys, skylę pragriaužęs  verysad.gif

jei kurklių darže turi kišk po arbūziukais ką nors. Man tai idealiai tiko senos nenaudojamos plytelės nuo sienų biggrin.gif tik matau kad auga koks - imu irpakišu. Praeitais metais man kurklys visą nemažą arbūzą sugadino, kokių 3-4 kg tikrai. Pragraužė didelę skylę iki minkštimo ir jis prarūgo............ ir pas mamą buvo vienas prisėlinęs prie arbūzo ir pagraužė bet ne iki minkštimo - tai tik pats arbūzas deformavosi augdamas bet skonis buvo geras.
Atsakyti
o tai tie baidyklės ir arbūzus graužia? blink.gif Maniau, tik daigus apšienauja pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 20:05)
o tai tie baidyklės ir arbūzus graužia?  blink.gif  Maniau, tik daigus apšienauja pavasarį.

a jiems valgyt noprisi ne tik pavasarį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 14:05)
Jei užmegs neužilgo - tai pasidžiaugsit ir arbūzais. Pas mane lauke vis mezga naujus, ir nė kiek neabejoju, kad spės užaugt ir subręst  smile.gif

Kad Jūsų žodžiai Dievui į ausį nueitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 19:37)
Gaudvile, o kaip šiemet tavo arbūzai ir melionai? Augini?

Niii, šiemet tik moliūgai tilpo. Na, iki šiol tilpo, bet jau greit nebus kur kojos statyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 31, 20:29)
Niii, šiemet tik moliūgai tilpo. Na, iki šiol tilpo, bet jau greit nebus kur kojos statyt laugh.gif

nu gaila, kad anie netilpo.. Nieko, šiemet prisišaldysi tiek, kad kitais metais tik arbūzus galėsi augint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 19:13)
Ai, tiesa, o kam tau tie melionai? Mėgsti gi tiek pat kiek cukinijas  biggrin.gif

Bet geriau turėti negu neturėti.Ir aš jau du melionus turiu,sojos pupelės dydžio,nainai user posted image.Vakar dar nebuvo nei vieno,šiandien jau du yr.Vaje,jei jie šitaip dauginsis,kas jų tiek ir surys user posted image.
Saintlina,kaip tau Romanesco?Gardi?
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 31, 19:25)
Kalakutus su supynėmis gi ne su visam pagrobti nori, tiki iki tol, kol masę užsiaugins. Nes gi neleidi jiems suptis, tai čia tokia gelbėjimo akcija. Paskui grąžins  blush2.gif

Nu,malonu,kai apie tave šitaip gerai galvoja,ale aš sąžiningai pasakau,kad jokių kalakutų gelbėt nesiruošiu ir tikrai man mažiausiai rūpi anų pramogos.Kulkė savo dalies atsisako,atrakcionais rūpinasi...aš ne durnė user posted image.

Buternutai kol kas tik du pas mani g.gif Tai sakai,Gaudvile,pas tavi jų ten per daug user posted image...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 31, 21:28)
Saintlina,kaip tau Romanesco?Gardi?

valgiau žalią, agurko dydžio - visai nieko pasirodė. Ir kepiau ant grotelių - diedui labai patiko, aš tai tik paragavau menką kūsnelį, užteko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 22:37)
valgiau žalią, agurko dydžio - visai nieko pasirodė. Ir kepiau ant grotelių - diedui labai patiko, aš tai tik paragavau menką kūsnelį, užteko.

Va va,man mažuliukė žalia irgi pati skaniausia iš visų cukinijų,o kepta tokia pati gardi,kaip ir visos ax.gif Aš ties ja ir apsisitosiu,daugiau jokių veislių net nebandysiu,ačiū Yerena 4u.gif .Derlinga tai tikrai,kuo daugiau pjauni,tuo jų daugiau mezgasi.
Atsakyti
chi chi, pasirodo, ir skoniui draugų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 07 27, 14:24)
kaip cukinijas ziemai vakuojat? vakavau uzpernai su cesnakais, patiko, siemet irgi reiks padaryt, bet gal kokiu dar skaniu receptu zinot?

as sitaip vakuojuhttp://virgilija.lt/...edaus-marinate/
mezga ir pas mane jau moliugai wub.gif 1 hokaido jau igavo ryskia morkos spalva,tik dydis jo kaip didelio apelsino g.gif cukiniju jau uztenka ir valgymui,ir vakavimui ir mesiniams antinams wub.gif pomidoru siltnamyje siandien uztikau 2 uzmegztus arbuziukus,gal spes uzaugt wub.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 31 liepos 2014 - 23:22