melionai... iš šešių ar tai septynių daigų derlius neįsivaizduojamas. Dar nesunoko nei vienas, bet jų tieeeek daug
arbūzai auga, ne įspūdingas kiekis užmegztų, bet jei tik liga kiek ramiau elgsis, bus tų arbūzų.
melionai... iš šešių ar tai septynių daigų derlius neįsivaizduojamas. Dar nesunoko nei vienas, bet jų tieeeek daug
keliems pagrindines viršūnes buvau nugnybus, kitiems ne, vaizdas pas visus panašus
Lerikyt, o tie tavo neapsakomi melionai lauke auga? Čia tie Emir?
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 22:37)
valgiau žalią, agurko dydžio - visai nieko pasirodė.
jei ką,supynes pasaugot galiu- pištolietą tai turiu
QUOTE(adija5 @ 2014 07 31, 22:46)
Aš ties ja ir apsisitosiu,daugiau jokių veislių net nebandysiu
Adija, o rutulinę di nizzą ar bandei? ši man gal dar skanesnė, sulčių daug
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 06:39)
o tu gal kaime, kad nori pabudėt naktį prie mano turto?
dar ne
gal kitą savaitę važiuosiu
trečiadienį buvau-radau vieną melioną ir 8 arbūziokus, vienas jau vyriško kumščio dydžio
trečiadienį buvau-radau vieną melioną ir 8 arbūziokus, vienas jau vyriško kumščio dydžio
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 07:11)
va, kaip gerai. Vėl rudeniop girdėsiu, koks stebuklas anam kaime - arbūzai ir melionai, pasirodo, Lietuvoj auga
Tai kodėl mano melionai, kaip ožiai-nemezga
Gaudvile, gal gali parodyt buternutą? Tikrai sėjau, bet toliau-nežinau, bandyčiau pagal vaisių atsiskirti
O pas ką nors mezgasi pailgi arbūzai?
Gaudvile, gal gali parodyt buternutą? Tikrai sėjau, bet toliau-nežinau, bandyčiau pagal vaisių atsiskirti
O pas ką nors mezgasi pailgi arbūzai?
QUOTE(NERA @ 2014 08 01, 07:45)
jei nieko nepripainiojau, du mačiau. Tik buvo visiškai apvalūs.. tai va ir nežinau, ar ten bus tie pailgi, ar tokie, kaip visi
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 07:39)
A kuo taisomas pistalietas? Arbūzais, melionais ar moliūgais
Aš jau gal nenoriu tų supynių, savo turiu. Saintlina, tik kalakutus pariškit prie pušaitės atvedus. Bėgikes, tegu Adija5 vaikosi pati
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 01, 09:34)
Saintlina, tik kalakutus pariškit prie pušaitės atvedus.
tai ačiū jums, mielosios, kad nepaprašot dar ir į namus pristatyt
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 10:54)
tai ačiū jums, mielosios, kad nepaprašot dar ir į namus pristatyt
Nu kur gerumas žmonių 
Čia kaip kompensacija , kad supynes paliksiu
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 01, 10:14)
Ir iš viso, serbentinio aš nenoriu, anei jokio kito skystimo. Argūzų jaučia mano širdis pati turėsiu. Ačiū Lerikytei, lenkiuosi žemai
Tai va. Ir bėgikių man nereik , ir melionų irgi. Ir šiaip, aš tai tik vairuotojas su transpotu pas JAS 
Klausyk, vairuotoja, ar žinai kokia šiandien diena?? -vairuotojų! O serbentinio gi sakė-mažai liko. Adija, ar girdi?? svieto pabaiga-kur matyta, kad vagis eitų antis vaikytis???? Prašom viską gražiai sudėti, sužymėti ir pan.Negana , kad susikrauti viską turėsim, tai dar ir nori, kad vaikytumėmės