Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

arbūzai auga, ne įspūdingas kiekis užmegztų, bet jei tik liga kiek ramiau elgsis, bus tų arbūzų. smile.gif
melionai... iš šešių ar tai septynių daigų derlius neįsivaizduojamas. Dar nesunoko nei vienas, bet jų tieeeek daug blink.gif keliems pagrindines viršūnes buvau nugnybus, kitiems ne, vaizdas pas visus panašus
Atsakyti
Lerikyt, o tie tavo neapsakomi melionai lauke auga? Čia tie Emir?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 22:37)
valgiau žalią, agurko dydžio - visai nieko pasirodė.

clap.gif jau maniau kad ir nepabandysi lotuliukas.gif
jei ką,supynes pasaugot galiu- pištolietą tai turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 07 31, 22:46)
Aš ties ja ir apsisitosiu,daugiau jokių veislių net nebandysiu

Adija, o rutulinę di nizzą ar bandei? ši man gal dar skanesnė, sulčių daug thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 06:39)
jei ką,supynes pasaugot galiu- pištolietą tai turiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tu gal kaime, kad nori pabudėt naktį prie mano turto? bigsmile.gif
Atsakyti
dar ne unsure.gif gal kitą savaitę važiuosiu g.gif

trečiadienį buvau-radau vieną melioną ir 8 arbūziokus, vienas jau vyriško kumščio dydžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 07:11)

trečiadienį buvau-radau vieną melioną ir 8 arbūziokus, vienas jau vyriško kumščio dydžio biggrin.gif

va, kaip gerai. Vėl rudeniop girdėsiu, koks stebuklas anam kaime - arbūzai ir melionai, pasirodo, Lietuvoj auga biggrin.gif
Atsakyti
Tai kodėl mano melionai, kaip ožiai-nemezga g.gif
Gaudvile, gal gali parodyt buternutą? Tikrai sėjau, bet toliau-nežinau, bandyčiau pagal vaisių atsiskirti blush2.gif
O pas ką nors mezgasi pailgi arbūzai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 01, 07:45)
O pas ką nors mezgasi pailgi arbūzai? g.gif

jei nieko nepripainiojau, du mačiau. Tik buvo visiškai apvalūs.. tai va ir nežinau, ar ten bus tie pailgi, ar tokie, kaip visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 07:39)
jei ką,supynes pasaugot galiu- pištolietą tai turiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A kuo taisomas pistalietas? Arbūzais, melionais ar moliūgais g.gif
Aš jau gal nenoriu tų supynių, savo turiu. Saintlina, tik kalakutus pariškit prie pušaitės atvedus. Bėgikes, tegu Adija5 vaikosi pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 01, 09:34)
Saintlina, tik kalakutus pariškit prie pušaitės atvedus.

tai ačiū jums, mielosios, kad nepaprašot dar ir į namus pristatyt lotuliukas.gif Nu kur gerumas žmonių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 10:54)
tai ačiū jums, mielosios, kad nepaprašot dar ir į namus pristatyt  lotuliukas.gif  Nu kur gerumas žmonių  wub.gif

Čia kaip kompensacija , kad supynes paliksiu biggrin.gif Ir iš viso, serbentinio aš nenoriu, anei jokio kito skystimo. Argūzų jaučia mano širdis pati turėsiu. Ačiū Lerikytei, lenkiuosi žemai 4u.gif Tai va. Ir bėgikių man nereik , ir melionų irgi. Ir šiaip, aš tai tik vairuotojas su transpotu pas JAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 01, 10:14)
Ir iš viso, serbentinio aš nenoriu, anei jokio kito skystimo. Argūzų jaučia mano širdis pati turėsiu. Ačiū Lerikytei, lenkiuosi žemai  4u.gif  Tai va. Ir bėgikių man nereik , ir melionų irgi. Ir šiaip, aš tai tik vairuotojas su transpotu pas JAS  biggrin.gif

Klausyk, vairuotoja, ar žinai kokia šiandien diena?? -vairuotojų! O serbentinio gi sakė-mažai liko. Adija, ar girdi?? svieto pabaiga-kur matyta, kad vagis eitų antis vaikytis???? Prašom viską gražiai sudėti, sužymėti ir pan.Negana , kad susikrauti viską turėsim, tai dar ir nori, kad vaikytumėmės doh.gif
Atsakyti