Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(Kulkė @ 2014 08 01, 10:14)
  Ir iš viso, serbentinio aš nenoriu. Argūzų jaučia mano širdis pati turėsiu.  Tai va. Ir bėgikių man nereik , ir melionų irgi. Ir šiaip, aš tai tik vairuotojas su transpotu pas JAS  biggrin.gif

tai mesk tu tada tas sobutylnikes ir atvažiuok pas mane į svečius. Avietinio duosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 11:32)
tai mesk tu tada tas sobutylnikes ir atvažiuok pas mane į svečius. Avietinio duosiu  biggrin.gif

Ok, bet su sąlyga - bent prie mano akių leisit pasisupt kalakutams wub.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 01, 11:28)
Ok, bet su sąlyga - bent prie mano akių leisit pasisupt kalakutams  wub.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

ne, nu gyvūnų apsaugos inspektorė tikra blink.gif Apsieis be sūpynių. Ir taip išnaglėję iki begalybės. Kaip gestapininkai po teritoriją stybčioja, žąsytes skriaudžia, už padalkų tampo, graikinį riešutą jauną visą nuėdė - ir lapus, ir žievę, dar į žiedą mano amžinai kėsinasi, akmenukus išlupt taikosi. Be to, jau ir per sunkūs, galutinai mano karuselį pribaigs.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 08 01, 07:39)
Adija, o rutulinę di nizzą ar bandei? ši man gal dar skanesnė, sulčių daug thumbup.gif

Turiu ir di Nizzą ir dar kažkokių apvalių Tondo di...Daaaug turiu cukinijų lotuliukas.gif Nea,man anos nelabai,tik sultims.
QUOTE(NERA @ 2014 08 01, 11:22)
Negana , kad susikrauti viską turėsim, tai dar ir nori, kad vaikytumėmės  doh.gif

Gerai,kad arbūzai nelaksto. O šaudau aš taikliau už MB,taip kad no problem ax.gif
Išvaduosim Saintliną nuo kalakutų,kol jos deimantų ir briliantų anie nesurijo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 01, 13:59)
O šaudau aš taikliau už MB,taip kad no problem  ax.gif

mano antis???????? blink.gif blink.gif blink.gif Dar mano brangiausias katytes kiškiais palaikysit doh.gif Ne, nu grynai kaip toj patarlėj apie kriuksę bažnyčioj doh.gif
Iš pradžių tik arbūzų, o tuoj ir mane iš namų iškraustys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 15:55)
mano antis????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Dar mano brangiausias katytes kiškiais palaikysit  doh.gif  Ne, nu grynai kaip toj patarlėj apie kriuksę bažnyčioj  doh.gif
Iš pradžių tik arbūzų, o tuoj ir mane iš namų iškraustys  blink.gif

Jei nenorit netekt arbūzų , ančių, kalakutų ir magiško skystimėlio, tada dėkit deimančiukus ant kelio. Aš ne prieš, nežinau kaip kitos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Gal kas pasakysite - tai virusinė, grybinė ar fiziologinė liga? Ar dar galima/ar verta kaip nors gelbėti? Ačiū.
user posted image
Atsakyti
mergikes mano moliugai isbujojo, labu begale, stiebu kruva....zinau, kad norint gaui vaisiu, uzuomazgas reikia skinti, bet ka daryti su naujais ugliais ; gal juos kirpti, bo uzlips tuojaus ant garazo ir kluono bigsmile.gif ciudas kazkoks
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 07:37)
Lerikyt, o tie tavo neapsakomi melionai lauke auga? Čia tie Emir?

Emir mirksiukas.gif lauke šalia arbūzų.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 08 02, 19:53)
mergikes mano moliugai isbujojo

Augalą prižiūrint, svarbiausia teisingas jo formavimas. Pagrindinio stiebo viršūnėlė nugnybiama, kai jis išauga iki 1,3-1,5 m. Paliekami 2 šoniniai 60-70 cm ūgliai. Kiekviename ūglyje auginamas tik vienas vaisius. Vienas augalas gali išauginti tik tris vaisius. Visi kiti ūgliai nupjaunami.
http://www.gaspadori...mas-lysveje.htm
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2014 08 03, 17:05)
Augalą prižiūrint, svarbiausia teisingas jo formavimas. Pagrindinio stiebo viršūnėlė nugnybiama, kai jis išauga iki 1,3-1,5 m. Paliekami 2 šoniniai 60-70 cm ūgliai. Kiekviename ūglyje auginamas tik vienas vaisius. Vienas augalas gali išauginti tik tris vaisius. Visi kiti ūgliai nupjaunami.

Nieko nepjaunu,niekaip moliūgų neformuoju ir aplamai neprižiūriu aš jų,tik palieju su šlangu schmoll.gif Jie ten taip susipainioja,kad nesuprasi kur kieno pradžia ,kur pabaiga.Dėl išauginimo,tai ant vieno augalo daug daugiau nei trys būna,pvz.net nemažos Marinos 5-7 vienetus išnokino pernai,mažiausias apie 7 kg buvo.Apie kokius kilograminius pirdukus tai net nešneku...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2014 08 02, 08:39)
Sveikos, merginos  4u.gif Gal kas pasakysite - tai virusinė, grybinė ar fiziologinė liga? Ar dar galima/ar verta kaip nors gelbėti? Ačiū.

visada verta. Bandyčiau fungicidu nupurkšt.

Mano melionai lauke irgi išjudėjo. Turiu vilties iš jų ko nors valgomo sulaukti smile.gif Bent jau primegztų yra, gal ir užaugs?.. O gražiausi yra tie, kuriuos sėjau tiesai į dirvą blink.gif Sudygo gal koks penktadais, bet auga labai gražiai. Dar vienus pasėjau iškrapščius iš meliono tik prieš gerą mėnesį, auga gražiai, žiūrėsim, ar spės šitie ką užaugint rolleyes.gif

Na, o arbūzai auga wub.gif Jau koks septyniasdešimt kėpso. Tikrai mačiau ir du tuos pailgus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 rugpjūčio 2014 - 20:46