Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(vaidastep @ 2014 08 04, 20:24)
o jai dabar ir uzmegztu tai turbut nebeprinoktu g.gif

prinoktų smile.gif Kasdien vis naujus mezga, tikrai spės dar užaugti ir prinokti.
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2014 08 04, 20:25)
dar klausimukas o prieš savaitę jie kaip atrodė? galvoju kad praeitą savatgalį palikau kumščio dydžio arbūziukus. Kaži kokie jie dabar jau....... nes liejo lygtais........ kaži ar yra tokia tikimybė kad jie bent panašūs į tavuosius  biggrin.gif

aha, tikrai yra smile.gif Aš panašiai kumščio dydžio irgi prieš savaitę palikus buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 04, 21:32)
aha, tikrai yra  smile.gif  Aš panašiai kumščio dydžio irgi prieš savaitę palikus buvau  smile.gif

assa.gif assa.gif assa.gif
nu aš ten praeitą savatgalį buvau porą dienelių. Tai galiu pasakyti kad jie per naktį paaugdavo. Na nuraminai tada, gal ir pas mane bent keletas bus tokių, panašių......
Atsakyti
bus bus smile.gif
Dabar ir naktys šiltos, auga kaip ant mielių. Na, pas mus dar laistomi kasdien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 rugpjūčio 2014 - 20:45
Pailgą parodyk,prašau. Pas mane kažkoks galas nusmailėjęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 04, 21:44)
bus bus  smile.gif
Dabar ir naktys šiltos, auga kaip ant mielių. Na, pas mus dar laistomi kasdien.

Oi kiek visko reik zinot, kazkur temikeje skaiciau kad laistyti retai , labai retai
Ar tikrai bus gerai jei laistysiu kasdien, auga siltnamyje, jau arbuziukai pasieke krepsinio kamuolio dydį, gal mažojo :-)
Melionas tokio dydzio kaip dabar parduotvese pasirode, kada ji skint ? Jau merginos valgo :-) , maniskis dar zalias, ar bus geltonas ?
Na pirmi metai blush2.gif , kaimynai ir ne kaimynai kam MB parodo stebisi :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 05 rugpjūčio 2014 - 10:24
QUOTE(Augė @ 2014 08 05, 11:22)
Oi kiek visko reik zinot, kazkur temikeje skaiciau kad laistyti retai , labai retai
Ar tikrai bus gerai jei laistysiu kasdien, auga siltnamyje, jau arbuziukai pasieke krepsinio kamuolio dydį, gal mažojo :-)
Melionas tokio dydzio kaip dabar parduotvese pasirode, kada ji skint ? Jau merginos valgo :-) , maniskis dar zalias, ar bus geltonas ?
Na pirmi metai  blush2.gif , kaimynai ir ne kaimynai kam MB parodo stebisi :-)

Daugiau rodykit, tai neverkit jei viena diena nieko neberasit bigsmile.gif Kaip pas mane pernai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 08 05, 10:22)

kai taip karšta ir sausa, laistau dažnai. Nelaistant arbūziukai tiesiog nudžiūsta. O šiaip laistymo dažnumas nuo žemės priklauso. Pas mane grynas smėliukas, visas vanduo kiaurai nueina. Jei pas jus žemė sunkesnė, atitinkamai ir laistymas retesnis.
Melionas sunokęs, kai pradeda kvepėti. Pauostykit, ir žinosit, kada laikas skint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2014 08 05, 10:36)
Daugiau rodykit, tai neverkit jei viena diena nieko neberasit bigsmile.gif  Kaip pas mane pernai tongue.gif

aš irgi stengiuosi nesigirt aplinkui. Artimiausi kaimynai mato, žinoma. Bet šiaip nesipasakoju. Kažkaip ir man baisoka, kad galiu po nakties ištryptą plotą rast.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 05, 10:46)
Kažkaip ir man baisoka, kad galiu po nakties ištryptą plotą rast.

Tai sustatykit apšvietimą. Kaip mes vogsim ir neištrypsim, jei tamsu bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 05, 12:40)
Kaip mes vogsim ir neištrypsim, jei tamsu bus doh.gif  lotuliukas.gif

plasnodamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 05, 13:40)
Tai sustatykit apšvietimą. Kaip mes vogsim ir neištrypsim, jei tamsu bus doh.gif  lotuliukas.gif

Gi sakė - suneš į vietą. doh.gif Dabok atmintį, o tai visai planą pamirši iki kol laikas ateis doh.gif

Saintlina, ne į temą, bet ar turit grybų Dzūkijoj per šitas sausras ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 08 05, 12:55)
Saintlina, ne į temą, bet ar turit grybų Dzūkijoj per šitas sausras ?  g.gif

sakė, kažkas rado kelias džiovintas voveruškas.. sausa baisingai, nieks neauga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 04, 20:32)
nieks arbūzų nerodo, tai nors aš įmesiu.

user posted image

fotoshopas biggrin.gif netikiu, pas mane didziausias dar nesiekia ne stalo teniso kamuoliuko dydzio, kiti isvis spirgai doh.gif nu bent jau lyg nenukrenta kai uzsimesga, gal bent viena paragausim, nes primegsta tai nedaug.

QUOTE(Venta9 @ 2014 08 05, 11:36)
Daugiau rodykit, tai neverkit jei viena diena nieko neberasit bigsmile.gif  Kaip pas mane pernai tongue.gif

drinks_cheers.gif as ir kaskart aziuredama savo spirgus tikiuos kad niekas ju neuzmatys biggrin.gif

melionai siltnami tai biski paaugo, zydi, bet tik vyriskais ziedais, nemezga uogu, jauciu ir nebesulauskiu jau verysad.gif
o spygliuotas tas melions (nevalgomas kazkas sake) tai issikerojo baisiausiai, dziungles, stiebai ilgiausi driekias per siltnami, visa zeme uzdenge, agurkais i virsu lipa ale irgi naudos kolkas jokios, viena zieduka vyriska maciau, o daugiau nei ziedu nei uogu
Atsakyti