Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(saulute32 @ 2014 08 05, 13:41)
melionai siltnami tai biski paaugo, zydi, bet tik vyriskais ziedais, nemezga uogu, jauciu ir nebesulauskiu jau verysad.gif

išsižydės vyriškais, pradės ir moteriškais žydėt. Mane irgi ilgai nervino, bet dabar lyg ir startavo jau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 05, 14:47)
išsižydės vyriškais, pradės ir moteriškais žydėt. Mane irgi ilgai nervino, bet dabar lyg ir startavo jau.

bet ar bespes uzaugt uzaugt ir prinokt jei ir uzsimegs koks? o kazin ir ar nenumes uzsimezgusiu nes virkscios neperilgiausios, kazko labai jau jie man letai juda. o jei nuskabus tuos vyriskus gal greiciau megst pradetu? ar tas neturetu jokios itakos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 05, 14:18)
o jei nuskabus tuos vyriskus gal greiciau megst pradetu? ar tas neturetu jokios itakos? g.gif

va šiuo klausimu tai nieko negaliu pasakyt, niekad neskabiau, nežinau. O jei šiltnamyje, tai spės užaugt, kodėl gi ne, ir rugsėjį jame bus šilčiau nei lauke. Kad tik pradėtų augt.
Tiesa, o Jūs nugnybėt pagrindinės virkščios viršūnę?
Atsakyti
pas mane ant moliugu ir cukiniju ziedu ( paciuose zieduose) gausybe juodu neideliu vabaliuku . Kazi jie nieko blogo nepridarys. Tokie kaip mazytes juodos muselytes. g.gif Pirma karta matau tokius "gyvius" zieduose g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 05, 17:51)
pas mane ant moliugu ir cukiniju  ziedu ( paciuose zieduose) gausybe juodu neideliu vabaliuku . Kazi jie nieko blogo nepridarys.  Tokie kaip mazytes juodos muselytes. g.gif  Pirma karta matau tokius "gyvius"  zieduose  g.gif  blink.gif

aha, pas mus irgi... ir rožių žiedai pilni... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 05, 15:37)
va šiuo klausimu tai nieko negaliu pasakyt, niekad neskabiau, nežinau. O jei šiltnamyje, tai spės užaugt, kodėl gi ne, ir rugsėjį jame bus šilčiau nei lauke. Kad tik pradėtų augt.
Tiesa, o Jūs nugnybėt pagrindinės virkščios viršūnę?

jo, nuskyniau kai buvo 3-4 lapai
nu reiks pabandyt siandien nuskabyt vyriskus ziedus, paliksiu koki pora, ziuresiu kas bus g.gif

QUOTE(Lusasita @ 2014 08 05, 17:51)
pas mane ant moliugu ir cukiniju  ziedu ( paciuose zieduose) gausybe juodu neideliu vabaliuku . Kazi jie nieko blogo nepridarys.  Tokie kaip mazytes juodos muselytes. g.gif  Pirma karta matau tokius "gyvius"  zieduose  g.gif  blink.gif

tu vabaliuku pas mus siemet visur pilna, saulegrazu zieduose ju milijonai, kituose zieduose irgi netruksta, ant skalbiniu ypac zalos spalvos pritupusiu pilna. bet nemanau kad ziedams jie ka blogo padarys, maitinasi matyt ziedeliu saldesiais smile.gif
Atsakyti
vaišinu tongue.gif
[attachmentid=232882]
nors maziukas, bet skanus thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
o as jau tikrai pradedu manyt kad po mano darzu koks nuo leynmecio neistirpes luitas gludi doh.gif biggrin.gif
vakar su drauge kalbuosi, klausia kaip pas mane arbuzai, moliugai, meionai laikosi... nugi doh.gif doh.gif doh.gif daigiukus auginau ir jai daviau, pas ja auga , mezga, pas mane dar tik zydi doh.gif ir viskas viskas paveluotai. Net krumai zydi veliau , net miske salia zibutes ir tos zymiai veliau doh.gif isibegeja augimas vasaros pabaigoje, kai jau reiktu derliu nuiminet . Per trumpa vasara pas mus siaureje blush2.gif
Atsakyti
Tany bigsmile.gif Kada užsimezgė vaisius, kad jau valgot g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 05, 08:04)
Pailgą parodyk,prašau. Pas mane kažkoks galas nusmailėjęs g.gif

negaliu. Aš Vilniuje, o jie kaime. Nenufotkinau, kai buvau.. Bet apvalūs galai buvo, tikrai nenusmailėję.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2014 08 05, 18:29)
...........

smagumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 06, 08:11)
negaliu. Aš Vilniuje, o jie kaime. Nenufotkinau, kai buvau.. Bet apvalūs galai buvo, tikrai nenusmailėję.

Aš nufotkinau, bet bekeldama sugebėjau ištrinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 06, 07:35)
Tany bigsmile.gif  Kada užsimezgė vaisius, kad jau valgot g.gif

oj, seniai, nepasakysiu, dar pries tos salcius, kurie nuzude dauguma mano arbuzu, issaugojau tik 6vnt, kurie buvo pakeltoj lisvej ir dengti 4 sloksniu plevele, kas nakti
Atsakyti