Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 06, 20:18)
Arbūzai išprotėjo - mezgimo pikas.  Labai daug primezgė.

drinks_cheers.gif Tik vėliau šiemet valgysim. Pernai turbūt visą rugpjūtį valgėm, dabar, ko gero, tik pabaigoj bus.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 06, 20:24)
vakar skundziaus kad arbuzas didziausias nesiekia stalo teniso kamuoliuko dydzio o si vakar jau siekia, gal net ciut didesnis wub.gif

radau ant vienos virkscios 3 arbuzus uzsimezgusius, realu kad jie visi uzaugtu? ar viena virkscia pajegi tik viena arbuza uzaugint? g.gif

tokiu oru jie vos ne akyse auga smile.gif

manau, realu. Tik jie gal kiek smulkesni bus nei kad vienas augtų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 06, 21:47)
drinks_cheers.gif  Tik vėliau šiemet valgysim. Pernai turbūt visą rugpjūtį valgėm, dabar, ko gero, tik pabaigoj bus.

tikrai drinks_cheers.gif jei dar ruduo būtų gražus tai visai gerai būtų

keistai atrodau melionus uostydama laukuose biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 07, 06:57)
keistai atrodau melionus uostydama laukuose biggrin.gif biggrin.gif

įsivaizduoju, - moteriškė palei žemę kažką uostinėja biggrin.gif Geras vaizdelis biggrin.gif Ir aš pernai taip atrodžiau. Šiemet dar neužaugo mano melionai tiek, kad uostyt laikas būtų, bet ateis ir mano eilė juokint kaimynus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 07, 08:27)
įsivaizduoju, - moteriškė palei žemę kažką uostinėja  biggrin.gif  Geras vaizdelis  biggrin.gif  Ir aš pernai taip atrodžiau. Šiemet dar neužaugo mano melionai tiek, kad uostyt laikas būtų, bet ateis ir mano eilė juokint kaimynus  biggrin.gif

as vakar gerai atrodziau kaimynams, praejo liutis, lynojo dar siek tiek, o as su kibiru po darza vaikstau ir arbuzu laistau biggrin.gif naudojaus proga kad gerai prilieta, tai tresiau, bet kaimynai tai to nezino, galvoja visai nudurnejau lotuliukas.gif

http://www.delfi.lt/...e.d?id=65491164 net liudna pasidare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 06, 20:56)
Auge, o kokia veislė tų žalių melionų?

Sodinau Honeydew orange , Muskatine balta ir Ananas, reiks paziuret kuri cia, bet per toki miska kazin ar atsikasiu pavadinimus kur kas blush2.gif
Atsakyti
Na ką Auge, pati prisirodei-greit adresiuką ir atlėksim į svečius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 08 07, 12:33)
Sodinau Honeydew orange , Muskatine balta ir Ananas, reiks paziuret kuri cia, bet per toki miska kazin ar atsikasiu pavadinimus kur kas  blush2.gif

ir pas mane analogiškai. Sėjau daug, o dabar irgi va tokie žali kaip jūsiškiai labiausiai dera, ir neatsirenku, kurie čia biggrin.gif Kai pagalvoju - žalių lyg ir visai nesėjau lotuliukas.gif Honeydew irgi sėjau, bet jie geltoni. Gal pageltonuos dar šitie žalėsiai unsure.gif
Nors nesvarbu, bile skanūs būtų smile.gif
Atsakyti

Ko gero butent sitie bus, kaip tycia ner pavadinimo
Ananas sviesus tikrai, Muskatine tokia svelni biggrin.gif , o dar atradau kad turiu Blondi ax.gif

I svecius prasom 4u.gif , o adresa nutilesiu ax.gif lotuliukas.gif
Vienas visai nieko toks jau yra, bet kazko nekvepia ir vsio, matyt nenori but suvalgytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 07, 12:06)
as vakar gerai atrodziau kaimynams, praejo liutis, lynojo dar siek tiek, o as su kibiru po darza vaikstau ir arbuzu laistau biggrin.gif naudojaus proga kad gerai prilieta, tai tresiau, bet kaimynai tai to nezino, galvoja visai nudurnejau lotuliukas.gif

http://www.delfi.lt/...e.d?id=65491164 net liudna pasidare  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, man irgi liūdna pasidarė paskaičius Delfį. Mėgstu karštį, net nepastebiu. Vanduo tvenkinyje toks šiltas, plaukiok ir plaukiok, o labiausiai džiūgina augantys arbūzai. Buvau jau praradusi viltį, kad užaugs bent kažkas po šalto birželio. Dabar vaikštau aplink juos, laistau, skaičiuoju ir džiaugiuosi. Pasodinusi esu nemažai augalų, tai 50 vaisių 10-15 cm skersmens tikrai yra. Mažesnių dar neskaičiuoju, kąžin, kaip jiems pavyks išgyventi. Noriu šilumos, noriu karščių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 07 rugpjūčio 2014 - 14:56
QUOTE(vasarema @ 2014 08 07, 15:52)
drinks_cheers.gif Pritariu, man irgi liūdna pasidarė paskaičius Delfį. Mėgstu karštį, net nepastebiu. Vanduo tvenkinyje toks šiltas, plaukiok ir plaukiok, o labiausiai džiūgina augantys arbūzai. Buvau jau praradusi viltį, kad užaugs bent kažkas po šalto birželio. Dabar vaikštau aplink juos, laistau, skaičiuoju ir džiaugiuosi. Pasodinusi esu nemažai augalų, tai 50 vaisių 10-15 cm skersmens tikrai yra. Mažesnių dar neskaičiuoju, kąžin, kaip jiems pavyks išgyventi. Noriu šilumos, noriu karščių  ax.gif

oho kok derlius laukia blink.gif thumbup.gif pas mane 7 daigai normalus ir 2 is kuriu vienas siaip ne taip pries kelias dienas praejo augt, o kitas vis dar nesiruosia schmoll.gif tai man irgi vis dar norisi karsciu del arbuzu wub.gif diziausias mano dar tik kokiu 6cm skersmens biggrin.gif
Atsakyti
Didelis dekui Saintlinai 4u.gif Atrodo siemet bus normaliu arbuzu. Is 7 daigu suskaiciavau 6 arbuzus. 4 didziausi, tai kaip rankinio kamuolio dydzio jau. Melionu irgi gyvas galas, bet anie dar kaip du kumsciai, tai tikiuosi,kad dar spes uzaugti.
Atsakyti
Merginos, o jei melionai prinokę labai kvepia, kaip jūs širšių atsiginat? Na pas mus sode šiemt gyvas velnias tų bjaurybių... Baisu nosį iškišt.
Pamąsčiau, kad visai smagu būtų melionų užsiaugint. Bet greičiausiai prie jų negalėčiau net prieiti doh.gif
Atsakyti