QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 11, 21:03)
Labas,
merginos,jus tik nesijuokit,bet kas cia?Gali but sniegius?

Sejau sniegius ir melionus,bet kaip daznai pas mane buna,persodinant pametu uzrasus kas kur pasodinta
.Sniegiai pasodinti atskirai nuo situ,auga,bujoja,zydi,bet nemezga
.O situ neziniuku turiu du vnt,buvo tokie vos gyvi,bet gaila buvo ismest ir pasodinau darze po slyva,o jie visai puikiai auga ir dar kazka auginasi 
Lapai tai identiski arbuzams
merginos,jus tik nesijuokit,bet kas cia?Gali but sniegius?

Sejau sniegius ir melionus,bet kaip daznai pas mane buna,persodinant pametu uzrasus kas kur pasodinta
Lapai tai identiski arbuzams
QUOTE(S&S @ 2014 08 13, 14:44)
gali būti tikrai
QUOTE(S&S @ 2014 08 13, 14:44)
gali gali,turiu dabar panasaus dydzio 2 pirmus ir vienintelius [kitas uzuomazgas nuskabiau,gal nors is situ kas nors isaugs
melionam nuskabiau vyriskus ziedus, palikau po 2 ant virkscios. sekancia diena nauju prazyo, o bet taciau po poros dienu uzsimezge melioniukai, po 1 ant virkscios. bet kazin ar bebus naudos is ju, nes dabar vos 1,5 zirnio dydzio, netikiu kad spes uzaugt ir prinokt
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 13, 18:17)
melionam nuskabiau vyriskus ziedus, palikau po 2 ant virkscios. sekancia diena nauju prazyo, o bet taciau po poros dienu uzsimezge melioniukai, po 1 ant virkscios. bet kazin ar bebus naudos is ju, nes dabar vos 1,5 zirnio dydzio, netikiu kad spes uzaugt ir prinokt 
tegul tik užauga, susinokinsit pastogėj
orai atveso visai
sakau gal reiktu arbuzus uzdengti su agroplevele, bent nakciai, o gal ir dienai, bituciu jiems jau turbut nebereikia
tik va klausimas ar gali agro plevele liestis prie arbuzu (lapu ir vaisiu)? neturiu as su kuo pakelt dabar jos, tik uzengt ir sonuose su akmenim prispaust, bet ar nenudegins ar dar kas neatsitiks?
QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 12, 12:46)
Kiek laiko dazniausiai uztrunka kol issiuncia preke?
Man jau savaite praejo nuo nupirkimo bet dar neissiusta, o sakiau kad man reikia skubiai, vis raso kad siuncia i warehouse ir tada is ten bus issiusta bet jau savaite neissiusta
Man jau savaite praejo nuo nupirkimo bet dar neissiusta, o sakiau kad man reikia skubiai, vis raso kad siuncia i warehouse ir tada is ten bus issiusta bet jau savaite neissiusta
Melionas jau gana didelis, bet niu nekvepia jis man, biski pagelto , niu bet kada ji pjaut
O arbuzai kada buna prinokę, maniškis poats didžiausias lyg ir nustojo augti
Išvažiuosiu savaitei, tai kaži kaip čia bus, jaučiu melionas pernoks
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 14, 10:50)
orai atveso visai
sakau gal reiktu arbuzus uzdengti su agroplevele, bent nakciai, o gal ir dienai, bituciu jiems jau turbut nebereikia
tik va klausimas ar gali agro plevele liestis prie arbuzu (lapu ir vaisiu)? neturiu as su kuo pakelt dabar jos, tik uzengt ir sonuose su akmenim prispaust, bet ar nenudegins ar dar kas neatsitiks?

nedarykit nesąmonių...
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 15, 00:23)
nedarykit nesąmonių...
susargdinsit tuos augalus ir pasibaigs tikrai. Augalai vasaros metu palaipsniui pripranta prie žemesnių temperatūrų, nei kad pavasarį tokioje pat jiems būna geriau.
tikrai?
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 15, 09:30)
nu tai žinoma, gero jūs jiems nepadarysit. Šalnų dar nėra, tai nėra ko ir nagus kišt
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 15, 13:17)
nu tai žinoma, gero jūs jiems nepadarysit. Šalnų dar nėra, tai nėra ko ir nagus kišt
tik nuemiau agro plevele, parejau i kambari ir ledais lyt pradejo