Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

Fotoreportažas iš kaimuko. Viskas auga lauke, be jokių priedangų. Melionų veislių nežinau, nes buvo pirkta mišinys kažkokių rusiškų ir belekiek visokių kitokių biggrin.gif Arbūziukai tai Sniegiai.

aip auga vienišas didelis melioniukas:

user posted image
Čia melioniukų susibūrimas:
Šiaip tai iš kelių daigelių bus koks desėtkas melioniukų visai normalių.

user posted image
Papildyta:

user posted image
na yra jau tokių nemažai tinklinio kamuolio dydžio. Tikiuosi bent sėkloms gerą egzempliorių užsiauginti. O juk jau nieko nesitikėjau iš savo skurdukų........

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 10 rugpjūčio 2014 - 18:27
QUOTE(Avijacija @ 2014 08 10, 19:26)
Fotoreportažas iš kaimuko.
Tikiuosi bent sėkloms gerą egzempliorių užsiauginti. O juk jau nieko nesitikėjau iš savo skurdukų........

Na, nieko sau skurdukai
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 08 10, 19:26)

user posted image
Papildyta:

user posted image
na yra jau tokių nemažai tinklinio kamuolio dydžio. Tikiuosi bent sėkloms gerą egzempliorių užsiauginti. O juk jau nieko nesitikėjau iš savo skurdukų........

kad man kas tokiu skurduku biggrin.gif
o ka tu ten po jais pakisus? as galvoju kad reiktu gal ka pakist kad nesuputu, gal po koki kokliu, bet bijau juos ir krutint, kazkur skaiciau kad jokiu budu neliest pirstais o jei uz virkscios kelsiu neduok D nukris biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, na ir grožiai čia pas jus auga biggrin.gif
Patarkit, jei šiltnamyje iki šiol neužsimezgė nei vienas melionas, juos jau mesti lauk, ar dar laukti g.gif pražydi, pasirodo burbuliukas ir nugelsta, neturėsiu nei vieno meliono verysad.gif o gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 10, 21:54)
kad man kas tokiu skurduku biggrin.gif
o ka tu ten po jais pakisus? as galvoju kad reiktu gal ka pakist kad nesuputu, gal po koki kokliu, bet bijau juos ir krutint, kazkur skaiciau kad jokiu budu neliest pirstais o jei uz virkscios kelsiu neduok D nukris biggrin.gif

aš kišu plyteles. Dėl niekadėjų turklių, nes jie yra porai skyles pragraužę. Tai nesinori man derliaus, kad sugadintų ir šiais metais.
Atsakyti
user posted image

Ar sitas Rouge vif d'etampes gali buti visai panasus i paprasta apvalu moliuga?, Ar su amzium jis suplokstes ir tures tas rieves?
Itariu, kad pokelyje buvo bet kokiu seklu. Jau didziulis, o auga be jokiu uzuominu i tokius , kokius randu inte. Na, idomu ar pataps tokiu, kaip foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora111: 11 rugpjūčio 2014 - 12:39
QUOTE(lora111 @ 2014 08 11, 13:38)
user posted image

Ar sitas Rouge vif d'etampes  gali buti visai panasus i paprasta apvalu moliuga?, Ar su amzium jis suplokstes ir tures tas rieves?
Itariu, kad pokelyje buvo bet kokiu seklu. Jau didziulis, o auga be jokiu uzuominu i tokius , kokius randu inte. Na, idomu ar pataps tokiu, kaip foto?

Mano muskate de provance toks rievėtas ir auga iš karto o apvalus jau ir bus apvalus, g.gif manau
Atsakyti
Laba,

sakykit, ar yra dar vilties, kad valgysiu savo moliugus? Vienu kartu susodintas cukinijas ir patisonus jau valgom, o moliugai dar tik zydi. Jauciu jau sansu ner, jeigu uzmegs, kad spetu prinokt, ane?

Pirmi metai, kai turiu kazka zemen saknis sukisusio smile.gif isskyrus geles bute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 08 11, 13:38)

Ar sitas Rouge vif d'etampes  gali buti visai panasus i paprasta apvalu moliuga?, Ar su amzium jis suplokstes ir tures tas rieves?

Mano rouge irgi kol kas lygutelis, geltonas, tiesa,maziukas dar, nes nususelis daigas buvo. Visi kiti moliugai dziugina, jau kokius 4 uchiki kuri suragavau smile.gif..
Atsakyti
apziurejau siandien savo sniegiu 4 daigus ir ne vieno uzmegsto arbuzo blink.gif kol buvo mazi daigai tai mezge ir numetinejo, o dabar pilna ziedu, bet visi vyriski unsure.gif vienas ant virkscios galo uzmstas arbuziukas, bet jauciu greitai jis dar nezydes, nes nemazai iki jo vyrisku ziedu dar neprazydusiu g.gif
vienas sugar baby isgyvenes turi primezes kelis arbuziukus ciut biski jau paaugusius.
turgui pirkti 3 daigai primezge daugiausiai ir diziausi palyginus su kitais, tik nezinau kokie ten. galvoju kad gali but sniegiai, nors nebutinai.
Atsakyti
auga mano moliugai, bet nezinau, kada juos skinti, viena jau nuskyniau,muskate de provance, geriam sultis. Nemazi jau jie, yra ka pakelti, tik va kai pirma karta moliugus auginu, nezinau, ar dar augs jis, ar moliugai neperauga g.gif Jei per anksti nuskinsiu, turbut nesilaikys jie ilgai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 08 11, 19:21)

manau visa reikalinga info pirmame puslapyje Yerenos DUK smile.gif
Atsakyti