Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(daimura @ 2014 08 22, 12:01)
Tai netyčia radai, kad tyčia panervuotum, taip reikia suprast???  blink.gif

Nea, čia relaksinė-vaizdinė pamoka tokioms pat netikėlėms kaip aš, kurios tikisi lauko sąlygom užsiaugint pilną karutį arbūzų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 22, 11:57)
O tai galvoji, kad arbūzui labai daug vietos reikia? Nieko panašaus. Jam užtenka dar mažiau negu pomidorui smile.gif Arbūzus sodinu 40x40cm atstumais dviem eilėm ir auginu vertikaliai. Arbūzų vaisius kabinu į tinklinius "hamakus" ir taip jie saugiai kabo, auga, noksta iki pat nuskynimo wink.gif

Čia pasižiūrėjimui į mano auginamus arbūzus. Netyčia radau užsilikusias foto. Nuotraukos labai senos, bet kasmet auginu taip pačiai, niekas nesikeičia.

aaa, maniau ant zemes guli tai sakau jau milzinisko siltnamio reikia biggrin.gif
neiskrenta jie is hamaku kai uzauga kokiu 6 kg? bigsmile.gif
reik gal ir man bandyt kita met koki 1-2 daigus arbuzu i siltnami patalpint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 22, 13:22)
neiskrenta jie is hamaku kai uzauga kokiu 6 kg? bigsmile.gif

Iš tokio patogaus hamako net ir tu neiškristum biggrin.gif Arbūzas kabo užtikrintai, svarbu, kad virvė būtų sintetinė, tvirta, ir koks atėjęs futbolistas užsimiršęs kur esąs, neįspirtų arbūzui subinėn.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 22, 13:22)
aaa, maniau ant zemes guli tai sakau jau milzinisko siltnamio reikia biggrin.gif

O tai čia mažas šiltnamis blink.gif ?Čia tik dešimtadalis parodytas fotkėj.Bepigu tokį turint arbūzus augint ax.gif O kai turi tokius,kad tik keli pomidorai telpa,tai tenka lauke suktis su moliūginiais.Man vos vienas melionas tilpo šiltnamy.Lauke augantiems nepasisekė šiemet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 22, 13:57)
Iš tokio patogaus hamako net ir tu neiškristum biggrin.gif Arbūzas kabo užtikrintai, svarbu, kad virvė būtų sintetinė, tvirta, ir koks atėjęs futbolistas užsimiršęs kur esąs, neįspirtų arbūzui subinėn..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 08 22, 14:32)
O tai čia mažas šiltnamis  blink.gif ?Čia tik dešimtadalis parodytas fotkėj.Bepigu tokį turint arbūzus augint  ax.gif O kai turi tokius,kad tik keli pomidorai telpa,tai tenka lauke suktis su moliūginiais.Man vos vienas melionas tilpo šiltnamy.Lauke augantiems nepasisekė šiemet  schmoll.gif

na jei ne visas parodytas tai tada gal ir didelis biggrin.gif
mano irgi mazas, bet kita met arciau vienas kito agurkus ir paprikas sodinsiu, biski per dideli tarpai siemet, tai liks vietos dar dviem daigam tai arbuzus bandysiu ikis, o pazeme melionus vel bandysiu paleist. siemet jokios naudos is melionu, bet gal kita met pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 08 22, 12:01)
Tai netyčia radai, kad tyčia panervuotum, taip reikia suprast???  blink.gif

drinks_cheers.gif mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 22, 15:12)
drinks_cheers.gif  mad.gif  gun_bandana.gif

Oho,kokia žiežula blink.gif .Lyg kažkas kitas kaltas,kad pas tavi rankos ne iš ten išaugę ir arbūzai nedera tongue.gif
Saintlina,drauge,nerodyk nors tu savo plantacijų ir pilnų karučių,bo nupils ir tavi.Vietoj anties...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 22 rugpjūčio 2014 - 14:33
Beveik visada gali but zmogus garantuotas, kad atejes cia, arba pas pomidorienes pasizvengsi gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o mano buzikai, silpni siemet, tiek lauke, tiek siltadarzy :0 kazin ar paragausim normalaus sunokimo ir didumo, miltlige nuo agurku MANAU perejo, tai ne kazka.Einu pailiustruosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 22, 15:33)
Oho,kokia žiežula  blink.gif .Lyg kažkas kitas kaltas,kad pas tavi rankos ne iš ten išaugę ir arbūzai nedera  tongue.gif
Saintlina,drauge,nerodyk nors tu savo plantacijų ir pilnų karučių,bo nupils ir tavi.Vietoj anties...

perdaug nesdziaug,ziurek ,kad iki taves saratuks koks nedalektu nono.gif juk ir pas tave keliais kamuoliais daugiau nei pas mane verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 08 22, 15:38)
Beveik visada gali but zmogus garantuotas, kad atejes cia, arba pas pomidorienes pasizvengsi gerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o mano buzikai, silpni siemet, tiek lauke, tiek siltadarzy :0 kazin ar paragausim normalaus sunokimo ir didumo, miltlige nuo agurku MANAU perejo, tai ne kazka.Einu pailiustruosiu  doh.gif

ziurek,kad man iliustracijos isterijos priepuolio neivarytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 22, 15:12)

ei, ei.. ko gi čia susierzinusios, taigi rodžiau senas, jau nuo laiko išblukusias keleto metų fotkes lotuliukas.gif Beje, šitos fotkės kai kurioms daug kartų matytos ir nusibodusios, jokių emocijų nekeliančios schmoll.gif
Va, galėsit vaipytis ir šaudyt tada, kai Saintlina pasirodys su kamaz'o priekaba pilna arbūzų lotuliukas.gif
Atsakyti
lauko augintiniai
user posted image

siltnamio

user posted image

ligoniai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 22, 16:08)
ei, ei.. ko gi čia susierzinusios, taigi rodžiau senas, jau nuo laiko išblukusias keleto metų fotkes lotuliukas.gif Beje, šitos fotkės kai kurioms daug kartų matytos ir nusibodusios, jokių emocijų nekeliančios schmoll.gif
Va, galėsit vaipytis ir šaudyt tada, kai Saintlina pasirodys su kamaz'o priekaba pilna arbūzų lotuliukas.gif

nezinau,kam jos isblukusios,bet mano pc tai labai ryskiai rodo lens.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 08 22, 16:14)
lauko augintiniai

nu jooo.mano sveiki su mazesniais burbulais verysad.gif teks trint sita tema,bo sirdies lasai nebepadeda angel_sadangel.gif 000189.gif
Atsakyti