pas mus irgi jau krapija,bet silta
mazoji serga,vaziuot i kaima negaliu,eisiu,ko gero moliugo cukatu daryt,vaikai ramybes neduoda
parsinesiau is darzo kilogramini arbuzeli - virkscia nudziuvo. kur man ji dabar laikyt ir tiketis kad prinoks? is barskejimo tai sprendziu kad neprinokes dar. laikyt sviesoj ar tamsoj? o jei as ji siltnamy laikyciau, silta, sviesu gal prinoktu?
ar kaip tik tamsoj po lova kur nors kist ji
beliko vienas lauke kokiu 1,5-2kg
bet is barskejimo dar zalias, o ir ar spes lauke prinokt neaisku, nes po krusos lapai visi nurudo ir va virkscios nudziuna
3 pradejo put tose vietose kur sukapoti. like du (vienas ju jau siandien parnestas namo) nors ir sukapoti bet bent jau nepuna kolkas.
beliko vienas lauke kokiu 1,5-2kg
Tai va įdedu, gal kas atpažins:

Tas "apelsininis", tai ryškios spalvos, nuotraukoj nesimato taip. Ir "agurotis" šalia, kuris, spėju, yra spagetinis.

Tas "apelsininis", tai ryškios spalvos, nuotraukoj nesimato taip. Ir "agurotis" šalia, kuris, spėju, yra spagetinis.
QUOTE(Sparaxis @ 2014 09 10, 13:35)
Tai va įdedu, gal kas atpažins:
Pas mane irgi yra tokių moliūgų, kurių niekaip neatrenku pagal likusius nuo sėklų pakelius. Pasėjus susmaigsčiau plastikinius skirtukus su markeriu rašytais pavadinimais, tačiau saulė nudegino ir liko tušti skirtukai. Kitiems metams nusipirkau cheminį pieštuką
Čia foto tas "agurotis" tikrai panašus į spagetinį.
Pas mane spagetiniai yra gelsvos spalvos, o šalia spagetinių dar atsirado tokios pačios formos, bet žalsvi su tamsesniais dryželiais. Ar gali būti, kad tai irgi spagetiniai, tik gal nesubrendę? Nes net pakelio nuo sėklų tokio neturiu, kokie jie yra. Padarysiu foto ištaikius laiko ir prašysiu jūsų pagalbos įvardinti.
Bliamba, vakar nuskyniau cukinijas, pacius augalus nuvilkau i komposta, o pacias cukas patingejau namo parrident. o is ryto va toks vaizdelis, nors per laba ryta pranesinojo, kad Vilniuje +7...
o cia nagais padraskiau leda ant masinos, kad neatrodytu kaip rasa...
https://www.facebook..._...3756&type=3
viskas uzledije, mano cukinijos, kurias vakar palikau- irgi net barska
dar yra( buvo?) auganciu moliugu... bet matosi, kad salna graibste taip gabalais- kur kliuvo, kur nekliuvo, vilties, kad gal jiems nekliuvo. namo dar tik tris esu parvilkus, kurie jau tikrai buvo sumedeje...
dar yra( buvo?) auganciu moliugu... bet matosi, kad salna graibste taip gabalais- kur kliuvo, kur nekliuvo, vilties, kad gal jiems nekliuvo. namo dar tik tris esu parvilkus, kurie jau tikrai buvo sumedeje...
QUOTE(Vobla @ 2014 09 15, 08:50)
Bliamba, vakar nuskyniau cukinijas, pacius augalus nuvilkau i komposta, o pacias cukas patingejau namo parrident. o is ryto va toks vaizdelis, nors per laba ryta pranesinojo, kad Vilniuje +7...
oho
mano siu metu derlius - 1kg ir 2,5kg

puslitrukas kaip orentyras
QUOTE(Vobla @ 2014 09 15, 07:50)
oho.. Vilniuje tikai +7 buvo, 5 val teko važiuot, mašinos kompas tikrai rodė +7.
Kaime pas mus +5 buvo. Viskas pas mane dar lauke - ir arbūzai, ir moliūgai. Tikiuosi, neplanuotų šalnų nebus. Nors arbūzų kaskart nemažai namo pasiimu. Paskui vistiek ilgai nesilaiko jie, tai dabar stengiamės atsivalgyt už visą sezoną.
kas ten stebejosi, kad netmoliugus vagia... nu pyyyypt
atvaziavo penktadieni brolis i soda. Vedu pasigirt, kokius grazius moliugus auginu. jau viena zalia parseli sakau pjausim, idomu koks vidus, koks skonis. o didziulis didziulis, tai va kaip tik pasidalinsim... nu ir pyyyyyypt
nera nei vieno dideio pailgo zalio, nei kito pailgo zalio, bet dar geros cukinijos dydzio buvau palikusi pries savaite. tai dar neuzauges.
nu kaip gaila. geltonu, oranziniu maziuku netneskaiciuoju. daug ir vistiek paragausiu koki. o cia tik du buvo. ir bac... nu bet ir patempt reikejo toki dicki. o paskui dar paziurejau , kad kulturingas vagis buvo. peiliu ipjauta ir nulauzta ... ir dar zaisdele ne visai uzsitraukusi , dar su rasele... zodziu , atvaziavo ciut anksciau uz mus ir nupjove
rrrrrrrrr ir svarbiausia ne nuo keliuko puses, kur voliojasi muskatiniai zalesiai ( nu ir tuos neprinokusius nuskins kazkas kitas turbut... KA DARYT
) , o is musu vejos puses, visai netoli kaimynu namo duru
ten dar ir prieit, surast reikia, jei siaip pro sali einancio darbas butu
atvaziavo penktadieni brolis i soda. Vedu pasigirt, kokius grazius moliugus auginu. jau viena zalia parseli sakau pjausim, idomu koks vidus, koks skonis. o didziulis didziulis, tai va kaip tik pasidalinsim... nu ir pyyyyyypt
nu ir sekasi jums, mergai.. Ale tikrai niekad nepagalvočiau, kad moliūgus gali vogti
Lusasita, ten gal visgi kaimyno darbas, jei jau tik iš tos pusės priėjimas. Kaip Adija kažkada sakė - svetimam nėr ko eit vogt, jei kaimynai yra
Bet šiuo atveju vistiek neįsivaizduoju, ką daryt. Juk neisi su kaltinimais
Lusasita, ten gal visgi kaimyno darbas, jei jau tik iš tos pusės priėjimas. Kaip Adija kažkada sakė - svetimam nėr ko eit vogt, jei kaimynai yra
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 15, 11:03)
kas ten stebejosi, kad netmoliugus vagia... nu pyyyypt
) , o is musu vejos puses, visai netoli kaimynu namo duru
ten dar ir prieit, surast reikia, jei siaip pro sali einancio darbas butu 
tai kada tvorą statysit?
saintlina, nu nepagautas ne vagis... itarinet galima. Ypac, kai tie musu kaimynai atvaziuoja anksciau uz mus ...ir augina ... TIK PIEVUTE
ir si karta paslaptingai dingo sestadieni anksti ryte nors visada isvaziuoja tik sekmadieni
o gal ne jie. smalsiu kaimynku babuciu yra. Tik tiek kad toki milzina babute be karuciu nelabai panestu
kai nama apkalsim, stoga pakeisim. tada jau tvora nutarta kad bus
o vis sakydavau, kad niekada gyvenime tvoros sode netversiu
QUOTE(Paladė @ 2014 09 15, 12:20)
tai kada tvorą statysit?
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 15, 11:36)
saintlina, nu nepagautas ne vagis... itarinet galima. Ypac, kai tie musu kaimynai atvaziuoja anksciau uz mus ...ir augina ... TIK PIEVUTE
ir si karta paslaptingai dingo sestadieni anksti ryte nors visada isvaziuoja tik sekmadieni
o gal ne jie. smalsiu kaimynku babuciu yra. Tik tiek kad toki milzina babute be karuciu nelabai panestu
o vis sakydavau, kad niekada gyvenime tvoros sode netversiu 
o statybinės medžiagos nedingsta?