Aš labai supykčiau jei man reikėtų tokioj situacijoj kovoti už savo teisybę su vėjo malūnais. Žmogus apgalvoji prieš pirkdamas, pataupai ir finale gauni bėdą.
Bėda viena nevaikšto. Po tokio pirkinio ir vaikutį gali tekti pas medikus nuvežti, nes ir taip visur alergenų pilna, o dar nuo roletų visokie kvapai sklinda.
Alergenų aplinkoje tikrai neišengsim, ypač maiste, bet roletus galima jau mest į šiukšlyną vien dėl kvapo kurį skleidžia.
QUOTE(ValensaV @ 2014 08 10, 13:36)
Alergenų aplinkoje tikrai neišengsim, ypač maiste, bet roletus galima jau mest į šiukšlyną vien dėl kvapo kurį skleidžia.
Valensa zinok tikrai neigiama patirtis su Domus lumina. Gal kartais jie viską gerai suprekiauja, bet kartais visiškai atrodo, kad nusispjauna į kliento poreikius :/
Roberta, iš Tavo slapyvardžio sprendžiu, kad Tau 43 metai. Kas paskatino tokią patyrusią moterį pasirinkti tokią įmonę kaip Domus lumina?
Jau rašiau, kad mane patraukė jų reklama ir spalvingi stendai. Labai gražiai suokė vadybininkai, žadėjo, kad labai geras pasiūlymas, atseit kitur pigiau nerasiu, o pas juos geriausias kainos ir kokybės santykis.
Dabar pamatei, kad kainos ir kokybės santykis tikrai geriausias. Turbūt bet kurioj kitoj firmoj rastum toias pačias kainas. Gi negali labai skirtis, rinka diktuoja savo.
Peržiūrėjau paskui ką kitos bendrovės siūlo, tai tu teisi. Kainos tikrai panačios, vos 10 litų skirtumas. O jie dar net ir nesireklamuoja, kad 80 proc. nuolaidas taiko.
Kad nuolaidos išpūstas dalykas visi seniai žino. Domus lumina ir gaudo tokius patiklius žmogelius kaip jūs
Aš iki šiol niekada nebuvau papuolus į tokią gėdingą situaciją jaučiuosi apgauta, apmauta ir visai durniaus vietoj likusi.
Parašyk Domus lumina apie jų roletus. Roletai yra geras dalykas, bet reikia labai gerai pasirinkti medžiagas, nes paskui va imsi žmogelis ir nudegsi plunksnas.
Tai Domus lumina ne tik plunksna man padegino, bet ir piniginę. Nesame ponai, tikrai negalime sau leisti roletų kas mėnesį naujų pirkti.