Suprantu koks apmaudas. Atsiliepimai tikrai negražūs šios įmonės atžvilgiu. Man dar keista, kad kai google pparašai domus lumina, tai jų svetainę pirmiausia atidaro anglų kalba. Čia jie taip susireikšminę, ar čia jiems Lietuvos rinka kaip kokia antraeilė visokioms šiukšlėms pardavinėti
Vis pavartydavau internete vaikų kambarių interjero pavyzdžius visur roletai taip prabangiai ir gražiai atrodo. Galvoje buvo tik mintis roletai roletai roletai. Juk užuolaidos atgyvena. Bet domus lumina su savo roletais pakeitė mano nuomonę.
Dar kad nuo vienos firmos nukentėjai, tai nereiškia, kad visos tokios ir visi roletai yra blogi. Aišku, užuolaidos tai senas patikrintas dalykas. Kabo sau ir nėra nei kam sugesti. O ir išbluks jeigu geros tai tik per laaaabai ilgą laiką. Liks dar anūkam
Bet norisi būti moderniem, šiuolaikiškiem. Aišku dabar burbu burbu, bet praeis koks pusmetis arba ateis kita vasara ir vėl norėsis roletų. Tik šįkart aišku ne iš Domus lumina. Griežtai ne
Pažiūrėk kitų įmonių. Yra ir didesnių ir mažesnių. Buvau Urmo bazėj praeitą savaitę tai mačiau ten didelė iškaba kabo, kad žaliuzės ir roletai parduodami. Tik nepamenu kokia įmonė
Mano akyse dabar jau bet kuri kita įmonė geriau už Domus luminą atrodo. Šiuo metu negalvoju apie naujus roletus, tegul nuslūgsta emocijos dėl šių.
QUOTE(Roberta43 @ 2014 08 13, 21:34)
Mano akyse dabar jau bet kuri kita įmonė geriau už Domus luminą atrodo. Šiuo metu negalvoju apie naujus roletus, tegul nuslūgsta emocijos dėl šių. 
Nežinau ką čia tau rekomendavus. Pas mane vyras organizuoja buitinius statybinius pirkimus. Man tik katalogą pateikia, aš išsirenku, o jau koia firma ir kokie ypatumai tai aš net nežinau. Faktas, kad prieš perkant reikia google naršyklę įsijungti.
Kas be ko. Juolab, kad nesame kažkokie tamsuoliai, kur nei emailo pasitikrint nemoka, nei išvis kompo įsijungti.
Būtų čia kokia Vokietija, tai Domus lumina su visais roletais po vartotojų teises užtampytų ir paskui išvis neleistų jiem nieko pardavinėti
Aš tai galvoju, kad tie akcijiniai roletai labai ilgai Domus lumina sandėlyje stovėjo, gal ten sąlygos netinkamos ar kas nors ko nors užpylė ant tų medžiagų, pavalė ir paliko. Nes sakau, kai saulė pakaitino, tai kambaryje būt nesinori, nes smirda acetonu ar dažais.
QUOTE(Roberta43 @ 2014 08 13, 21:42)
Aš tai galvoju, kad tie akcijiniai roletai labai ilgai Domus lumina sandėlyje stovėjo, gal ten sąlygos netinkamos ar kas nors ko nors užpylė ant tų medžiagų, pavalė ir paliko. Nes sakau, kai saulė pakaitino, tai kambaryje būt nesinori, nes smirda acetonu ar dažais. 
Be jokios abejonės daug diskomforto patyrėte, gaila niekas jums šio moralinio ir materialinio nuostolio neatlygins
QUOTE(ValensaV @ 2014 08 10, 12:35)
Domus lumina roletai tikrai nėra pačios geriausios kokybės. Pas mano pažįstamą įmonėj sudėta, tai kažkokie nusitrynę, o tos virvelės trūkinėja į savaitę bent kartą. Atrodo, kad tie roletai būtų dekoratyviniai nusipirkai, pasikabinai ir daugiau neliesk. 
Gerai, kad Roberta nėra naivi, nes rasti teisybę tai reikia kryžiaus kelius nueiti. Jau su biurokratais visokiose institucijose sunku, bet kuomet privatus biznis sukuria labai biurokratizuotą sistemą ir stiprią valdžios vertikalę, tuomet net ir koks vadybininkas suprasdamas problemą, bijos pasakyti savo viršininkui apie ją. Pačiulbės jums, pažadės ir balius baigtas