QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 19, 19:48)
Šitie baisūs žmonės, kurie atėmė iš senuko pomidorus ir jį sumušė, dar turės atsiimti savo... Esu tuo tikra.
Optimistė.Kol diedukai nenusipirks šautuvų vietoj šakių ,tol visokie niekšai ir naudosis nebaudžiami .Brudai,vis tik,žmonės

QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 19, 23:04)
Pagaliau paragauti Krasnyj majak - nuostabus tikras pomidorinis skonis, salstelejes, viena mesa, seklu beveik nerasta, odele plona, jokiu baltu demiu.pagalvojau, kad adijai jie buvo rugstus gal per anksti nuskyne, m aniskiai tiesiog istirpo burnoj.
Adija nesakė,kad jie rūgštūs

Sakė,kad neskanūs.Visokius bandžiau-ir neprinokusius,ir pernokusius.Tris metus auginu.Ne tokie neskanūs,kaip
Reisetomato ar
Belricio,bet negardūs.Nu,gal ,kai pasensiu,ir man jie bus skanesni.Kaip
Poniai Lyliai,pvz.

Beje,mano mamai šitie ir
Mazariniai patys skaniausi,tai jai ir auginu

.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 20, 09:27)
tiesa pasakiu ,nei vienas vaisius nesulauke pilnos brandos-pati kemsu vos paraudusius ,tipo nuo laisvuju radikalu saugaus

Nu,nu

Žiūrėk,tuoj tau ne vien tik laisvuosius radikalus
išlaisvins,pusžalius kibirais ryjant

Mergai,gal kuri auginat,-ot
Germination Rate pomidorus?Niekur nerandu info apie šitus.Ar gali būt tokie,ar kažką primaklinau?
Aukse,ar tu pernai jų neauginai?Lapai jų tokie stambūs,kažkas tarpinio tarp bulvinių ir paprastų,derlius didesnis nei hibridų,200 gramų plius minus,po 7-8 kekėse,daba dar tik raudonuot pradeda,reiškias vėlyvi. O gal čia koks hibridas,nors tokių surauktukų hibridų lyg ir nesėjau