Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

aciu, paskaiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 21, 09:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tupiu antra diena namie-konservavimo epidemija.dar nedarineju nei agurku,nei pomidoru.bet cia,mergiot ,jau nugasdinai ohmy.gif reiks mb paprasyt,kad abu siltnamius isvaziuodamas uzdarytu unsure.gif kuriam LTgale tiek rode? ax.gif

20 km, nuo Vilniaus. labai nesigasdinkit- pas mane visad gerooookai salciau nei kitur ant LT.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 08 21, 17:29)
20 km, nuo Vilniaus. labai nesigasdinkit- pas mane visad gerooookai salciau nei kitur ant LT.

Gal tavo siltnamis/sklypas stovi ant geopatogenines zonos??? smile.gif Geopatogenine zona pasidaro jeigu po apacia gana didelis gruntiniu vandenu judejimas, saltiniai, seniau buvusios kapines ar palaidoti zmones!, kokie nors kiti geologiniai judejimai apacioje. Bet saltis gal labiausiai ir susijes su aktyviu pozeminiu vandens judejimu.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 19, 18:48)
taip, jau visos tikrai turėjo gauti skarius, išskurus Ptashka. Jinai kazkaip netiketai atsiskyre ir va dabar kuris laikas neprisiruosiu issiust. Bet tikrai issiusiu. Mano labiausiai norimu sarase yra Miodas, Spasas, Kardinal mazarinis, German Orange ir dar kokie nors skanus ir derlingi avietiniai. Arba siaip kokia nors derlinga ir skani veisle.

German Orange Strawberry as turiu, kaip tik 2 pomidorai sunoke kabo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 21, 19:13)
Gal tavo siltnamis/sklypas stovi ant geopatogenines zonos??? smile.gif Geopatogenine zona pasidaro jeigu po apacia gana didelis gruntiniu vandenu judejimas, saltiniai, seniau buvusios kapines ar palaidoti zmones!, kokie nors kiti geologiniai judejimai apacioje. Bet saltis gal labiausiai ir susijes su aktyviu pozeminiu vandens judejimu.

speju, kad pas mus sode tokia zona g.gif jei sulini ispumpuoju iki dugno, po keliu valandu jis vel pilnas. uz keliuko miskelis su pelkem. tai pavirsinio vandens matyt daug ir judejimas ten vyksta g.gif
Mes tai pastebejom, kad darze eina juosat, kur net pasodinti medziau neauga. Kiek vysnaiciu praradom sodindami toje vietoje. Kriause teko perkelt, nes per metu nei poros cm uglio nebuvo . O kitoje vietoje auga gerai kriausyte ...
kol darzo neissikelem zemiu prisiveze daugybe, toj i darza be geguzes menesio isvis neibrisdavom. O po didesnio lietaus cukinijos kaip vandens lelijos pluduriuodavo...
vis kalbu, kad pas mane kol sugalvoja augti augaliukai, tai jau ir salnos uzeina... but vasara ir ruduo ilgesni, tai daug daugiau uzuaugtu silumamegiu
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 21, 18:13)

taip- esam salia hidrohrafinio draustinio- Kenos upes istakos. va pas sosiedus- grezinys fontanuojantis...grezinistai sake, kad po apacia- ezeras...
nu ir patys kiek vesinames, nes geoterminis sklype isvedziotas...nors abejoju ar tai gali turet itaka oro temperaturai virs sklypo g.gif juk ne ziema, geo namu nesildo, tik vandeni ruosia, kurio tikrai ne prudus isnaudoju...
kapiniu ir numireliu tfutfutfu- tikrai nebuvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 20, 21:41)
Tai taip, jie tokie kaip ir geltoni, o pomidoro apačia raustelėjusi.

g.gif Kol kas tai jie kuo toliau,tuo labiau morkiniai darosi.Ir jokios raustelėjusios apačios nėr schmoll.gif
QUOTE(Lady Dy @ 2014 08 20, 22:15)
Peniai šeimai patiko,geri susipjaustyt ant sumuštinių

Atvėso nepadoriai doh.gif ir nokimas sustojo doh.gif

O tau kaip tie peniai biggrin.gif ?

Normaliai lietuviškai šilta pas mumis Dzūkijoj.Rugpjūčio pabaiga,kokio karščio norite,a?Pripratot prie šutros,tai +20 jau kaip ir veltinių reikalaujanti temperatūra tongue.gif ?
QUOTE(Vobla @ 2014 08 21, 20:21)
kapiniu ir numireliu tfutfutfu- tikrai nebuvo... biggrin.gif

A iš kur žinai?Gi prie Vilniaus gyveni.Gal nukalė vietinis kaimietis su lopeta kokį švedą Šiaurės karo metu,pakasė po obelia,o anas ir vaiduokliauja daba. Šaldo ten tavo derlių ant zlasties besivalkiodamas unsure.gif

Nitrozilai patenkinta savo pirmu derlium biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 21 rugpjūčio 2014 - 21:35
QUOTE(adija5 @ 2014 08 21, 21:21)

A iš kur žinai?Gi prie Vilniaus gyveni.Gal nukalė vietinis kaimietis su lopeta kokį švedą Šiaurės karo metu,pakasė  po obelia,o anas ir vaiduokliauja daba. Šaldo ten tavo derlių ant zlasties  besivalkiodamas  unsure.gif

tikrai ne... tukstantmecius cia plytejo miskas- pusynas. kuris rugstino zeme ir gamino smeliuka. paskui buvo biedno kolukio biedni laukai. vsio...jokiu kriminalu... musiai pro mus irgi jokie niekad nejo...
o va kaip numireliai gali saldyt zeme- cia man jau mistika g.gif gi butu galime ofise toki vietoj kondiskes naudoti- kiek ant elektros susitaupytu...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 08 22, 08:32)

o va kaip numireliai gali  saldyt zeme- cia man jau mistika g.gif  gi butu galime ofise toki vietoj kondiskes naudoti- kiek ant elektros susitaupytu...

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 08 22, 08:32)
o va kaip numireliai gali  saldyt zeme- cia man jau mistika g.gif  gi butu galime ofise toki vietoj kondiskes naudoti- kiek ant elektros susitaupytu...

Aiškinu.Ne numirėliai,o vaiduokliai user posted image.Visur gi rašo,kad anie aplink save skleidžia šaltį.Kito mokslinio paaiškinimo nežinau schmoll.gif Visur virš +10,pas tavi vos ne šalna.Nebent tavo termometrai pieno riebumą rodo user posted image.

Peniai man skanesni už Giuljetas ir Dėdę Stiopą. Derlingumas ir išvaizda panaši,nors Stepai gražiausi,snapukas ilgiausias.Rybka gardesnė už Banančik ir Chochloma dvigubai.Spalva beveik vienoda,svoris irgi.Bet Rybka neūžauga,gaila.Meškos lapa daug skanesnė už Kosmonautą.Ale pas mani jin irgi nedidukė kažkokia g.gif Gaila irgi.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 22, 14:26)
Meškos lapa[/i] daug skanesnė už Kosmonautą.Ale pas mani jin irgi nedidukė kažkokia  g.gif Gaila irgi.

Vat ir sakiau, kad Meškos letena stiprus konkurentas Kosmonautui. Man Lapka irgi skanesnė. O kas ten pas tave nedidukas, pats Meškos krūmas ar vaisiai? g.gif
Pas mane krūmas tai galingas, labai aukštas, o vaisiai normalaus dydžio, tikrai nėra tokių po 800gr. kaip rašo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 22, 14:43)
O kas ten pas tave nedidukas, pats Meškos krūmas ar vaisiai? g.gif
Pas mane krūmas tai galingas, labai aukštas, o vaisiai normalaus dydžio, tikrai nėra tokių po 800gr. kaip rašo.

Krūmas nedičkis.Bet jis prie to nelaimingo ,senai išpirdolinto nuvytėlio Black sea man augo,tai panašu,kad tas šaknų vytulys ir Lapai stuktelėjo g.gif Sėklų net nerenku,bus zaraznos točnai.Nes šalia auganti Giuljeta irgi nepadoriai žema.Reiks tą kampą dezinfekuot kažkaip unsure.gif .
Nėr ir pas mani gigantų vaisių.Ir gerai.Aplamai man raudoni pomidorai nelabai,bet šita Letena,ne ta kur tu rodei,man gardi biggrin.gif
Atsakyti