Adija5, nea situ nesejus

QUOTE(adija5 @ 2014 08 20, 14:52)
Ne tokie neskanūs,kaip Reisetomato
pala pala, ar tik ne tu man juos prieš savaitę rekomendavai, kai klausiau pomidorų su skoniu

Alytiskems :

Galvoju, gal ir as nuvaziuosiu
Adija5, prisijungtum?

Galvoju, gal ir as nuvaziuosiu

QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 20, 16:16)
Adija5, nea situ nesejus 

Aha,reiškias ne tu . Tai gal dar kuri turit tų Germination Rate?Beje,šiandien mačiau,kad anie ne raudoni,o kažkokie morkviniai darosi

Aukse,parašyk savo mobilų man AŽ.Penktai valandai tai anikaip nespėsiu,ale kiek vėliau gal bandysiu nulėkt.Padegustuot.Lyg savų neužtektų

QUOTE(Paladė @ 2014 08 20, 17:26)
pala pala, ar tik ne tu man juos prieš savaitę rekomendavai, kai klausiau pomidorų su skoniu

Skoniui draugų nėr

http://www.google.lt...:...280&bih=875
Tiesa,mano tokie nesigavo.Tik iš suplyšusio užpakalio pirštukai kyšojo

QUOTE(adija5 @ 2014 08 20, 21:00)
Aha,reiškias ne tu . Tai gal dar kuri turit tų Germination Rate?Beje,šiandien mačiau,kad anie ne raudoni,o kažkokie morkviniai darosi

taigi aš

Tai taip, jie tokie kaip ir geltoni, o pomidoro apačia raustelėjusi. Ir perpjovus skerspjūvis įdomiai atrodo- pakraščiai geltoni, o vidurys rausvas.
siandien suvalgiau pirma Hill Billy
Pasakojau,kad buvo jis nuprendes buti zemaugiu, tada i viduri sezono atsigavo ir dabar normalus aukstaugis. Netgi prima pomidora sunokino. Dideli ir labai skanu. Skanesnis uz fejerverka ir grazesnis uz ji
Kadangi greiciau suejo i salotas jis, nei fotikas spejo ji iamzinti, tai kas dar nezinot, tai Hill Billy atrodo sitaip

Peniai šeimai patiko,geri susipjaustyt ant sumuštinių
Atvėso nepadoriai
ir nokimas sustojo
Kitąmet ko gero nebeauginsiu betaliux,numėtė žiedus per karštį
Atvėso nepadoriai

Kitąmet ko gero nebeauginsiu betaliux,numėtė žiedus per karštį

QUOTE(adija5 @ 2014 08 20, 20:00)
Skoniui draugų nėr

http://www.google.lt...:...280&bih=875
Tiesa,mano tokie nesigavo.Tik iš suplyšusio užpakalio pirštukai kyšojo

Mano pomidoras, prieš 3 metus

Neskanus jis man buvo, skūra stora. Vienus metus pabandžiau, o daugiau nenoriu

QUOTE(Vobla @ 2014 08 21, 08:02)
Siryt 7.00 pas mus tebuvo 2 laipsniai silumos
pagal zapadlo desni, visa vasara kruopsciais uzdarinejus siltnamius, sianakt uzmirsau uzdaryt
eina peklon tokia vasara, kaip, kad si buvo...

eina peklon tokia vasara, kaip, kad si buvo...

pas mano vaika siltnamiukan jau maras isisuko.
koks ten tas siltnamiukas miniaiurinis . ir lango ertme atvira ir duru skyle atvira. Tai vat porie tos lango skyles ir prie duru , radau jau pajuodusiu lapu ir vaisu. kruopsciai visus isrinkau ir lapus ir vaisius. aisku nieku nepabegsim nuo jo... Vat taip va. Reikia tiek pomidorams prieziuros , neuztenka pasodint . As pasodinau. sunus apmulciavo 20 cm storio sluoksniu. Kai jau nuveze, ta mulcia traukiau lauk, palikau maza sluoksni, priraisiojau pomidorus. Kadangi pagrinde zemaugiai, tai nieko ten ir neskabe, nelauze. Tetis mano dar kazkuo juos patrese, paskui dar raisiojo nuvaziaves. As va buvau tik treciam pasimatyme su jais, ir jau su serganciais. Kitais metais reik muset ir profilaktini purskima man daryt jiems, kaip kad saviesiems.
Chemijom purkst gal neapsimoka, tiek ten to derliaus, tiesiog del idomumo pasodinti .
bet del visa ko priminkit kuo purkst, kai jau maras rodo zymes...
o demetligei tas pats tinka ar kuom kitu?
koks ten tas siltnamiukas miniaiurinis . ir lango ertme atvira ir duru skyle atvira. Tai vat porie tos lango skyles ir prie duru , radau jau pajuodusiu lapu ir vaisu. kruopsciai visus isrinkau ir lapus ir vaisius. aisku nieku nepabegsim nuo jo... Vat taip va. Reikia tiek pomidorams prieziuros , neuztenka pasodint . As pasodinau. sunus apmulciavo 20 cm storio sluoksniu. Kai jau nuveze, ta mulcia traukiau lauk, palikau maza sluoksni, priraisiojau pomidorus. Kadangi pagrinde zemaugiai, tai nieko ten ir neskabe, nelauze. Tetis mano dar kazkuo juos patrese, paskui dar raisiojo nuvaziaves. As va buvau tik treciam pasimatyme su jais, ir jau su serganciais. Kitais metais reik muset ir profilaktini purskima man daryt jiems, kaip kad saviesiems.
Chemijom purkst gal neapsimoka, tiek ten to derliaus, tiesiog del idomumo pasodinti .
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 21, 11:50)
pas mano vaika siltnamiukan jau maras isisuko.
http://www.litagra.lt/Revus,o cia raso,kad ir demetligei jis tinkamashttp://www.delfi.lt/...s.d?id=34197477per pirma maro ataka ji nusipirkau,bet taip ir neteko panaudot,aciu D-----