Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

Pas mane Filip žydi labai saikingai,sakyčiau tinginys, 1-2 žiedai,apie tokias kekes tik pasvajoti galiu.Matyt mūsų biolaukai nesutampa.O tokia graži veislė.

Dzūkės gėlynas vertas didžiausio pagyrimo 4u.gif ,mokat auginti.

Atsakyti
dzūke labai gražu wub.gif kai gražios nuotraukos, tai ir strepsai visai kitaip atrodo thumbup.gif šauni ne tik augintoja, bet ir fotografė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Tai kad čia daugiau mažiau visų nuotraukos gražios wub.gif

ausrazs, išsiperėjom biggrin.gif UA-Zakat wub.gif
user posted image

Diana nostalgiškai mėgaujasi išlindusia rudenio saule.
user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedukai smile.gif
Ar kas iš merginų dalyvausit parodoj Kaune savaitgalį? Ar bent jau apsilankysit? smile.gif
Atsakyti
kokia daili Diana,matyt į rudenį vel klezčinskiukai patraukė lotuliukas.gif

Parodoje nedalyvausiu,dirbu.Nors ir jei nedirbčiau-neturiu ką parodyti,visi kaži kokie nušiurę,daug kas pamažinta,žiemai paruošta,dar miltligė grožio nepridėjo,kai kas ir perlaistytas gaivaliojasi doh.gif .Labiausia gaila Paper Moon,va šitam tai jau atia,nebent fragmentas kokį vaiką duos.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 09 25, 18:54)
kokia daili Diana

bent pas mane tai žiedkočiai buvo kaip siūlai, visai žiedų nelaikė. Išbrokijau šitą veislę, prastesnių žiedkočių dar nebuvo tekę matyt.
Atsakyti
Taip, žiedkočiai ne visai kaip siūlai biggrin.gif , bet ploni. Tiesiog laukiu ką rodys suaugesnis augalas. Prie žiedų išlaikymo ir bendros tvarkos daug kuriom reikia žmogaus pagalbos.
Atsakyti
7160
Piotr Kleszczynski
Atsakyti
Labai įdomus derinys, dar tokio ,bent jau aš, nemačiusi.Įdomu būtų tokį turėti , bet nepasakyčiau kad mane sužavėjo.Nors gyvai, mano nuomone, turėtų neblogai atrodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 rugsėjo 2014 - 11:46
Fatastika thumbup.gif.Nematytas spalvų derinys,va šitokio tai norėčiau,bet jei naujiena,kainytė gali kandžiotis.
Atsakyti
Merginos, padėkit apsispręst biggrin.gif
Aš turėjus daug strepsių, bet jie buvo labai gražūs, iki kol namuose atsirado faunos - du katinai. Tada strepsiai katinų nesutoleravo, ir mano kolekcija užsilenkė.

Dabar katinai subrendo, tapo pakantesni mano florai, mėginu po truputį užsiveist vėl.

Žo, vakar gavau baisiai teisingo strepsio lapą. Sunkiai gavau ir antro negausiu. Grožis nesvietiškas, selekcinis, ne koks maksiminis. Nesakysiu, koks, kol nepražydės, mat aš prietaringa, dar kas užpavydės lotuliukas.gif

Ir ką man dabar su tuo lapu daryt? bigsmile.gif

Aš jį pamerkiau, aišku, bet dabar sėdžiu abejonėse. Vis tik ruduo, ne geriausias metas juos dauginti. Galvoju - o gal reikėjo jį ne į vandenį, o iškart į žemę? Paliet ir ant viršaus - maišiuką?

Bet ar nesupus?

O jei taip išdaiginsiu, ir tada pasodinsiu, gal sunkiau prigis?

Tai gal man tą lapą aplamai dalint per pusę, pastrižai nukirpt, pusę į vazoną, pusę pamerkt?

Bet tas lapas didelis nėr. Labai geras, jaunas, kietas, bet toks - vos už pirštą ilgesnis?

Sėdžiu, abejoju, patarkit biggrin.gif Ką jūs darytumėt?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 09 26, 09:04)
bent pas mane tai žiedkočiai buvo kaip siūlai, visai žiedų nelaikė. Išbrokijau šitą veislę, prastesnių žiedkočių dar nebuvo tekę matyt.

Be reikalo išbrokijot Dianą...pažiūrėjau pas Dimitrijų, laaaabai graži wub.gif kotukai matosi, kad ne stori , bet niekaip neįžiūriu ar paremti kuo ar ne g.gif o gal kad ir ploni, bet tvirti.O jei ir reikia paremti, man nėra jokia problema irnesakyk.gif Nusinešiau ateičiai į norų skrynelę, nes patinka tokios švelnios spalvos wub.gif
user posted image

Pas mane pražydo Barwa Indii . Kol kas patinka ir žiedo forma ir spalva . Kai žiūrėjau nuotraukas, tai ne tokia graži atrodė kaip pas mane biggrin.gif

user posted image

Labai smagu kai išsiskleidžia toks kurio dar neturėjusi. Kai maniškiai ,kai kurie užvertė šaknis, tai pirma mintis buvo kad tik susigrąžint, o dabar norisi naujų, dar neaugintų.
Atsakyti