Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

Mano pirmasis streptokarpas. Nors ir lapai nukentėję, tačiau žiedai man labai patinka... Tikiuos pavyks išsaugoti. Gaila, kad pavadinimo neišsisaugojus...
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif va kazkas naujo,kad vidam uzsimane nauju strepsu,galvojau su savo kaciuku inikus,nieko nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
Aha, noriu bigsmile.gif bet kad pas vieną vienas yra, pas kitą kitas norimas, tai neapsimoka siųstis. Reikia iš vienos daugiau, kad atsipirktų siuntimo išlaidos . Dabar landžiosiu per visas, po kelis kartus per dieną ,kad nepražiopsot jei kas kur pasirodys mirksiukas.gif

Atsakyti
user posted image

Pristatau eksperimentą.Sjesta nuo birželio 18 dienos auga grynose samanose.Lapai šiek tiek šviesesni nei priklauso veislei,bet jau sukrovė žiedą,šaknynas vystosi normaliai,tikėjausi,kad tokioje nederlingoje terpėje bus galingos šaknys,bet nieko neįprasto.Laistau specialiai gausiai,kol kas nepūna.Dabar turiu kelis beviltiškai perlaistytus,tai sukišau į samanas,stebėsiu.Nors vargu ar atsigaus,nes šaknų nebėra,teks fragmentuką sodinti.
Atsakyti
Lisitėja šaunuolė, kad išbandėt thumbup.gif visai šauniai atrodo...o aš visai pamiršau, kad galvojau su nuo fragmentų atskirtais daryti eksperimentus doh.gif yra vienodų vaikų, dar tik kelios dienos kai pasodinti,tai reiks kelis perkelti į samanas.
Atsakyti
sios dienos ziedai.... user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šaunus Silvijos darželis thumbup.gif
Atsakyti
Puikūs žiedai thumbup.gif.O kas čia antrojoje nuotraukoje?
Atsakyti
Čia greičiausiai UA-Efir smile.gif
Atsakyti
antroje grazuolis filip,jo,ziedu jura yra ax.gif
Atsakyti
Aš skaičiuoti nemoku lotuliukas.gif Filip tai iš karto pažinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar ir maniškių prieš šalnas biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti