Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

QUOTE(Vidam @ 2014 09 22, 13:11)
O aš vėl pražioplinau rusmos turgelį...turėjo Bristol'iukių  doh.gif sakiau kad gana, bet šitų būčiau pasiėmusi.

aha, turiu visko daug, bet jau vsio, supakavau atgal į dėžes (jau buvo adaptavęsi, bet beveik niekam nereikėjo). Jei dar orai leis siųsti ir sėkmingai manęs sulauks - spalio pabaigoj grįšiu iš Graikijos, tada bus matyt kaip ten su turgeliais.

Smagu, kad temukė vėl spalvota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 09 22, 14:56)
aha, turiu visko daug, bet jau vsio, supakavau atgal į dėžes (jau buvo adaptavęsi, bet beveik niekam nereikėjo).

Tai kad nemačiau...kai sumaniau pažiūrėti, tai ant tų kur norėčiau buvo rezervacijos uždėtos g.gif

Tai kai grįšit, duokit signalą kada bus atvertos turgelio durelės , kad spėt laiku įlįsti. Nes gi nežinai ko ten bus, tai kol apsižiūri ...jau žiūrėk rezervuota.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 09 22, 09:52)
mano jaunimelis dauguma salotiniais lapais,mastau su kuo cia patrest,gal su biohumusu? g.gif

Su trąšom Vita 3
Atsakyti
O aš tręšiu Sshultz afrikan violet trąšomis.Turiu 1 litro talpos laistytuvą,tai labai patogu dozuoti.Į 1l vandens augimo metu pilu 3-4 lašus trąšų,žiemą kas kelintą laistymą 1-2 lašus.Augimo metu su trąšomis laistau visada.Jokiu būdu nanaudokit biohumuso.Aš jau buvau jo primaišius į sodinimo žemę.Augo puikiai,kol neužėjo karščiai.O tada nuostoliai buvo dideli doh.gif .Kiek skaičiau visi profai rekomenduoja tręšti labai saikingai.

O kad,lapai salotėja esu pati kalta.Nereguliariai tręšiau,dar ir persodint suvėlavau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 09 22, 20:49)
Turiu 1 litro talpos laistytuvą,tai labai patogu dozuoti.Į 1l vandens augimo metu pilu 3-4 lašus trąšų,žiemą kas kelintą laistymą 1-2 lašus.Augimo metu su trąšomis laistau visada.Jokiu būdu nanaudokit biohumuso.Aš jau buvau jo primaišius į sodinimo žemę.Augo puikiai,kol neužėjo karščiai.O tada nuostoliai buvo dideli  doh.gif .Kiek skaičiau visi profai rekomenduoja tręšti labai saikingai.

drinks_cheers.gif norma kitiems augalams - 7 lašai. Tai pusė arba trečdalis labai teisingas pasirinkimas. Na va, mano patirtys lygiai tokios pačios. Pasirinkimas arba tręšt saikingai arba įsigyt kondicionierių, nes augs gražiai, kepurėm žydės ir prie pirmo normalesnio karštuko užvers šaknis, nors ne, meluoju, nebus ką verst, nes jos sunyks biggrin.gif .
Atsakyti
Labas rytas, va ir Ewa nudžiugino savo nėriniais wub.gif
user posted image

Norėjau paklausti kas per bėda, kad labai greit nukrenta žiedai? Nukrito jau vienas Ewos ir dar kitos gėlytės, po poros dienų nuo pražydėjimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2014 09 23, 08:17)

Norėjau paklausti kas per bėda, kad labai greit nukrenta žiedai? Nukrito jau vienas Ewos ir dar kitos gėlytės, po poros dienų nuo pražydėjimo  verysad.gif

Daugumos lenkiukų toks jau būdas. Nekilnokit, nenešiokit, nesukiokit... tai dar ilgiau pasilaikys.

Sakykim Mira irgi greit žiedus numeta, bet ji man tokia graži, kad tas laikinas grožis dar labiau žavi biggrin.gif
Atsakyti
o mn ewa zydi jau antra savaite tie patys ziedai,nei ruosias vyst,nei krist. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2014 09 23, 08:17)
Norėjau paklausti kas per bėda, kad labai greit nukrenta žiedai? Nukrito jau vienas Ewos ir dar kitos gėlytės, po poros dienų nuo pražydėjimo  verysad.gif

QUOTE(silvija72 @ 2014 09 23, 08:42)
o man ewa zydi jau antra savaite tie patys ziedai,nei ruosias vyst,nei krist. g.gif

Kaip suprasti g.gif

Pas mane irgi nukrenta kai kurių gražūs žiedai. Ypač po paliejimo jei pakilnojai ir viskas. O kitakart be niekur nieko žiūrėk jau guli šalia gražutėlis.Taip gaila būna .

QUOTE(dzūkė @ 2014 09 23, 08:25)
Sakykim Mira irgi greit žiedus numeta, bet ji man tokia graži, kad tas laikinas grožis dar labiau žavi  biggrin.gif

O manęs tokia savybė nežavi schmoll.gif bet dėl grožio atleistina, kaip kad Atena mylėjau...reiks paieškoti negi niekas jos nebeaugina ? Jei jau Mira lenkiukė tokia graži, tai reiks ir jos paieškoti mirksiukas.gif žiūriu, kad jau kyla noras naujokų įsigyti , matyt Magija įnešė gyvenimo džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 23, 09:05)

O manęs tokia savybė nežavi.........

Mane ne savybė žavi, o žiedai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 09 23, 08:25)
... bet ji man tokia graži, kad tas laikinas grožis dar labiau žavi biggrin.gif

Man šiandien jau gal visai kū kū kaip Silvija sako, nes vis ne taip suprantu lotuliukas.gif

Manęs visai nežavi, kad tas grožis guli ant palangės bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 23, 09:42)

Manęs visai nežavi, kad tas grožis guli ant palangės  bebe.gif

bebe.gif , kaktuso žiedas dar laikinesnis, o kiek laiko laukiama rolleyes.gif
Jeigu visų veislių taip žiedai byrėtų , aš jų neauginčiau. O kad vienas kitas pamėto greičiau..... bet jų grožis tikrai akį ir širdį traukia wub.gif Nežiūrint kitų savybių, lenkiukų žiedai man gražiausi.
Atsakyti