Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

Turiu... Vakare persiųsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 04 rugsėjo 2014 - 14:09
QUOTE(NOKIA @ 2014 09 03, 16:14)
Mergaitės, dar kartą į Jus kreipiuosi. Pernai per šokių pamoką buvau sustačiusi šokį ,,Lietaus lašeliaii, tikrai puikiai pavyko. Gal turit kokį vaizdo įrašą kokio ritminio ar šiaip kokio lengvo šokio ketvirtokams? Kažkaip pritrūko idėjų... g.gif

mes su ketvirtokais pernai sokom valsa pagal mamos suknele. ir lengva ir visai neblogai buvo
Atsakyti
Sveikutes,
juokas pro asaras bet pasakysiu PAVARGAU. Ir manau man visos pirmokes choru pritartu. Na ir hebryte susirinko, vaje vaje. Atrodo, kad visi darzelius lanke, bet po du sustot ... nei per kur
pamaniau kad butu lengviau jei tureciau riesuto knyga nuskanuota(1kl.). Pabandziau ieskot paste, bet neradau. Gal nemoku ieskot, gal kas paprotinsit?
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2014 09 04, 16:36)
mes su ketvirtokais pernai sokom valsa pagal mamos suknele. ir lengva ir visai neblogai buvo

gal turi įrašą?
Aš bandau įkelti ,,lietaus lašelius', net niekaip nepavyksta... verysad.gif
Papildyta:
Pavyko išsiųsti šokį iš kito pašto. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Jaša @ 2014 09 04, 16:44)
Sveikutes,
juokas pro asaras bet pasakysiu PAVARGAU. Ir manau man visos pirmokes choru pritartu. Na ir hebryte susirinko, vaje vaje. Atrodo, kad visi darzelius lanke, bet po du sustot ... nei per kur

Ką ten pirmokai... Aš du trečiokus naujus gavau. Vienas nežino kada prasideda ir baigiasi pamoka, kas ant suolo turi būt, kada daiktus į kuprinę susidėt. Kitas kvadrato žaidime vos priepuoliai negavo- drebėjo kaip epušės lapas ir ta baimė per akis lipo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 09 04, 15:08)
Turiu... Vakare persiųsiu...

Informatikos būrelio programa ir planas - pašte.
Atsakyti
Sveikos, help.gif niekaip nesiseka prisijungti su duotu kodu prie interneto svetainės http://e.sviesa.lt/diktantai. Noriu susipažinti su įgarsintais diktantais. Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 09 04, 13:33)
Sveikutės, gal kuri turite užklasinio skaitymo sąsiuvinį "IŠMANIOJO SKAITYTOJO UŽRAŠAI III-IV klasės mokiniams" ir gali jį nuskenuoti? Būčiau labai dėkinga.

Ne, neturiu tokios.
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2014 09 04, 15:44)

Aš tai jau džiaugiuos, kad į klasę susirenka. Visko reiks dar išmokt. Ir tėvams pasakiui, kad mums pirmiausia mokinukais reik išmokt būt, o paskui jau mokytis.

Visokių cirkų pasitaiko blush2.gif . Va vakar vienas atvažiavo su vienu batu doh.gif . Net mamai bijojo pasakyt, kad lipant į mašiną, batas nukrito ir liko kieme . Važiavo mama bato atvežt lotuliukas.gif .
Atsakyti
Labukas.
Merginos, gal kuri dirbate 4 klasėj pagal ,,Raktą" ir turite trumpalaikį planą? Būčiau dėkinga. Visada rasdavau internete, o dabar prasiknisau jau porą valandų ir nieko schmoll.gif
Papildyta:
Dar ir muzikos reikėtų 4 klasei pagal Krakauskaitės ,,Lakštutę" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2014 09 04, 18:44)
Sveikutes,
juokas pro asaras bet pasakysiu PAVARGAU.

pasijuokime kartu drinks_cheers.gif , matyt ir ištvermės trūkumas pirmą savaitę doh.gif , pavargau ir aš drinks_cheers.gif , bet....čia savaitgalis, ten savaitgalis, o čia žiūrėk jau ir rudens atostogos biggrin.gif , yra ko laukti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės mirksiukas.gif
Pirma savaitė pralėkė labai greit. Diena dieną veja... Jau turbūt visos su darbais įsibėgėjusios.

Turiu prašymą ax.gif . Gal kas gali pagelbėti su dailės planais (trumpalaikiais) 3 klasei? Būčiau labai dėkinga. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petugni: 05 rugsėjo 2014 - 17:26