Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 14:41)
taip as suprantu kad tada atsiranda kitos bedos.. bet juk tos bedos malonios.. nu nezinau.. kzkaip pasiziuriu as y sawo draugus kur leliukus turi, nu laimingi jie ir vargo nemato.. tikrai..

na zinok tikrai vaikutis yra dovana smile.gif bet maniske kol maza buvo, tikrai buvo minciu kad labai sunku auginti, dabar kai pagalvoju atrodo juokas, bet bent jau man tikrai buvo sunku, gal kad pirmas smile.gif dabar kai pagalvoju tai visai kitaip auginciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 14:51)
na zinok tikrai vaikutis yra dovana smile.gif bet maniske kol maza buvo, tikrai buvo minciu kad labai sunku auginti, dabar kai pagalvoju atrodo juokas, bet bent jau man tikrai buvo sunku, gal kad pirmas smile.gif dabar kai pagalvoju tai visai kitaip auginciau smile.gif

UZ TAI IR YRA SAKOMA, KAD MOKOMASI IS SAWO KLAIDU.. 4u.gif
beja o is kelinto ciklo tiu pastojai su sawo mazulyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 14:55)
UZ TAI IR YRA SAKOMA, KAD MOKOMASI IS SAWO KLAIDU.. 4u.gif
beja o is kelinto ciklo tiu pastojai su sawo mazulyte? 4u.gif

na zinai as nemanau kad dariau kazkokiu klaidu ax.gif tiesiog buna akimirku kai vaikutis serga ir tu negali jam niekuo padeti, o tai labai sunku ax.gif
su pirma pavyko pastoti per 4 menesius, realiai per pirma ovuliacija, bet tada dar mm sulaukdavau ax.gif
Atsakyti
na va pliaupia man mmm smile.gif sulauksime vestuviu be pilvuko gyventojo reiskiasi.nes sekanti cikla pasisaugilosim.per vestuves stresas,nemiga,tai nenoreciau pakenkti...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 14:05)
pas mane albume gali paziuret kaip atrodo smile.gif

foto2

oho kokie groziai bigsmile.gif man dar toli grazu iki tokio meno ax.gif

Beja virsutine dalis neriaswi ratu at is dvieju daliu ax.gif ir rankovytes iskart nert su priekiu, ar prieki nusinert po to prinert rankovytes ? blush2.gif

As galvojau, cia rastas reglanas lotuliukas.gif o cia nerimo budas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avaida: 19 rugsėjo 2014 - 07:23
labas rytas smile.gif

QUOTE(justina* @ 2014 09 18, 23:40)
na va pliaupia man mmm smile.gif  sulauksime vestuviu be pilvuko gyventojo reiskiasi.nes sekanti cikla pasisaugilosim.per vestuves stresas,nemiga,tai nenoreciau pakenkti...

4u.gif

QUOTE(Avaida @ 2014 09 19, 08:03)
Sveikos  4u.gif
oho kokie groziai  bigsmile.gif  man dar toli grazu iki tokio meno  ax.gif

Beja virsutine dalis neriaswi ratu at is dvieju daliu  ax.gif ir rankovytes iskart nert su priekiu, ar prieki nusinert po to prinert rankovytes ?  blush2.gif

As galvojau, cia rastas reglanas  lotuliukas.gif  o cia nerimo budas  g.gif

neriasi nuo virsaus ratu zemyn, kai nuneriamas reikiamas dydis, tada paliekami tarpai rankovems ir neriama toliau smile.gif o rankovytes jau paskui prineri nuo virsaus smile.gif

reglanas tai sakyciau technika, nes reglanu galima tiek megzti tiek nerti wink.gif man labai patinka tiek megzti tiek nerti reglanu nes graziai atrodo ir visada pavyksta smile.gif

va nuoroda , yra aprasyta apie reglana, apacioje yra net schemos vaseliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 18, 22:40)
na va pliaupia man mmm smile.gif  sulauksime vestuviu be pilvuko gyventojo reiskiasi.nes sekanti cikla pasisaugilosim.per vestuves stresas,nemiga,tai nenoreciau pakenkti...
už mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 19 rugsėjo 2014 - 08:15
09 24 Indraa- nelaukia mmm
09 27 stejjse nelaukia mmm
10 15 Merginukee nelaukia mmm
??? justina* nelaukia / laukia mmm rolleyes.gif
??? Ronera nelaukia mmm
??? Cup nelaukia mmm
Atsakyti
10.16 justina* nelaukia / laukia mmm rolleyes.gif
??? Ronera nelaukia mmm
??? Cup nelaukia mmm[COLOR=green]
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 19, 09:54)
10.16 justina* nelaukia / laukia mmm rolleyes.gif
??? Ronera nelaukia mmm
??? Cup nelaukia mmm[COLOR=green]

o tavo tokei ciklai trumpi, kad mum beveik vienu metu mm turetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 19, 10:57)
o tavo tokei ciklai trumpi, kad mum beveik vienu metu mm turetu buti?  g.gif

na mano 28d. daba buvo 25 panasiai
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 19, 11:41)
na mano 28d. daba buvo 25 panasiai

na pagal mano skaiciavimus tai tavo kitos mm turetu buti 17 diena g.gif nes man uzvakar trasidejo mm tai spalio 14 diena bus 28CD ir sekancia 15 jau mm turi buti 4u.gif
Atsakyti