Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Bet Niurkutes kleckai kokie gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 12 08, 22:40)
Sidabre, su gimtadieniu  happybday.gif
tegul pildosi svajonės, tegu niekada nepritrūksta energijos, noro ir sveikatos siausti su katinėliais, tegu negandos jus aplenkia. Būkit laiminga !
Graži dovana  thumbup.gif Ir labai tinka ant sienos  thumbup.gif. Kolektyvas ?

Šelmiukas dėkoja už sveikinimus

Buguti - smalsutis  smile.gif  Pirmas turi viską apžiūrėti ir apuostyti  smile.gif

Riolita, ačiū už tokius gražius sveikinimo žodžius ax.gif

Taip, čia kolektyvo dovana, neiškenčiau nepasigyrusi blush2.gif
Man labai patiko šis paveikslas smile.gif

Meinuko pabijojau, nes gali būti ir perdaug katinėlių bigsmile.gif
Atsakyti
Sidabre, didėliausi sveikinimai! 000552.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 12 09, 09:39)
Sidabre, didėliausi sveikinimai!  000552.gif

Labas rytas smile.gif

Ačiū, xxsxx rolleyes.gif

Kokie gražūs tigriukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu ir ašsmile.gif labai grazžus paveikslas:) gaila aišku, kad ne meinuko foto:))))
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 08, 22:24)

Man labai patiko šis paveikslas smile.gif

Meinuko pabijojau, nes gali būti ir perdaug katinėlių bigsmile.gif

Geras pasirinkimas smile.gif Na, o meiniukas gal kada nors...ateityje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 09, 13:56)
Sveikinu ir ašsmile.gif labai grazžus paveikslas:) gaila aišku, kad ne meinuko foto:))))

Ačiū, Lyn27

Iš tiesų - meinukas gal kada nors ateityje ir atsiras, bet norėčiau jam turėti daugiau vietos, su palakstymais į kiemą ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Sidabre, nors ir pavėluotai, noriu pasveikinti Jus su gimtadieniu. Palinkėti laimės, sveikatos, artimųjų meilės ir šilumos, kad Jūsų gyvenime būtų kuo daugiau gražių, saulėtų dienų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ačiū, neuzmirstuole, už gražų ir šiltą pasveikinimą 4u.gif
Sveikinimus gauti visada taip gera ir malonu bigsmile.gif

Bet jau reiktų susirūpinti, kaip škotukai ruošiasi Kalėdoms g.gif g.gif biggrin.gif

Gal jau eglutes pasipuošė, gal kuris žaisliukus sudaužė, o gal ir į eglę įsilipo? g.gif biggrin.gif

Tikiuosi, kad kas nors parodys, ypač mažiausi ir išdykiausi biggrin.gif
Atsakyti
labutis

sveikinimai svenciantiems zuviadienius happybday.gif

smagu paziurineti foto ir dar klecku kompanija nuostabi wub.gif aishku ta dziulijieta fantastika /pusiniai veidukai mano silpna vieta biggrin.gif / o bernu man kazkodel Deimantukas aki traukia g.gif

Bilas dar eglutes nemate nes puosim po savaitgalio, bet kepute jau matuojasi biggrin.gif
taip pasiprausiam, pasiprausiam ir va koks grazuolis staciais usais katinas kaledinis cool.gif
FOTO
soriukas kad taip nematomai bet nesuprantu ko man neleidzia deti normaliai foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2014 12 08, 22:44)
Bet Niurkutes kleckai kokie gražūs  wub.gif

Aciu super toma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Idesiu ir dar savo cia kliackiukus meinukus biggrin.gif Jiems siandiena sukako vienas menesis 4u.gif
Padariau ta proga savo katinukams tokius koliaziukus. Jose gal ir mazai matyti ju augimo tarpa, bet truputi galima ir izvelgti biggrin.gif

Dacota wub.gif
user posted image

Dartanjanas wub.gif
user posted image

Davishi wub.gif
user posted image

Deiman wub.gif
user posted image

Duncan wub.gif
user posted image

Dzosua wub.gif
user posted image

Dziuljeta wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 12 10, 11:50)
labutis

sveikinimai svenciantiems zuviadienius  happybday.gif

smagu paziurineti foto ir dar klecku kompanija nuostabi  wub.gif  aishku ta dziulijieta fantastika /pusiniai veidukai mano silpna vieta  biggrin.gif  /  o bernu man kazkodel Deimantukas aki traukia  g.gif

Aciu glinglingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man jie visi labai grazus, net nezinociau kuri labiau isskirti wub.gif . Nors Dziuljeta mano sirdi iskarto paverge ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 12 10, 11:25)

Man jie visi labai grazus, net nezinociau kuri labiau isskirti  wub.gif . Nors Dziuljeta mano sirdi iskarto paverge  ax.gif  wub.gif

KOKIE NEREALŪS!!! wub.gif thumbup.gif wub.gif
Itariu, kad Džuljeta jau turi savo namus.... mirksiukas.gif
Nors ir Dacota pasakiška.... bigsmile.gif
Atsakyti