Labas rytas,
na, o aš pastebėjau, kad Shadow laiko mane savo nuosavybe ir labai pyksta ir pavydi, jei kartais Šarlota įsitaiso šalia....
Jis pas mane toks drąsesnis, labiau bendraujantis....
O mažutė - baikštesnė, bijo prieiti... Tačiau noras pasiglaustyti nugali ir ji prieina, atsigula šalia ar ant kelių...
Tai va - vakar Šarlota susivyniojo man ant kojų, kol sėdėjau prie kompo, šiaip dažniausiai taip susisukdavo Shadow, tačiau jis miegojo ant fotelio ir į mane nekreipė dėmesio tol, kol nepamatė, kad atėjo Šarlota.... Tas greitai pribėgo.... Atsisėdo ant stalo ir piktai žiūri į Šarlotą....
(Aš šiaip į jų bendravimą stengiuosi nesikišti, kad nekiršinti... Tik iš pradžių gyniau mažiukę, nes drambliuzas užgriūdavo ant jos, tačiau dabar ji jau ir pati neblogai apsigina...)
Aš laukiu kas vyks toliau...... Shadow palaukė... Mato Šarlota nejuda.... Ji guli ir murkia... Aš ja paglostau, Shadow paglostau... Lygiai vienodai abu.....
Shadow ištiesė koją į maže... Kai koją ją pasiekė - išlindo nagai......

(laukiu).. Tada jis taip atsargiai žiūrėdamas į mane su koja kepšteli Šarlotą... Ji toliau guli... (aš nesikišu) Tada tas jau grubiau.... Aš sudraudžiu... Jis puikiai žino savo vardą, todėl užtenka pasakyti atitinkama intonaciją ir jis supranta, kad jau prisidirbo.... Viena ranka paglostau Shadow, kita Šarlotą.... Priglaudžiu veidą prie Shadow, pasitrinu.... Atsitraukiu.... o jis..... - pasilenkė ir nestipriai, bet įkando Šarlotai į uodegą

Ta aišku, kad iškart pabėgo.....
Spėkite, kas bandė susivynioti ant kelių?....
Subariau savo pavyduolį, sugėdinau...... (nerėkiau ir nemušiau.....

per daug mylimukai man brangūs) Paėmiau ant rankų... dar pabariau ir paleidau ant grindų.....
Toks nelaimingas žiūrėjo į mane, tačiau tik taip sugalvojau kad galiu jį nubausti už mažės skriaudimą....
Ir tik dabar susimasčiau, kodėl Šarlota miega visada gale kojų... Nes dičkis jai neleidžia!....

Jis visada susivynioja man šalia veido, galvą padeda ant pagalvės (o jei ištaiko, tai ir visas ant pagalvės susivynioja

) o mažiukė ant lovos kraštelio, galia kojų.... Tačiau vis ateina man į veidą trumpam pasitrinti iš kitos pusės, kur Shadow neguli....
Šiaip nei vieno neišskiriu.... jei glostau vieną ir ateina antras - glostai abu.... tai vieną, tai antrą (kuris, tik po kojomis pasimaišo

) - išbučiuoju ir iškutenu.... Šeriu abu vienodu maistu, abiem į atskirus indelius dedu tą patį paštetą... mažiukei mažiau, Shadow daugiau, tačiau jie net per kartą ir nesuėda viso..... na neskriaudžiu nei vieno...
Tai kodėl toks Shadow pavydas?...
Patarkite, kaip su mano jaunimu elgtis....
P.S. Kol supyliau laišką... Ir rytas praėjo....
P.P.S. Šarlota net tada kada žaidžia išlieka liūdno veido.....

Čia jau ausiukai ją tokią nabagėle paverčia.....
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2015 02 20, 09:10)
Bet tai aš nukrypau nuo temos.
Lunyte jūsų Točis dar nepriprato prie jūsų režimo. Kad jis labiau miegotų naktį, veisėja mums patarė daugiau su juo žaisti prieš miegą, kad jis išsilakstytų. Su laiku toks jo elgesys pasikeis. Tik jūs irgi turite tam dėti pastangas. Su juo reikėtų ne šiaip sau pažaisti, o pavaikyti gerokai, kokį pusvalandį, kad jis palakstytų. Tuomet jis ir miegos geriau naktį. O dabar jis jus žadina, nes jam liūdna, nėra ką veikti
Aš Shadow pripirkau krūvą visokių žaisliukų... Kamuoliukų važinėjančiu, trasų, pelių, plunksnų, kamuoliukų ir t.t. (namuose per sūnaus ir katino žaislus - praeiti buvo neįmanoma

) Plius kaip ir sakė
neuzmirstuole užžaisdavome jį vakare....

O po kokių 3 sav. susidėliojo jo ritmas pagal mus....