Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif nuo 2001 metų turiu taro kortas, vis pramogai paburdavau, bet dabar užsimaniau labiau jas perprasti ax.gif

ar įsimylėjalių kortą santykiuose visada reiškia gražius santykius, meilę ir tt? ką ši korta reiškia šalia griūvančio bokšto?
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2014 12 25, 15:56)
Ačiū už paaiškinimą  4u.gif  nuo 2001 metų turiu taro kortas, vis pramogai paburdavau, bet dabar užsimaniau labiau jas perprasti ax.gif 

ar įsimylėjalių kortą santykiuose visada reiškia gražius santykius, meilę ir tt? ką ši korta reiškia šalia griūvančio bokšto?

salia esancios kortos keicia kortu reiksmes. nors deriniu as nesimokau, bet jungiu kortas intuityviai.
Atsakyti
Amariliai, aciu uz ilga paprotinima - padejo susigaudyt kazkiek
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 12 25, 13:49)
bigsmile.gif Amariliukai su šventėm, vau , net aš viską supratau, džiaugiuosi už Tave tokią.

Ir Tave taip pat biggrin.gif KA reiskia "net as"? biggrin.gif Taigi esi gudresne uz mane, moterie biggrin.gif

QUOTE(ironyoffate @ 2014 12 25, 13:56)
Sveikos, mergaites-raganaites, su sventemis jus  4u.gif

Ir Tave 4u.gif

QUOTE(GILDIJA32 @ 2014 12 25, 14:56)
Ačiū už paaiškinimą  4u.gif  nuo 2001 metų turiu taro kortas, vis pramogai paburdavau, bet dabar užsimaniau labiau jas perprasti ax.gif 

ne, isimylejeliai yra pasirinkimo korta. gali reiksti neistikimybes, iliuzinius pasirinkimus, kuriu pasekme tas bokstas pvz, koks klausimas buvo? Zo, vel as pasikartosiu, eikit i pirma puslapi temos ir paziurekit nuorodas. www.78kart.ru - paprasciausiai paduoti visai geri pagrindai, daug reiksmiu vienoj vietoj.

QUOTE(neda-fla @ 2014 12 25, 19:39)
Amariliai, aciu uz ilga paprotinima - padejo susigaudyt kazkiek

na, svarbu neizeidziau. man palengvejo. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif daug skaitinėjau senas temas, labai geros informacijos radau thumbup.gif

kad geriau pažinčiau kortas, pradėjau traukti dienos kortas, vakar dienos kortos buvo apverstas karalius, lazdų tūzas ir lazdų pažas. Pirmą dienos pusę labai nuvylė vienas šeimos narys (vyras), tikrai negarbingai pasielgė, bandžiau sieti jį su ap. karaliumi. kita dienos pusė buvo smagi, daug veiklos, malonių žmonių - nežinau kiek čia tiesos iš mano interpreatcijų, bet atrodo kad teisingai sukrito kortos :-)
šiandien ištraukiau įsimylėjelius, imperatorių ir 7 taures ir bandau dabar interpretuoti šias kortas. 7 taurės reiškia iliuzijas, saviapgaulę, o imperatorius patvritina, kad pradedu išbristi iš iliuzijų pasaulio? ar galima kažkaip šitas kortas sieti su situacija, kuomet po ilgo laiko man pradeda prašviesėti akys, kuomet labai ilgai galvojau apie vieną dalyką, kuris tebuvo mano iliuzija? ir kaip šiame konteskte įpaišyti VI arkaną?
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2014 12 27, 12:04)
Labas rytas  smile.gif  daug skaitinėjau senas temas, labai geros informacijos radau  thumbup.gif

kad geriau pažinčiau kortas, pradėjau traukti dienos kortas, vakar dienos kortos buvo apverstas karalius, lazdų tūzas ir lazdų pažas. Pirmą dienos pusę labai nuvylė vienas šeimos narys (vyras), tikrai negarbingai pasielgė, bandžiau sieti jį su ap. karaliumi. kita dienos pusė buvo smagi, daug veiklos, malonių žmonių - nežinau kiek čia tiesos iš mano interpreatcijų, bet atrodo kad teisingai sukrito kortos :-)
šiandien ištraukiau įsimylėjelius, imperatorių ir 7 taures ir bandau dabar interpretuoti šias kortas. 7 taurės reiškia iliuzijas, saviapgaulę,  o imperatorius patvritina, kad pradedu išbristi iš iliuzijų pasaulio? ar galima kažkaip šitas kortas sieti su situacija, kuomet po ilgo laiko man pradeda prašviesėti akys, kuomet labai ilgai galvojau apie vieną dalyką, kuris tebuvo mano iliuzija? ir kaip šiame konteskte įpaišyti VI arkaną?

Sveika prisijungusi Gildija smile.gif

Pasistengsiu labai trumpai paaiskinti, tikiuosi suprasi

Na dienos kortas dazniausiai reikia ziureti labai paprastai ir kiek per buitiska prizme (Dazniausiai). Cia pateiksiu pavizdi toki buitini : Labai didele klaida manyti, kad iskrites bokstas gali reiksti katastrofa ir kracha- kartais jis gali reiksti ir nuotaiku ir emociju staigias kaitas, bei skaudanti danti kaip minejo viena is nariu arba netiketai rasi kokia didele suma pinigu ir pan. Taip pat ir su XIII arkanu- gali tiesiog reiksti, kad sia diena ismesi galbut nereikalingus ir nenesiojamus daiktus nors aisku sios kortos kitais atvejais tau gales rodyti ir labai neigiamus dalykus dienos eigoje.

Dabar del tavo kortu is dalies taip, tu teisi- imperatorius kaip dienos korta tau patartu i situacija ziureti realiai, pasitelkti racionaluma, laikytis tam tikros disciplinos, tureti rimta poziuri, net ir i buitinius dalykus (Tarkim net ir i namu tvarkyma koki, ar tai ka siandien buvai susiplanavus- turetum atlikti visus darbus ir tu darbu neatideti kitai dienai ) Jis tau gali taip pat siulyti kaip dienos korta, kad siandien turetum susiplanuoti savo dienotvarke ir veikti sistemingai- pagal plana. Imperatoriui tinginyste ir rozinis pasaulis nelabai budingas. Cia reikia viskam valios ir istvermes. Beja, siandien turi puikia proga galbut uzsitarnauti kazkokia pagarba is kito zmogaus, uzsitvirtinti savo nuomuone, pastatyti save i teisinga padeti kompanijoje, tau gali puikiai sektis bendrauti siandien su zmonemis.

Dabar kas liecia 6 arkana. Dienos kortose jis gali reiksti, kad butu laikas atkreipti demesi i santykius ir skirti jiems nors kazkiek demesio, gal puiki proga siandien issneketi ir atvirai pasikalbeti? 6 Arkanas - Dvyniai, dvynius valdo merkurijus , o kuri planeta daugiausiai kalba apie komunikacijas? :)Taigi galima sakyti, kad tai ir vel bendravimas, bei kazkokia komunikacija taip pogi pazintys. Tau loversai dienos reiksmese gali reiksti ir susirasinejimus forumuose ir bendravima tarkim su kokiu diedu per skype biggrin.gif

Na ir 7 taures cia jau kiek blogiau- kaip ir pati parasei iliuziju, fantaziju ir saviapgaules korta, tau ji gali sakyti, kad siandien nepaisant visko tau bus sudetinga atskirti apgaules nuo tikroves, viskas gali atrodyti daug graziau, nei deja yra istikruju. Ne viskas auksas kas auksu ziba- tinka apibudinti sia korta. Zodziu siandien gali susizaveti ir susidometi greitai visokiais lengvais bei pigiais dalykais. Aisku si korta tau siulytu, neskubeti priimti isvadu, nes greiciausiai sprendimai sia diena gali buti irgi netikslus. Apskritai siandien neskubek susidaryti nuomoniu pirminiu apie zmones, nes ir jos gali buti neteisingos... Nors aisku 7 taures gali reiksti ir koki alkoholio vartojima bei taip pogi persiedima, arba kuribini darba, kuriame reikalinga fantazivimas..

O cia tiek tu dienos reiksmiu daug kiekvienai kortai, kad kazin ar cia imanoma visas jas aprasyti- nes kiekviena diena suziinosi vis daugiau ir viena ir ta pati korta, tau gali reikstis skirtingai. Todel buk budri ir stebek kaip reiskiasi pasikarojancios kortos

O dabar kas liecia konkreciai tavo kortu derini ,o ne pavienes reiksmes tai intiutyviai labai panasu, kad galbut siandien bendrausi su kazkokiu diedu- na ir cia galimas romantiskas pasvaigimas, pasiseiliojimas, arba intensyvus galvojimas apie vyriskos lyties atstova... Na, o jei ne- kitus atvejus plius minus aprasiau ka tau galetu sios kortos reiksti smile.gif
Atsakyti
Na gi papasakosiu apie dienos kortas, vienos dienos. Kai vaziavom pas bobule valgyti kuciu. Suvaziavom visos seserys su vaikais, retokai dabar jau pasitaiko sitaip visiem kartu susitikti. Pries vaziuodama as jauciau sioki toki nerimuka, istraukiau kortas kaip ten seksis. Pentakliu karaliene buvo, disku pazas, 7 kardai ir saule apv.

Na ir as turejau savo nuomone, ka tie kardai ir aoversta saule gali reikst, bet pasisuko kitaip, nors kortos tikrai neklydo biggrin.gif Zo, mano merga susirgo menesinem, visa ta laika, kol ten buvom, sedejo susirietus nuo tu saremiu, nors per diena jau isgertos 4 tabletes stiriu nuskausminanciu. islaike kelias valandas "ant asaru", kol pasieke savo. Disku pazas, kuris samoningai dirba savo darba, siekia aiskaus apibrezto tikslo, bet vaikiskomis priemonemis, nors jis ir nera globalus. Apversta Saule irgi vaiko isdaigos, 7 kardai man nuolat ant jos krenta, jeigu kokia sunybe krecia. Mano sesuo, pentakliu karaliene ir gimusi po mergeles zenklu, kai jau itampa ore pasieke maximuma, eme delioti ta lego, kaip mes visi galetume tilpti i ju seimynine mazute masinyte. Tada mano merga vis dar asarose ir saremiuose, eme maigyt telefona. Man sesuo sako, tai jai ne tiek skauda pilva, kiek telefona, jin nori su draugais susitikt ir kazkas jos ten laukia jau biggrin.gif Isedom i masina, saremiai dingo. Parveze mus namo ir ji net nepersiavus batu, iskart isleke su kazkuo susitikti. Jokiu skausmu anei fiziniu, anei dvasiniu. cia 7 kardai. Veliau paaiskejo, kad tas, kas irgi norejo susitikti skubiai, yra drauge josios, su kuria buvo ilga laika uzdrausta bendrauti, nes vede jos viena kita is kelio. Na, atsiskirt negali, tas jau aisku. Paslaptis isaiskejo. 7 kardai, tie patys.
Ir pastebejau, kad man labai prasta diena buna emocine prasme, jei krenta lazdu karalius tiesioj pozicijoj ir jeigu jis vienas. Cia as nezinau kaip susiet ir kaip interpretuot, nes tai tokia korta, kuri man iki siol atrode norm, padori tokia, kai tiesi. O tiesi ir krenta paskutiniu metu, ta diena jau lauk nemalonumu. Su sita korta keista.
Atsakyti
Nu jo cia pagal tavo dienos reiksmes ypac 7 kardu derinys su apv saule- tavoji dukra ir jos taktika bei planas kaip isisukti smile.gif

Apv Saules dienos kortose man jau irgi nebepatinka visiskai smile.gif
Atsakyti
Ačiū už išsamų atsakymą, tikiuos su laiku geriau perprasti kortas, čia tikrai neblogi pradmenys bus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš užsivesti dienoraštį ir traukdama dienos kortas geriau susipažinti su taro reikšmėmis. Rytoj turiu labai ilgai lauktą susitikimą ir išmečiau kortas rytui, popietei ir vakarui. Gavosi 3 skeptrai, VII Vežimas ir Skeptrų pažas.

3 skeptrus interpretuočiau, jog ryte bus intensyvus pasiruošimas susitikimui (tiek fizinis, tiek psichologinis). VII aiškinčiau, jog susitikimas bus pakankamai sėkmingas ir abu su tuo žmogumi pagaliau rasime kompromisą. O dėl skeptrų pažo, tai net nežinau.. galbūt tai reiškia, jog vakarą praleisiu nerūpestingai, kad ir su bokalu alaus rankoj bohemiškoje aplinkoje.
Jaučiu, nusišneku juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 27, 23:16)
Nusprendžiau ir aš užsivesti dienoraštį ir traukdama dienos kortas geriau susipažinti su taro reikšmėmis. Rytoj turiu labai ilgai lauktą susitikimą ir išmečiau kortas rytui, popietei ir vakarui. Gavosi 3 skeptrai, VII Vežimas ir Skeptrų pažas.

3 skeptrus interpretuočiau, jog ryte bus intensyvus pasiruošimas susitikimui (tiek fizinis, tiek psichologinis). VII aiškinčiau, jog susitikimas bus pakankamai sėkmingas ir abu su tuo žmogumi pagaliau rasime kompromisą. O dėl skeptrų pažo, tai net nežinau.. galbūt tai reiškia, jog vakarą praleisiu nerūpestingai, kad ir su bokalu alaus rankoj bohemiškoje aplinkoje.

Labas rytas.

As interpretuociau taip: jeigu busi gerai pasiruosusi ir apgalvojusi visus variantus, galimus susitikimo metu, tuomet valios jega bei per diplomatija tas kompromisas rasis, o lazdu pazas yra gera naujiena taip paprastai ziurint. Jei tai darbo pokalbis, pvz, tai gausi ta darba. Manau, jog taip.

DA VII labai nemegstu, man tai viena nemaloniausiu kortu.

Pas mane siandien 5 diskai apv, 8 taures ir DAVIX saikingumas apv. Patarime 3 kardai apv ir 2 diskai.
Laukia du susitikimai ir as ne vieno is ju nenoriu. Vakar tas lazdu karalius krito tiesus ir suds gavosi, tiesiog pazadejau ir neispildziau pazado del nuo manes nelabai priklausanciu aplinkybiu, is dalies tik. Bet po to prisiklausiau per telefona visko, Dieve Dieve. Ta pazada pildysiu siandien, bet jau matau, kad darau meskos paslauga...
Matrica, ar mes galetume kaip nors pasikalbeti privaciai ir pasidelioti kartu kortas vienu klausimu? Jei turesi laiko ir noro. Tuo paciu kalbejom jau anksciau private, man truksta objektyvumo tuo klausimu ir vel viskas uzastrejo, nors rodes, jog situacija jau issisprende... per tiek laiko. Dabar vel. Ne apie meiles cia.
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 27, 23:16)

Kortas susiejai labai gerai sakyciau, manau jos puikiai atitinktu tavo diena ir ypac 3 lazdos. Sakyciau strategija jau padaryta ir jau kaip jautiesi pasiruosusi belio tik sulaukti rezultatu. Na, o del to bokalo su alum- na gali buti ir taip komiskai, kodel gi ne, bet velgi kaip Amariliai sake tai gali buti ir naujiena kazkokia galbut svarbi, galbut ne, Zodziu zinia. Gali buti ir pokalbis su idomiu zmogumi, galbut suzinosi nauju faktu vakare. O gal vakare kokia knyga skaitysi ir televizoriu ziuresi? Pasiziurek kaip tas pazas ziuri i ta lazda intesyviai- tiesiog stebi ir tik i ja yra susikoncentraves, neatitraukdamas akiu. Kitas dalykas gali rodyti ir susitikima su kokiu tai pazistamu. Na ir aisku pazas galetu rodyti, kad vakare koks jaunas asmuo gali maltis po akis.. Buna ir tokiu atveju

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 28, 06:00)
Labas rytas.

As interpretuociau taip: jeigu busi gerai pasiruosusi ir apgalvojusi visus variantus, galimus susitikimo metu, tuomet valios jega bei per diplomatija tas kompromisas rasis, o lazdu pazas yra gera naujiena taip paprastai ziurint. Jei tai darbo pokalbis, pvz, tai gausi ta darba. Manau, jog taip.

DA VII labai nemegstu, man tai viena nemaloniausiu kortu.

Pas mane siandien 5 diskai apv, 8 taures ir DAVIX saikingumas apv. Patarime 3 kardai apv ir 2 diskai.
Laukia du susitikimai ir as ne vieno is ju nenoriu. Vakar tas lazdu karalius krito tiesus ir suds gavosi, tiesiog pazadejau ir neispildziau pazado del nuo manes nelabai priklausanciu aplinkybiu, is dalies tik. Bet po to prisiklausiau per telefona visko, Dieve Dieve. Ta pazada pildysiu siandien, bet jau matau, kad darau meskos paslauga...
Matrica, ar mes galetume kaip nors pasikalbeti privaciai ir pasidelioti kartu kortas vienu klausimu? Jei turesi laiko ir noro. Tuo paciu kalbejom jau anksciau private, man truksta objektyvumo tuo klausimu ir vel viskas uzastrejo, nors rodes, jog situacija jau issisprende... per tiek laiko. Dabar vel. Ne apie meiles cia.

Dabar ziuriu i tavo kortas ir pries tai mestas, pastebejau daznai sau isstrauki tokias,, sunkias ,, kortas ten visokie 5etai, apv saikingumai, pakabinti ir t.t - siaip man daznai dienos kortose irgi krenta kazkoks negatyvas ir diena tikrai nebuna tokia bloga, kaip kad kortos rodo.. Ir as sedejau ir masciau kodel man taip krenta, o gi todel, kad pati esu kazkiek linkusi i pesimizma, savikritikas ir t.t - tai daznai tos dienos kortos reprezentuoja tik mano mintis, o ne dienos ivykius. Tuo tarpu vienas artimas zmogus kuris su manimkiekviena ryta traukia kortas - jam priesingai krenta tik teigiamos ir sviesios kortos dazniausiai, o charakteriai kaip ir skiriasi musu sakyciau- optimistiskas poziuris ir geras nusiteikimas labai itakoja dienos ivykius smile.gif
Atsakyti