tai kaip dabar suprasti? paklausiau kada tas ivyks? iskrito saule, tuzas, dama ir karalius?

QUOTE(dives @ 2014 10 13, 21:39)
imperatoriene apversta+ disku 5 apverstas+lazdu tuzas
ka jo kolega galvoja?
4 kardai+lazdu riteris apverstas+10tauriu apverstu
iš kurios kortos Jus nustatet, kad jis gumą tempia?

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 14, 18:34)
As siandien filosofiniuose apmastymuose. Jei jau nemazai apie tai buvo diskutuota senose temose, tai vykit mane ten su siuo klausimu (niekaip neiveikiu ju)

Per amzius patvirtinta, kad kortos nemeluoja. Bet kaip jos istiesu veikia? Per asmens ir visuomenes pasamone? Bet pasamone juk veikia simboliu pagalba, o kortos traukiamos uzverstos

va va, man šis klausimas irgi rūpi, niekaip nesuprantu va šito reikalo auksčiau irony aprašyto

Papildyta:
sąsiuvinį išsitraukiau dabar kokias kortas vakar šiandienai išsitraukiau, tai
MIRTIS+KARDŲ TŪZAS+PENTAKLIŲ PAŽAS
nu diena neeilinė, vistiek nemoku dar paaiškint ir suvest galų

QUOTE(yeah @ 2014 10 14, 19:14)
tai kaip dabar suprasti? paklausiau kada tas ivyks? iskrito saule, tuzas, dama ir karalius? 

Jei pagal 2 buda, po 19 men ir 1 savaites. Kiek suprantu dvaro kortos nedalyvauja matematiniuose skaiciavimose
QUOTE(dives @ 2014 10 14, 19:20)
iš kurios kortos Jus nustatet, kad jis gumą tempia?
va va, man šis klausimas irgi rūpi, niekaip nesuprantu va šito reikalo auksčiau irony aprašyto
Papildyta:

Papildyta:

Dives, matyt busiu apsiziurejus su pirmu meistreliu, matyt susisviete apv tuzas, nes niekaip dabar jau nebesuprantu kodel taip pasakiau

Tai nejaugi gavai darbo pasiulyma ir dar su saldytuvu situacija prasviesejo?

Papildyta:
Jauciu mano vyras susiuode apie kortas per mano issiblaskyma. Grizo pusvalandziu anksciau, o as visai pamirsus, kad jos dezutej ant stalo guli, tai itariu uzmate... nors nieko nesake ir neklause

Jaaazauu kaip jūs sunkiai diskutuojat, o aš tyyyngiu kaip velnes po galais. Nieka nebežinau ir nesuprantu

tai kiek menesiu rodo konkreciai saule? nes tu skaiciavimu daug ir man rodo, kad saule yra vasara, birzelis.

QUOTE(yeah @ 2014 10 14, 20:05)
tai kiek menesiu rodo konkreciai saule? nes tu skaiciavimu daug ir man rodo, kad saule yra vasara, birzelis. 

Gal as viska pernelyg supaprastinu, bet "DA skaicius rodo menesius" man sako, kad tereikia pazvelgti i istraukto DA numeri...

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 14, 19:59)
Tai nejaugi gavai darbo pasiulyma ir dar su saldytuvu situacija prasviesejo?
as cia juokauju, neziurejau reiksmiu 

1,nežinau, nu visa diena tokia superinė, atvarė kaimynas, ten biski reikejo patvarkyt prisukt, padare, vienu zodziu super, man tragedija, o jis viens du..
2,tada-gavau nuolaida rankenelem, atrodo SUUUPER, ziuris, net nesitikejau

3,tada uzsukau pas meistriuka, net nezinojau sito, o jis man stala JAU gamint pradejes....tai didziausia laime man, kad jis i ta stala ikomponavo ąžuolo, kuriam 6000000 metų, jus isivaizduojat bent? jam liko gabaliukas nuo tokio l. vieno ypatingo uzsakymo....vienu zodziu, ducha pojiet...
4,ai, dar sukurpiau pretenzija, labai gerai gavos, tam saldytuvu pardavejui
5, ai dar plansete pataise meistras, neeme pinigo niekaip

na ir daugybe visokiu geru dalyku vyko sia diena

tai nesuprantu niekaip prie ko čia ta mirtis

Labas rytas
Na ir dienos kortos siandien man sukrito
apv kardu 2 / apv Saule / apv tauriu pazas
Tai gal einu as geriau atgal i lova

Na ir dienos kortos siandien man sukrito

Tai gal einu as geriau atgal i lova

man tai atrodo, kad tas laiko spejimas labai jau netikslu ir dar ribotam laikui. jei istrauki pasauli, tai reiskias po 21 menesio. dar jei trauksi MA, jie kazkiek prides laiko, bet taip iseina, kad max 2 metams i prieki.

Ir apv kardu 2 jau uzskaityta 
Papildyta:
Yeah, mieloji, o tu esi tikra, kad jau dabar to tau reikia? Kad viska zinai apie pacias kortas, ju kombinacijas tam tikrose situacijose, kad jas supranti vos uzmetusi aki ir pan? As kiek skaiciau senose temose, tai laiko nustatytmas yra vienas is sudetingesniu dalyku ir ne daug kas ji naudoja. Kaip suprantu, tau aktualesnis klausimas ne "ar per tam tikra laikotarpi ivyks tam tikras ivykis", o "per kiek laiko ar kada tas ivykis ivyks". Tai cia labai slidus reikalas, ypac dirbant su zmonem... O jei ju poziuris pasikeis ir tam ivykiui apskritai nebebus lemta ivykti? Sarlatanes vardas is karto tau garantuotas
As aisku ne profe ir nelabai gerai zinau tavo tikraji santyki su kortomis, bet savo subjektyve nuomone siulyciau dar nelisti i sita reikala
Juolab, kad ir neisivaizduoji kaip skaiciuojama, pati sakai, kad yra daug sistemu, tai reiskia nenusistovejo viena sistema pas tave, palauk bent to meto, kai tai ivyks

Papildyta:
QUOTE(yeah @ 2014 10 15, 09:59)
man tai atrodo, kad tas laiko spejimas labai jau netikslu ir dar ribotam laikui. jei istrauki pasauli, tai reiskias po 21 menesio. dar jei trauksi MA, jie kazkiek prides laiko, bet taip iseina, kad max 2 metams i prieki. 

Yeah, mieloji, o tu esi tikra, kad jau dabar to tau reikia? Kad viska zinai apie pacias kortas, ju kombinacijas tam tikrose situacijose, kad jas supranti vos uzmetusi aki ir pan? As kiek skaiciau senose temose, tai laiko nustatytmas yra vienas is sudetingesniu dalyku ir ne daug kas ji naudoja. Kaip suprantu, tau aktualesnis klausimas ne "ar per tam tikra laikotarpi ivyks tam tikras ivykis", o "per kiek laiko ar kada tas ivykis ivyks". Tai cia labai slidus reikalas, ypac dirbant su zmonem... O jei ju poziuris pasikeis ir tam ivykiui apskritai nebebus lemta ivykti? Sarlatanes vardas is karto tau garantuotas

[quote=ironyoffate,2014 10 15, 10:09]
Papildyta:
Koks kardų 2 apv.?

Papildyta:
Koks kardų 2 apv.?