QUOTE(Amariliai @ 2015 01 12, 22:27)
o man vel dienos kortose krenta 10 kardu tiesioj pozicijoj. visu pirma, tai maniau mirsiu nuo skausmo galvos, nuejus buvau i optika linziu nauju, nes viena eme grauzt, kol nuejau, grauzinmas dingo. Ten optikoj (poliklinikos) moteriske eme su manim kalbet ir blyn, ziuriu cia mes viena kita permatom

tai pasikalbejom kokia valanda, bet zmogus, pas kuri vaziavau isiuto aiskiai, nes as per ta laika negirdejau zinuciu palto kisenej ir isgirdau tik skambuti tel. Buvau ten tikrai valanda gal, isvis mane sunkiai paleido ir prase dar ateit pasikalbet. o jis viska perdejo ir sako, kad ten prabuvau 4 valandas maziausiai, kas stipriai prasilenkia su tikrove, nes pries 4 valandas dar namie buvau ir net neketinau kur tai eit.. Nu atkentejau isizeidusio zmogaus snekas, kad neispejau, jau jis galvojo kad as avarijoj ir komoj guliu, och nu blyn. Pats kai veluoja tai nieko tokio, nu as viena karta per visa musu bendravima pavelavau, jau sakes. Ai bet kazkaip paskui ramiau issisprende. Manau nepamirs niekada, bet kai paklausiau kas dar yra jam jautru gyvenime, kad vel nepadaryciau galvos skausmo netyciom, nu tai nieko naujo nesugalvojo. ten kol klausiausi priekaistu, tai vos nenualpau nuo skausmo. 10 kardu. O kas dar - as tiesiog persalau. Jau anasyk buvau pastebejus, kad jei krenta 10 kardu arba 4 kardai, jie tiesiog liepia man gult i lova ir gert arbatas, nes pasigautas virusas, kuris tuoj pasireiks. O tas irgi gali but, nes mergiote pasigavo vel kazkokia bacila ar ka ten is mokyklos galima parsinest. kardu tuzas apv irgi buvo, jis irgi liepia gult ir maziau veiksmo.
kaip cia srifta padidint? nemoku sitam kompe.
o Jūs vieną dienos kortą traukiat? aš 3

šiandien viena iš kortų buvo pasaulis ir paskambino dėl darbo, kažkaip pamačius ją turėjau tokią nuojautą
Dar klausimą turiu, savarankiškai mokėtės taro ar ėjot į kokius kursus?
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 12, 22:16)
nagi iliuzija ir trecias asmuo. traukciau papildoma zvaigzdei.
Papildyta:
konkurencija. saule apv nelabai gerai. issitrauk patarima ir paskui parasyk kaip sekesi, gerai?
Ištraukiau - fortūnos ratas, apverstas velnias ir taurių 8 g.gif pokalbis trečiadienį, pranešiu kaip sekės smile.gif