Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

[quote=banguole,2014 10 15, 10:47]
[quote=ironyoffate,2014 10 15, 10:09]
Ir apv kardu 2 jau uzskaityta thumbup.gif
Papildyta:

Koks kardų 2 apv.? g.gif
[/quote]
Mano dienos korta, auksciau rasiau ax.gif
Atsakyti
Tai kad 2 pentakliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 15, 13:00)
Tai kad 2 pentakliai  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Banguole, dar karteli labas rytas lotuliukas.gif Pentakliai vakar krito, kai klausiau apie konkrecia situacija, kuria veliau net aprasiau lotuliukas.gif o kardai siandien, kaip dienos korta
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 15, 13:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Banguole, dar karteli labas rytas  lotuliukas.gif Pentakliai vakar krito, kai klausiau apie konkrecia situacija, kuria veliau net aprasiau lotuliukas.gif o kardai siandien, kaip dienos korta

blush2.gif šiandien man keista diena o kaip užsiskaitė apv. kardu 2?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 15 spalio 2014 - 12:37
QUOTE(banguole @ 2014 10 15, 13:35)
blush2.gif šiandien man keista diena o kaip užsiskaitė apv. kardu 2?

Atsikele mergos abi bliaudamos, viena del to, kad nenori, kad sese iseitu, kita del to, kad nebenori tam kambari but ir nei viena nenusileidzia, tai taikdare teko pabut, atrodo susikalbejom ir isprendem ta "problema", tai jos po 2 min del to paties viena pries kita vaipytis pradejo ir susimuse, vel besiskusdamos atleke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 15, 14:00)
Atsikele mergos abi bliaudamos, viena del to, kad nenori, kad sese iseitu, kita del to, kad nebenori tam kambari but ir nei viena nenusileidzia, tai taikdare teko pabut, atrodo susikalbejom ir isprendem ta "problema", tai jos po 2 min del to paties viena pries kita vaipytis pradejo ir susimuse, vel besiskusdamos atleke doh.gif

Čia ir apverstą saulę gal būtų galima pritempt g.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 15, 14:18)
Čia ir apverstą saulę gal būtų galima pritempt  g.gif

Manau, kad na biggrin.gif Man cia toks kasdienis reikalas, nu beveik tiesiogiai abieju kardai suremti biggrin.gif saule itariu per kitur pasireiks, jau gal kokia savaite svajoju cepelinus pasidaryt ir uzmacius siandienai, tai vat jauciu kai teks tas bulves rankytemis tarkuot, tada ji ir pasireiks lotuliukas.gif Ir ivykis toks nors buitinis, bet ne kasdieninis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 15, 10:09)
Ir apv kardu 2 jau uzskaityta thumbup.gif
Papildyta:

Yeah, mieloji, o tu esi tikra, kad jau dabar to tau reikia? Kad viska zinai apie pacias kortas, ju kombinacijas tam tikrose situacijose, kad jas supranti vos uzmetusi aki ir pan? As kiek skaiciau senose temose, tai laiko nustatytmas yra vienas is sudetingesniu dalyku ir ne daug kas ji naudoja. Kaip suprantu, tau aktualesnis klausimas ne "ar per tam tikra laikotarpi ivyks tam tikras ivykis", o "per kiek laiko ar kada tas ivykis ivyks". Tai cia labai slidus reikalas, ypac dirbant su zmonem... O jei ju poziuris pasikeis ir tam ivykiui apskritai nebebus lemta ivykti? Sarlatanes vardas is karto tau garantuotas blush2.gif As aisku ne profe ir nelabai gerai zinau tavo tikraji santyki su kortomis, bet savo subjektyve nuomone siulyciau dar nelisti i sita reikala ax.gif Juolab, kad ir neisivaizduoji kaip skaiciuojama, pati sakai, kad yra daug sistemu, tai reiskia nenusistovejo viena sistema pas tave, palauk bent to meto, kai tai ivyks

tai cia reikia man asmeniskai, ne klientams. uztat taip atkakliai ir domiuosi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Esu pakankamai jauna, beveik 18 metu mergina, bet su neaiskumais gyvenime susiduriu taipogi biggrin.gif didziausi sirdies ir galvos skausmai siuo metu yra susije su MEILE. Esu avinas, pakankamai uzsispyrusi, ir visada issirenku simpatijas taip sakant " ne savo nosiai" biggrin.gif
Galbut todel,niekada nesu turejusi ir vaikino biggrin.gif Bet simpatiju gyvenime daugiau negu bet kas kitas , tikriausiai biggrin.gif pastaruoju metu mano gyvenime bei mintyse dazniausiai lankosi vienas vaikinukas. Pavadinkime ji A. Paminesiu,kad jis uz mane vyresnis beveik 10metu. Jam buvau prisipazinusi,kad jauciu jam simpatija, bet jis kadangi yra normalus, i nepilnamete rimtai neziuri..Bet as jam jauciu labai silltus jausmus. Labai. Prisiminus jo sypsena, akis, humoro jausma, taaip gera nat sirdies pasidaro... Idomu ,ka kortos rodo apie ji? smile.gif Ar imanoma,kad kadanors mus likimas suves, ir busim daugiau negu pazystami? smile.gif ka patartumete daryti? Ar man reikia ji pamirsti? Bet kaip? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimeskudikislaimingas @ 2014 10 15, 16:45)
Sveikos smile.gif

Esu pakankamai jauna, beveik 18 metu mergina, bet su neaiskumais gyvenime susiduriu taipogi biggrin.gif didziausi sirdies ir galvos skausmai siuo metu yra susije su MEILE. Esu avinas, pakankamai uzsispyrusi, ir visada issirenku simpatijas taip sakant " ne savo nosiai" biggrin.gif
Galbut todel,niekada nesu turejusi ir vaikino biggrin.gif Bet simpatiju gyvenime daugiau negu bet kas kitas , tikriausiai biggrin.gif pastaruoju metu mano gyvenime bei mintyse dazniausiai lankosi vienas vaikinukas. Pavadinkime ji A. Paminesiu,kad jis uz mane vyresnis beveik 10metu. Jam buvau prisipazinusi,kad jauciu jam simpatija, bet jis kadangi yra normalus, i nepilnamete rimtai neziuri..Bet as jam jauciu labai silltus jausmus. Labai. Prisiminus jo sypsena, akis, humoro jausma, taaip gera nat sirdies pasidaro... Idomu ,ka kortos rodo apie ji? smile.gif Ar imanoma,kad kadanors mus likimas suves, ir busim daugiau negu pazystami? smile.gif ka patartumete daryti? Ar man reikia ji pamirsti? Bet kaip? sad.gif

mes cia neuzsiimam konsultacijom. yra tam specialiu temu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 15, 09:39)
Labas rytas 4u.gif
Na ir dienos kortos siandien man sukrito blink.gif  apv kardu 2 / apv Saule / apv tauriu pazas

Tai gal einu as geriau atgal i lova lotuliukas.gif

Nezinau, zinokit kaip isrist paskutines dvi kortas... Saule vistik su cepelinais bandyciau sieti, galvojau ant bulviu tarkavimo ji man pasireiks, perdegsiu, bet nieko, iki galo atlaikiau ir su gera nuotaika... Vat patys cepelinai pravalas gavosi, labai skysta bulvine mase, isbandytu bulviu rusies negavau, o si matyt netiko. Tai prichimycinau, kad bent jau kazkas gautusi - gal cia ta apv saule?..
O pazas tai gla vaiko ozys toks kietas vakare islindes buvo? Ar kad katei edalo ipilt vakare pamirsau? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras gal kuri gali paziureti mano santykius su A? Dekui 4u.gif
Atsakyti