[quote=ironyoffate,2014 10 15, 10:09]
Ir apv kardu 2 jau uzskaityta

Papildyta:
Koks kardų 2 apv.?

[/quote]
Mano dienos korta, auksciau rasiau

Pentakliai vakar krito, kai klausiau apie konkrecia situacija, kuria veliau net aprasiau
 Pentakliai vakar krito, kai klausiau apie konkrecia situacija, kuria veliau net aprasiau  o kardai siandien, kaip dienos korta
 o kardai siandien, kaip dienos korta

Pentakliai vakar krito, kai klausiau apie konkrecia situacija, kuria veliau net aprasiau
 Pentakliai vakar krito, kai klausiau apie konkrecia situacija, kuria veliau net aprasiau  o kardai siandien, kaip dienos korta
 o kardai siandien, kaip dienos korta šiandien man keista diena o kaip užsiskaitė apv. kardu 2?
 šiandien man keista diena o kaip užsiskaitė apv. kardu 2?

Man cia toks kasdienis reikalas, nu beveik tiesiogiai abieju kardai suremti
 Man cia toks kasdienis reikalas, nu beveik tiesiogiai abieju kardai suremti  saule itariu per kitur pasireiks, jau gal kokia savaite svajoju cepelinus pasidaryt ir uzmacius siandienai, tai vat jauciu kai teks tas bulves rankytemis tarkuot, tada ji ir pasireiks
 saule itariu per kitur pasireiks, jau gal kokia savaite svajoju cepelinus pasidaryt ir uzmacius siandienai, tai vat jauciu kai teks tas bulves rankytemis tarkuot, tada ji ir pasireiks   Ir ivykis toks nors buitinis, bet ne kasdieninis
 Ir ivykis toks nors buitinis, bet ne kasdieninis  

As aisku ne profe ir nelabai gerai zinau tavo tikraji santyki su kortomis, bet savo subjektyve nuomone siulyciau dar nelisti i sita reikala
 As aisku ne profe ir nelabai gerai zinau tavo tikraji santyki su kortomis, bet savo subjektyve nuomone siulyciau dar nelisti i sita reikala  Juolab, kad ir neisivaizduoji kaip skaiciuojama, pati sakai, kad yra daug sistemu, tai reiskia nenusistovejo viena sistema pas tave, palauk bent to meto, kai tai ivyks
 Juolab, kad ir neisivaizduoji kaip skaiciuojama, pati sakai, kad yra daug sistemu, tai reiskia nenusistovejo viena sistema pas tave, palauk bent to meto, kai tai ivyks 

apv kardu 2 / apv Saule / apv tauriu pazas
  apv kardu 2 / apv Saule / apv tauriu pazas