na parasykit kas nors situacija, padeliosiu kortas.
QUOTE(yeah @ 2014 10 21, 19:39)
na parasykit kas nors situacija, padeliosiu kortas.
Nu padeliok, jei nagai niezti, ka draugelis A. masto apie mane. As, jei ryt geriau jausiuos, irgi padeliosiu

ryt paziuresiu.

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 21, 20:09)
Nu padeliok, jei nagai niezti, ka draugelis A. masto apie mane. As, jei ryt geriau jausiuos, irgi padeliosiu 

Taigi, ka A. galvoja apie mane? Imperatorius + tuscia korta
Tai ka, galvoja, kad as matriarche?

Yeah, ka tau kortos sako?

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 22, 11:06)
Taigi, ka A. galvoja apie mane? Imperatorius + tuscia korta
Greiciausiai galvoja, kad as seimos galva... Mokanti sistematiskai ir strukturizuotai mastyti bei veikti, i chaosa ivesti tvarka, besilaikanti plano. Dar tikriausiai galvoja, kad ka jau sumastau, to imuosi ir dazniausiai man tai gana gerai pavyksta, kliutys manes negasdina. Megstu taisykles ir kai viskas vyksta pagal plana. Mano, kad labiau pasikliauju galva, nei sirdim, tas suteikia man ne tik sekme, bet ir pasitikejima savimi. Galvoja, kad man patinka but autoritetu, dominuoti, as mielai isklausau kitas nuomones, bet galutini zodi butinai turiu tarti as. Jei ko nors noriu, visa demesi sutelkiu i tai (ir dazniausiai gaunu). Neatskleidziu savo abejoniu ar silpnybiu. Vat kaip pagal sia korta turetu apie mane galvoti
Stipriai taip

tuoj paziuresiu.
nors gal A greiciau galvoja, kad esi valdinga moteriske?

Arba kad labai priklausoma nuo vyro

QUOTE(banguole @ 2014 10 22, 13:56)
tipo vyras valdingas.

man tai krenta lazdu 6, fortunos ratas apv., kardu karaliene. tai man regis atrodai tu protinga ismintinga moteris. sugebi pasiekti savo tikslo, o ta fortuna ka sako.

QUOTE(banguole @ 2014 10 22, 13:56)
O vat apie tai nepagalvojau... Bet kaip visiskai priesingai galima tada interpretuoti...

Lazdu 6 interpretuočiau, kaip mokančią save parodyti, žinančią savo vertę, negatyvia prasme gali būti, kad biški iš aukšto žiūrinti į kitus.
QUOTE(yeah @ 2014 10 22, 14:19)
tipo vyras valdingas.
man tai krenta lazdu 6, fortunos ratas apv., kardu karaliene. tai man regis atrodai tu protinga ismintinga moteris. sugebi pasiekti savo tikslo, o ta fortuna ka sako.
cia kazkas nesusieina. lazdu 6 lygtais pavyksta pasiekti savo, o fortunos ratas apv. kaip tik negalejimas realizuoti savo talentu. gal tu atrodai permainigos nuotaikos, charakterio, gal permainu nemegsti. 

Idomiai is tiesu cia tas ratas isipaises... O gal jis reiskia, kad pakaisioja likimas pagaliu i ratus, bet as sugebu juos apeiti? Arba del tam tikru aplinkybiu mano savybes siuo metu negali atsiskleisti?

QUOTE(yeah @ 2014 10 22, 14:19)
tipo vyras valdingas.
cia kazkas nesusieina. lazdu 6 lygtais pavyksta pasiekti savo, o fortunos ratas apv. kaip tik negalejimas realizuoti savo talentu. gal tu atrodai permainigos nuotaikos, charakterio, gal permainu nemegsti. 

Imperatorius ne tiek kiek valdingas, kiek disciplinuotas. Ir savo "pavaldiniais" jis rūpinasi
Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 22, 14:36)
Idomiai is tiesu cia tas ratas isipaises... O gal jis reiskia, kad pakaisioja likimas pagaliu i ratus, bet as sugebu juos apeiti? Arba del tam tikru aplinkybiu mano savybes siuo metu negali atsiskleisti? 

Visko gali būti, kad jis galvoja, kad esi kiek užstrigusi gyvenimo aplibnkybėse, gali galvoti, kad nuobodoka, kad mąstymas siauras..arba uždaroka esi, neatiskleidi..nu ir visaip gali būti
Iš principo aš manau, kad jis galvoja, kad tu esi labesnė,nei tai parodai....va

QUOTE(banguole @ 2014 10 22, 14:39)
Imperatorius ne tiek kiek valdingas, kiek disciplinuotas. Ir savo "pavaldiniais" jis rūpinasi
Papildyta:
Visko gali būti, kad jis galvoja, kad esi kiek užstrigusi gyvenimo aplibnkybėse, gali galvoti, kad nuobodoka, kad mąstymas siauras..arba uždaroka esi, neatiskleidi..nu ir visaip gali būti
Papildyta:

Nu tai imperatorius vistik as , o ne vyras to zmogaus akimis