Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 20, 15:27)
Yeah, bet tu man gali paaisksinti, kaip tu gali Vaitinems kortoms priskirti Manara reiksmes, jei neturi Manaros kalades blink.gif ? Cia man kazkokia saviveikla jau, na nepyk  smile.gif

As pateiksiu tau pavyzdi labai primityvu su Klimtu, jau antra karta duodu. Klimte kvailys pasimetime, nezinojime ka daryti, baimese ir strigimuose, pasiziurek i pacia korta- kad ten depresuhine korta, o Vaite jis linksmas, savimi pasitikintis, bebaimis ir avantiuristas.  Tai pvz istraukus Klimto kvaili, as jokiu budu nepriskirsiu jam tradiciniu Vaitiniu reiksmiu ir nepradeiau sneketi - taves laukia nuotykiai, avantiurios ir bla bla bla doh.gif

Ar tu turi Manara?

ne neturiu, bet kartais mastydavau, kad naudoju jas kaip manara ir tiek, bet cia buvo keli kartai, pabandymui tiesiog. o reiksmes labai skiriasi is tiesu. ta pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 20, 12:44)
istrauk ismaisytas kortas, kad butu ir apverstu ir sudek i paprasta delione:
1. tavo jausmai.
2. jo jausmai.
3. jusu santykiai.
4. ateitis.
paziuresim bendrom jegom.  smile.gif

Istraukiau, bet apverstu neistraukiau. Lazdu riteris/8 monetos/tauriu pazas/kalaviju tuzas.
Taip esu teisi, kad lazdu riteris yra Jis, taciau 8 monetos yra jauna tamsi moteris, man jau neaisku darosi, o 8monetu nesusieju: tai kazkaip siejasi su idirbiu is mano puses santykiuose, ar tai reiskia, kad as juos laikau, nors Jis jau to nebenori? Na o kalaviju tuzas kaip ir reiskia issiskyrima, senu santykiu uzbaigima ir naujo pradejima? g.gif
Atsakyti
1. sakyciau tu esi aistringa, emocionali, temperamentinga.
2. tavo vyras ne romantiskas zmogus ir santykiai jusu tokie zemiski, stabilus. turetu rupintis jumis.
3. pagal sia korta kaip tik rodo, kad turetu pas jus buti geri santykiai, net jei buvo koks konfliktas ar nesutarimai. tarsi toks pagerejimas, baltas gyvenimo tarpsnis.
4. matau galimybe isspresti priestaravimus, reali galimybe surasti bendra kalba. kaip tik reiksme tokia, kad negali santykiuose buti dviprasmybiu ir viskas yra numatoma, kitaip sakant jokiu nenumatytu, netiketu dalyku.

gal pas jus temperamentai tiesiog skiriasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 20 spalio 2014 - 17:13
QUOTE(yeah @ 2014 10 20, 18:10)
1. sakyciau tu esi aistringa, emocionali, temperamentinga.
2. tavo vyras ne romantiskas zmogus ir santykiai jusu tokie zemiski, stabilus. turetu rupintis jumis.
3. pagal sia korta kaip tik rodo, kad turetu pas jus buti geri santykiai, net jei buvo koks konfliktas ar nesutarimai. tarsi toks pagerejimas, baltas gyvenimo tarpsnis.
4. matau galimybe isspresti priestaravimus, reali galimybe surasti bendra kalba. kaip tik reiksme tokia, kad negali santykiuose buti dviprasmybiu ir viskas yra numatoma, kitaip sakant jokiu nenumatytu, netiketu dalyku.

gal pas jus temperamentai tiesiog skiriasi?  g.gif

Skiriasi, as temperamentinga, bet jis is vis laukinis. Del pagerejimo tai nezinau, nes abu taip snekejom neseniai, kad tai mums lazkoks kritinis metas, o jis labai pasikeite per menesi, todel ir emiau itarineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 20, 14:57)
ne neturiu, bet kartais mastydavau, kad naudoju jas kaip manara ir tiek, bet cia buvo keli kartai, pabandymui tiesiog. o reiksmes labai skiriasi is tiesu. ta pastebejau.

Yeah, Tu gausi lupti nuo manes kaip as tave sutiksiu biggrin.gif Rimtai.. mirksiukas.gif Is kur tu taip sugalvojai ir ismastei, kad Vaito kortas galima kaip manara naudoti ir priskirti Manaros reiksmes 4u.gif Dar pradek Lenormand kortas naudoti kaip taro, arba zaidybinems kortoms priskiti MA kortu reiksmes. Buk gera, pamirsk visus situs zaidimus ir nebeeksperementuok. As kartais galvoju tu taip protingai pasneki, bet kartais kaip drebteleji tai maza nepasirodo doh.gif Tu cia kokiuose forumuose perskaitei ta brieda ar pati ismastei??

QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 20, 16:43)
Istraukiau, bet apverstu neistraukiau. Lazdu riteris/8 monetos/tauriu pazas/kalaviju tuzas.
Taip esu teisi, kad lazdu riteris yra Jis, taciau 8 monetos yra jauna tamsi moteris, man jau neaisku darosi, o 8monetu nesusieju: tai kazkaip siejasi su idirbiu is mano puses santykiuose, ar tai reiskia, kad as juos laikau, nors Jis jau to nebenori? Na o kalaviju tuzas kaip ir reiskia issiskyrima, senu santykiu uzbaigima ir naujo pradejima?  g.gif

Is kur tu tokia reiksme istraukei, parodyk man, kad 8 pentakliai yra jauna tamsi moteris? bigsmile.gif Ar tavo Taro kortose taip pavaizduota yra?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 20, 18:56)
Yeah, Tu gausi lupti nuo manes kaip as tave sutiksiu biggrin.gif  Rimtai..  mirksiukas.gif Is kur tu taip sugalvojai ir ismastei, kad Vaito kortas galima kaip manara naudoti ir priskirti Manaros reiksmes 4u.gif  Dar pradek Lenormand kortas naudoti kaip taro, arba zaidybinems kortoms priskiti MA kortu reiksmes. Buk gera, pamirsk visus situs zaidimus ir nebeeksperementuok. As kartais galvoju tu taip  protingai pasneki, bet kartais kaip drebteleji tai maza nepasirodo doh.gif  Tu cia kokiuose forumuose perskaitei ta brieda ar pati ismastei??
Is kur tu tokia reiksme istraukei, parodyk man, kad 8 pentakliai yra jauna tamsi moteris?  bigsmile.gif  Ar tavo Taro kortose taip pavaizduota yra?

mano labai laki vaizduote ir isradingumas beribis, plius smalsumas. visa tai derinyje sprogstamasis misinys. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 20, 18:56)
Is kur tu tokia reiksme istraukei, parodyk man, kad 8 pentakliai yra jauna tamsi moteris?  bigsmile.gif  Ar tavo Taro kortose taip pavaizduota yra?

Esu uzsirasiusi, o is kur tokia reiksme istraukiau nezinau, tai interneto platybiu biggrin.gif vadinasi braukti tokia nesamone is reiksmiu. Ar jus pritariate Yeah pakomentuotoms reiksmems? Noriu susizymeti kas ka reiskia.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 20, 18:38)
mano labai laki vaizduote ir isradingumas beribis, plius smalsumas. visa tai derinyje sprogstamasis misinys.  blush2.gif  biggrin.gif

Yeah, smalsumas yra gerai, nes mane smalsumas vede toliau gilinti savo zinias ir tobuleti, nu bet tavo atveju panasu i krastutinumus, sakau neprisigalvok geriau ko nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 20, 18:43)
Esu uzsirasiusi, o is kur tokia reiksme istraukiau nezinau, tai interneto platybiu  biggrin.gif  vadinasi braukti tokia nesamone is reiksmiu. Ar jus pritariate Yeah pakomentuotoms reiksmems? Noriu susizymeti kas ka reiskia.

Na manau taip ,brauk lauk tokias reiksmes.

As juk nesu koks visagalis Dievas , kad galeciau sakyti kas gerai, o kas negerai. Kiekvieno zmogaus interpetacija yra unikali ir man butu , net nepadoru sakyti, kad Yeah pasake kazka negerai. Kiekvienas tarologas atranda savo asmenines reiksmes ir kiekviena is ju yra unikali...

Ai, pasisakau tik tuomet kaip matau visiska nesamone - siuo atveju kaip tu, kad sakei 8 pent reiskia tamsiu plauku moteri. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 20 spalio 2014 - 18:50
Sveikos smile.gif esu pakankamai jauna, pilnamete panele smile.gif jau kuri laika, tiksliau nuo liepos menesio as beprotiskai zaviuosi vienu vaikinuku smile.gif viskas prasidejo nuo to,kad jis pirmas man parode demesi, tada man tai nerupejo, bet veliau,kai jis neberode jokio susidomejimo manim, as pradejau apie ji galvot vis dazniau ir dazniau sad.gif ir iki dabar negaliu jo pamirst, tiesa, jis uz mane 9 metais vyresnis, bet kiek man teko su juo bendraut, tai yra labai jaunatviskas ir protingas smile.gif gal galite padeti apsispresti, ka daryti? pamirsti ji? o gal kortos rodo, kad mum lemta kadanors but kartu ? aciu uz atsakyma smile.gif 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isimylejusjuodai @ 2014 10 20, 20:47)
Sveikos smile.gif esu pakankamai jauna, pilnamete panele smile.gif jau kuri laika, tiksliau  nuo liepos menesio as beprotiskai zaviuosi vienu vaikinuku smile.gif viskas prasidejo nuo to,kad jis pirmas man parode demesi, tada man tai nerupejo, bet veliau,kai jis neberode jokio susidomejimo manim, as pradejau apie ji galvot vis dazniau ir dazniau sad.gif ir iki dabar negaliu jo pamirst, tiesa, jis uz mane 9 metais vyresnis, bet kiek man teko su juo bendraut, tai yra labai jaunatviskas ir  protingas smile.gif gal galite padeti apsispresti, ka daryti? pamirsti ji? o gal kortos rodo, kad mum lemta kadanors but kartu ? aciu uz atsakyma smile.gif 4u.gif  verysad.gif

kazkas ne taip darosi su ta tema. juk cia ne konsultacijos vyksta. yra kitu temu. biggrin.gif

beje, taip per krastutinumus, bet as taip stengiuosi susitureti. tik neiseina. gerai raminuosi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 20 spalio 2014 - 20:18
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 20, 18:31)
Skiriasi, as temperamentinga, bet jis is vis laukinis. Del pagerejimo tai nezinau, nes abu taip snekejom neseniai, kad tai mums lazkoks kritinis metas, o jis labai pasikeite per menesi, todel ir emiau itarineti  g.gif

Black Dhalia..aš pamenu, kad kažkada tau nagrinėjau santykius...tik nepamenu kas kaip konkrečiai. Ar čia apie tą patį kalba eina?

QUOTE(yeah @ 2014 10 20, 19:38)
mano labai laki vaizduote ir isradingumas beribis, plius smalsumas. visa tai derinyje sprogstamasis misinys.  blush2.gif  biggrin.gif

Oj Yeah nesusiturėjau lotuliukas.gif Tai gal tu savo Taro sukurk ir reikšmes savo priskirk kokias nori ir bus gerai. Nes nu švilpt ant simbolių ir viso kito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 21, 16:23)
Black Dhalia..aš pamenu, kad kažkada tau nagrinėjau santykius...tik nepamenu kas kaip konkrečiai. Ar čia apie tą patį kalba eina?
Oj Yeah nesusiturėjau  lotuliukas.gif Tai gal tu savo Taro sukurk ir reikšmes savo priskirk kokias nori ir bus gerai. Nes nu švilpt ant simbolių ir viso kito  lotuliukas.gif

as vis apie tai galvoju. biggrin.gif
Atsakyti