Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(Vaivorykstes @ 2014 10 18, 00:33)
Labas vakaras gal kuri gali paziureti mano santykius su A? Dekui  4u.gif

paziureciau nebent su B. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pakomentuosit iskritusias kortas. Klausiau del vyro neistikimybes. Iskrito lazdu riteris/tauriu dama/kalaviju riteris. Nesupratau ar ta dama mane simbolizuoja aplamai sitame isdestyme, ar kita moteri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 18, 17:39)
Sveikos, gal pakomentuosit iskritusias kortas. Klausiau del vyro neistikimybes. Iskrito lazdu riteris/tauriu dama/kalaviju riteris. Nesupratau ar ta dama mane simbolizuoja aplamai sitame isdestyme, ar kita moteri?   g.gif

negaliu pakomentuoti, nes as neistimybei nustatyti naudociau specialia delione. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 18 spalio 2014 - 17:21
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 18, 16:39)
Sveikos, gal pakomentuosit iskritusias kortas. Klausiau del vyro neistikimybes. Iskrito lazdu riteris/tauriu dama/kalaviju riteris. Nesupratau ar ta dama mane simbolizuoja aplamai sitame isdestyme, ar kita moteri?  g.gif

BlackDhalia, sunku kazka konkreciai ir pakomentuoti, mazai kortu, nezinau ar naudoji ir tiesias kortas ar ir apverstas, na ir kortu mazoka, man gal kaip minimum 5 reiketu. Blogai mastai jei rumu kortos, siuo atveju Tauriu karaliene gali rodyti tave ar moteri- tu gali buti cia drasiai ir kardu riteris smile.gif

Bet is tavo tu triju kortu panasu, kad jei klausi tokio klausimo vadinasi ne bereikalo ir itarineji. Man daznai i padeliojimus del neistikimybes, tiek tauriu karalienes dazniau pasirodo, tiek lazdu riteris

QUOTE(yeah @ 2014 10 18, 17:20)
negaliu pakomentuoti, nes as neistimybei nustatyti naudociau specialia delione.  smile.gif

Pasidalink Yeach kokia turi delione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 19, 12:51)
BlackDhalia, sunku kazka konkreciai ir pakomentuoti, mazai kortu, nezinau ar naudoji ir tiesias kortas ar ir apverstas, na ir kortu mazoka, man gal kaip minimum 5 reiketu. Blogai mastai jei rumu kortos, siuo atveju Tauriu karaliene gali rodyti tave ar moteri- tu gali buti cia drasiai ir kardu riteris  smile.gif

Bet is tavo tu triju kortu panasu, kad jei klausi tokio klausimo vadinasi ne bereikalo ir  itarineji. Man daznai i padeliojimus del neistikimybes, tiek tauriu karalienes dazniau pasirodo, tiek lazdu riteris
Pasidalink Yeach kokia turi delione  smile.gif

Расклад на обнаружение измены мужа или жены , друга или подруги
Расклад на отношения, как он к вам относится, если выпадает фигура - значит кто-то есть
Мешая колоду, мысленно представляем человека, чьи мысли и чувства вы хотите узнать. расклад с виду похож на букву Н.
5 2
6 1 3
7 4

Цифры, это карты, разложенные в своей очередности к каждой карте можно выложить комментарий, который раскроет значение и рекомендацию к действию.
1 - это то, что вас связывает; то, что происходит на момент ваших отношений. Если выпадает фигура - 100% кто то есть.
Правая колонна - 2,3,4 это ваше к нему отношение;
5,6,7 это его отношение к вам. 5 и 2 - то что в голове, его мысли, его идеи, его планы.
Если выходит фигура - 100% кто-то есть.
6 и 3 это его чувства. Что его гложет, его переживания, его надежды, его страхи.
Также может выпасть фигура. 7 и 4 это, то что он вам демонстрирует.
Чаще всего это разительно отличается от его чувств и мыслей. Обычно люди скрывают истынных чувств и показывают общественности совсем другое.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 19 spalio 2014 - 12:37
QUOTE(yeah @ 2014 10 19, 12:35)
Расклад на обнаружение измены мужа или жены , друга или подруги
Расклад на отношения, как он к вам относится, если выпадает фигура - значит кто-то есть
Мешая колоду, мысленно представляем человека, чьи мысли и чувства вы хотите узнать. расклад с виду похож на букву Н.
5 2
6 1 3
7 4

Цифры, это карты, разложенные в своей очередности к каждой карте можно выложить комментарий, который раскроет значение и рекомендацию к действию.
1 - это то, что вас связывает; то, что происходит на момент ваших отношений. Если выпадает фигура - 100% кто то есть.
Правая колонна - 2,3,4 это ваше к нему отношение;
5,6,7 это его отношение к вам. 5 и 2 - то что в голове, его мысли, его идеи, его планы.
Если выходит фигура - 100% кто-то есть.
6 и 3 это его чувства. Что его гложет, его переживания, его надежды, его страхи.
Также может выпасть фигура. 7 и 4 это, то что он вам демонстрирует.
Чаще всего это разительно отличается от его чувств и мыслей. Обычно люди скрывают истынных чувств и показывают общественности совсем другое.

Nepyk, bet man ta delione labai nekokia pasirode. Gal man tik nepriimtina..

Bendrai ziurint, tai as is savo praktikos pastebejau, kad ir kitose delionese tas islenda, jei jau yra istikimybe, kortos tikrai parodys, net ir paprastam padeliojime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 19, 12:51)
BlackDhalia, sunku kazka konkreciai ir pakomentuoti, mazai kortu, nezinau ar naudoji ir tiesias kortas ar ir apverstas, na ir kortu mazoka, man gal kaip minimum 5 reiketu. Blogai mastai jei rumu kortos, siuo atveju Tauriu karaliene gali rodyti tave ar moteri- tu gali buti cia drasiai ir kardu riteris  smile.gif

Bet is tavo tu triju kortu panasu, kad jei klausi tokio klausimo vadinasi ne bereikalo ir  itarineji. Man daznai i padeliojimus del neistikimybes, tiek tauriu karalienes dazniau pasirodo, tiek lazdu riteris
Pasidalink Yeach kokia turi delione  smile.gif

Naudojau tik tiesias kortas, su apverstom dar per anksti. Kad as kardu riteris net nezinau, pagal ta prasme kuri apibudina zmogu tai tauriu karaliene tinka labiau, o lazdu riteris tai mano nuomone buvo Jis, nes jau placiaja kortos reiksme labai atitinka Ji. Norejau kuo paprasciau ir lengviau sita situacija issiaiskinti, bet kortose zmoniu nesugaudau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDhalia: 20 spalio 2014 - 10:56
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 20, 09:51)
Nepyk, bet man ta delione labai nekokia pasirode. Gal man tik nepriimtina..

Bendrai ziurint, tai as is savo praktikos pastebejau, kad ir kitose delionese tas islenda, jei jau yra istikimybe, kortos tikrai parodys, net ir paprastam padeliojime smile.gif

as dar jos nebandzius. taip islenda tie dalykai. tik va pacioms ziureti manau nepatartina, nes jei jau moteris itarineja, tai pamatys jinai ta meiluze yra ji ar nera.
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 20, 11:50)
Naudojau tik tiesias kortas, su apverstom dar per anksti. Kad as kardu riteris net nezinau, pagal ta prasme kuri apibudina zmogu tai tauriu karaliene tinka labiau, o lazdu riteris tai mano nuomone buvo Jis, nes jau placiaja kortos reiksme labai atitinka Ji. Norejau kuo paprasciau ir lengviau sita situacija issiaiskinti, bet kortose zmoniu nesugaudau.  doh.gif

istrauk ismaisytas kortas, kad butu ir apverstu ir sudek i paprasta delione:
1. tavo jausmai.
2. jo jausmai.
3. jusu santykiai.
4. ateitis.
paziuresim bendrom jegom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 20, 10:50)
Naudojau tik tiesias kortas, su apverstom dar per anksti. Kad as kardu riteris net nezinau, pagal ta prasme kuri apibudina zmogu tai tauriu karaliene tinka labiau, o lazdu riteris tai mano nuomone buvo Jis, nes jau placiaja kortos reiksme labai atitinka Ji. Norejau kuo paprasciau ir lengviau sita situacija issiaiskinti, bet kortose zmoniu nesugaudau.  doh.gif

O man iskyla toks klausimas, o kada bus tuomet ne per anksti naudoti tiek tiesias ir tiek apverstas kortu reiksmes? g.gif Dazniausiai kaip pradeda mesti tiesias, paskui naudoti ir apverstas pasidaro sudetinga- nes tai tampa ipratimu ziureti tik tiesias reiksmes. Nors kortos jos i klausima atsakys ir tiesioje padetyje, bet man asmeniskai truksta detalumo ir aiskumo. Asmeniskai pastebejau, kad man matosi interpretaciju skirtumas tarp tu kurie naudoja tik tiesias, ir kurie vercia kortas, nes isriskeja man daugiau detaliu- ypac apibudinant zmogaus charakteri ir detalizuojant ivairias situacijas t.t . Bet zinoma yra isimciu, pazistu kelias moteris kurios naudoja tik tiesias- ir joms visai neblogai sekasi smile.gif

Nezinau, kiekvienas renkasi savo. Bet as visoms draugems kurios nusprende mokintis iskart siuliau ziureti ir apv ir tiesias. Mano toks patarimas
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 20, 12:56)
O man iskyla toks klausimas, o kada bus tuomet ne per anksti naudoti tiek tiesias ir tiek apverstas kortu reiksmes? g.gif  Dazniausiai kaip pradeda mesti tiesias, paskui naudoti ir apverstas pasidaro sudetinga- nes tai tampa ipratimu ziureti tik tiesias reiksmes. Nors kortos jos i klausima atsakys ir tiesioje padetyje, bet man asmeniskai truksta detalumo ir aiskumo. Asmeniskai pastebejau, kad man matosi interpretaciju skirtumas tarp tu kurie naudoja tik tiesias, ir kurie vercia kortas, nes isriskeja man daugiau detaliu- ypac apibudinant zmogaus charakteri ir detalizuojant ivairias situacijas t.t . Bet zinoma yra isimciu, pazistu kelias moteris kurios naudoja tik tiesias- ir joms visai neblogai sekasi smile.gif

Nezinau, kiekvienas renkasi savo. Bet as visoms draugems kurios nusprende mokintis iskart siuliau ziureti ir apv ir tiesias. Mano toks patarimas

As kai naudoju manara reiksmes, tai ten nebuna apverstu kortu. Labai kartais patinka ir yra kelios kortos, kur man siaip jau reiksmes labai mielos ir pasiilgsiu ju, jei aiskinsiu tradiciskai. Kai paskutini karta deliojau del meiles reikalu, tai iskrito beveik visos atvirkscios kortos. Tiesiog negalejau pagal manara aiskinti. doh.gif Dabar nusprendziau pereiti prie tradiciniu vien del tu apverstu kortu.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 20, 14:13)
As kai naudoju manara reiksmes, tai ten nebuna apverstu kortu. Labai kartais patinka ir yra kelios kortos, kur man siaip jau reiksmes labai mielos ir pasiilgsiu ju, jei aiskinsiu tradiciskai. Kai paskutini karta deliojau del meiles reikalu, tai iskrito beveik visos atvirkscios kortos. Tiesiog negalejau pagal manara aiskinti.  doh.gif Dabar nusprendziau pereiti prie tradiciniu vien del tu apverstu kortu.

Yeah, bet tu man gali paaisksinti, kaip tu gali Vaitinems kortoms priskirti Manara reiksmes, jei neturi Manaros kalades blink.gif ? Cia man kazkokia saviveikla jau, na nepyk smile.gif

As pateiksiu tau pavyzdi labai primityvu su Klimtu, jau antra karta duodu. Klimte kvailys pasimetime, nezinojime ka daryti, baimese ir strigimuose, pasiziurek i pacia korta- kad ten depresuhine korta, o Vaite jis linksmas, savimi pasitikintis, bebaimis ir avantiuristas. Tai pvz istraukus Klimto kvaili, as jokiu budu nepriskirsiu jam tradiciniu Vaitiniu reiksmiu ir nepradeiau sneketi - taves laukia nuotykiai, avantiurios ir bla bla bla doh.gif

Ar tu turi Manara?
Atsakyti