Įkraunama...
Įkraunama...

Vertėjos susitinka čia

Sveiki,

noriu įspėti, kad be išansktinio apmokėjimo neverstumėte šiam žmogui:

Danute
868363422
info@vertimukontora.lt
[SIZE=7]

Žmogus tik žada, bet nemoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 11 spalio 2015 - 10:17
QUOTE(olajju @ 2015 10 11, 11:16)
Sveiki,

noriu įspėti, kad be išansktinio apmokėjimo neverstumėte šiam žmogui:
Danute
868363422
info@vertimukontora.lt
[SIZE=7]

Žmogus tik žada, bet nemoka

Ačiū, kad įspėjote. 4u.gif
Kreipėse jau kelis kartus. Gerai, kad tuo metu buvau užsiėmusi
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2015 10 11, 15:58)
Ačiū, kad įspėjote.  4u.gif 
Kreipėse jau kelis kartus. Gerai, kad tuo metu buvau užsiėmusi

''o kada kreipėsi? į kokią kalbą prašė versti?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2015 10 11, 19:26)
''o kada kreipėsi? į kokią kalbą prašė versti?

Prie maždaug du mėnesius ir prieš dvi savaites.
Kreipėsi dėl vertimo iš lenkų kalbos.
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2015 10 11, 19:42)
Prie maždaug du mėnesius ir prieš dvi savaites.
Kreipėsi dėl vertimo iš lenkų kalbos.

vis sugalvoja priežastis, tai darbuotojai atostogauja, tai direktorius dar negrįžo, tai buhalterė pasikeitė, netgi karta pasakė kad mirė vertėjas, buvo laiduotuvėse, jei ir čia melavo, tai žmogus be jokios moralės
Atsakyti
Sveikos, merginos! Siame forume esu naujoke. Apie pora metu dirbu verteja is/i rusu kalba. Gal kas is cia esanciu irgi vercia is/i rusu kalba? Norejau pasiteirauti del vertimo ikainiu, kokia jusu kaina uz standartini lapa? Mano kaina uz 1600 spaudos zenklu yra 4,5 Eur. Kaip manote, ar normali kaina? Ziuriu skelbimus ir nesuprantu, vieni vercia netgi uz 2,6-3 eur uz puslapi, kiti uz 5,5-7 Eur. Tai todel ir kilo toks klausimas. Buciau dekinga uz atsakymus.
Papildyta:
QUOTE(Mentos131 @ 2015 01 09, 17:04)
sveikos,  kolegės, priimkit  į būrį  rusų kalbos  vertėją  4u.gif

užsiimu  vertimais  jau  gana  seniai,  jei  reikia  konsultacijos  ar  patarimo dėl  vertimų  biuro  – mielai  patarsiu  smile.gif

Labas vakaras,

As taip pat uzsiimu vertimais i/is rusu kalbos, bet ne taip seniai:) Norejau paklausti Jusu del ikainiu, nes ziuriu vieni skelbimuose siulo vertimus uz 2,6-3 Eur/psl, kiti - uz 5,5 ir daugiau. Mano ikainis yra 4,5 Eur uz 1600 spaudos zenklu. Kaip manote, ar tai normali kaina? Dar norejau paklausti del zodynu, kokius naudojate? smile.gif Buciau dekinga uz atsakymus.
Atsakyti
Sveikos, gal pasakysite kuri kaip apskaičiuoti spaudos ženklus POWER POINT programoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2015 11 02, 18:14)
Sveikos, gal pasakysite kuri kaip apskaičiuoti spaudos ženklus POWER POINT programoje? 4u.gif

copy paste į word'ą ir jau tada skaičiuoja programa...bent jau aš taip darydavau....gal yra mokančių kitaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Verteja_ @ 2015 10 22, 00:13)
Sveikos, merginos! Siame forume esu naujoke. Apie pora metu dirbu verteja is/i rusu kalba. Gal kas is cia esanciu irgi vercia is/i rusu kalba? Norejau pasiteirauti del vertimo ikainiu, kokia jusu kaina uz standartini lapa? Mano kaina uz 1600 spaudos zenklu yra 4,5 Eur. Kaip manote, ar normali kaina? Ziuriu skelbimus ir nesuprantu, vieni vercia netgi uz 2,6-3 eur uz puslapi, kiti uz 5,5-7 Eur. Tai todel ir kilo toks klausimas. Buciau dekinga uz atsakymus.
Papildyta:
Labas vakaras,

As taip pat uzsiimu vertimais i/is rusu kalbos, bet ne taip seniai:) Norejau paklausti Jusu del ikainiu, nes ziuriu vieni skelbimuose siulo vertimus uz 2,6-3 Eur/psl, kiti - uz 5,5 ir daugiau. Mano ikainis yra 4,5 Eur uz 1600 spaudos zenklu. Kaip manote, ar tai normali kaina? Dar norejau paklausti del zodynu, kokius naudojate? smile.gif Buciau dekinga uz atsakymus.

Manau, kad nėra aiškaus atsakymo. Aš verčiu iš anglų, čia irgi didelis įkainių diapazonas. Tiesiog nusistatai pagal savo norus ir galimybes (suderini savo ir užsakovų galimybes).
Atsakyti
Dalinuosi rasta info apie žodžių/simbolių skaičiavimą PPT dokumentuose:

http://libroediting....owerpoint-2013/

http://www.proz.com/...ower_point.html

Vis dėlto simbolių dar nebandžiau skaičiuoti ir jei kas žinot paprastesnį būdą pasidalinkite, nes kai PPT dokumentas didelis, ir bent jau man kažkodėl neišeina viso visose skaidrėse esančio teksto vienu ypu nukopijuoti į Word, tai po vieną skaidrę kopijavimas užimtų nežinau kiek laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2015 11 04, 11:27)
Dalinuosi rasta info apie žodžių/simbolių skaičiavimą PPT dokumentuose:

http://libroediting....owerpoint-2013/

http://www.proz.com/...ower_point.html

Vis dėlto simbolių dar nebandžiau skaičiuoti ir jei kas žinot paprastesnį būdą pasidalinkite, nes kai PPT dokumentas didelis, ir bent jau man kažkodėl neišeina viso visose skaidrėse esančio teksto vienu ypu nukopijuoti į Word, tai po vieną skaidrę kopijavimas užimtų nežinau kiek laiko  doh.gif

o,dėkui 4u.gif
Atsakyti
Dar simbolių skaičiavimui mano užsakovai pasiūlė naudoti PractiCount programą, išbandžiau, veikia, tik tiek kad žodžių kiekį rodo kitokį nei PPT programoje kortelėje "properties". Čia galima parsisiųsti bandomąją versiją: http://www.practiline.com/
Atsakyti