QUOTE(Nenuorama @ 2008 02 29, 10:45)
QUOTE(meduliukas @ 2008 02 29, 12:50)
X lite neturi buomelio , vaikas tvirtinasi tik dirziukais , jeigu judrus kazi ar nores but prisegtas dirziukais, o be ju vezt nesaugu
aria su buomeliu ir lengvutis, susilanksto kompaktiskai
QUOTE(Ingaaa @ 2008 02 29, 11:59)
X lite neturi buomelio , vaikas tvirtinasi tik dirziukais , jeigu judrus kazi ar nores but prisegtas dirziukais, o be ju vezt nesaugu
Man ir pasirodė, kad visai mažai vietos užima sulankstytas
QUOTE(meduliukas @ 2008 02 29, 12:50)
Meduliuk, as jusu atveju, kai zuikis ne lengvutis, siulyciau sunkesni sketuka rinktis, nes gali buti panasiai kaip su buzzu
http://www.herqules......0Glacier Blue
Juos Babycentre parduoda. Siaip tikrai rimtas vezimas mums pasirode.
Giedra,aš tau pritariu 100%. Jau prisirpau šitam vežimui.
QUOTE(vitalij@ @ 2008 02 29, 19:12)
Tikiuosi, jo visoms uzteks
QUOTE(Giedrai @ 2008 02 29, 14:03)
Meduliuk, as jusu atveju, kai zuikis ne lengvutis, siulyciau sunkesni sketuka rinktis, nes gali buti panasiai kaip su buzzu
O is viso tu nenoretum kitu firmu paziureti? Pvz. as linkstu prie Herqules vezimuko. Paziurek cia:
Tikrai geras pasiulymas
QUOTE(meduliukas @ 2008 02 29, 08:43)
Tai kad per Kotryna uzsakinet
Jie man Centro completo siule uz 2000
Gaila, kad negaminami, as matai is ebay ziurineju siustis gal
Siaip as Qunny zapp turiu, nepamainomas, bet mano meskius sunkus, i sonus lamkstosi, du kart vos neapverte, sakau paprastas sketukas gal stabiliau.
Nu su mergyte problemu nebuvo, net minties, kad gali apversti, o berniokas - oho
O masinoj labai patogu maziuka parduotuvini turet, i Aria bijau, kad savo meskos neikisiu
Papildyta:
Tai pagal kaina reiskia apsimoka parsisiust
Gaila, kad negaminami, as matai is ebay ziurineju siustis gal
Siaip as Qunny zapp turiu, nepamainomas, bet mano meskius sunkus, i sonus lamkstosi, du kart vos neapverte, sakau paprastas sketukas gal stabiliau.
Nu su mergyte problemu nebuvo, net minties, kad gali apversti, o berniokas - oho
O masinoj labai patogu maziuka parduotuvini turet, i Aria bijau, kad savo meskos neikisiu
Papildyta:
Tai pagal kaina reiskia apsimoka parsisiust
Vilniuje Erbyje stovi Ozon ( tas pats centro completo )
pilnas komplektas 850 lt , su visom uzdangom vokais , lopsiu ir t.t Bet pagal dydi jis nerealiai lengvas 9.9 kg
QUOTE(renax @ 2008 03 01, 11:32)
Vilniuje Erbyje stovi Ozon ( tas pats centro completo )
pilnas komplektas 850 lt , su visom uzdangom vokais , lopsiu ir t.t Bet pagal dydi jis nerealiai lengvas 9.9 kg
pilnas komplektas 850 lt , su visom uzdangom vokais , lopsiu ir t.t Bet pagal dydi jis nerealiai lengvas 9.9 kgO kur tas Erbis? Cia Vilniuje?
Mamytes, gal galetumete dar kuri man paaiskinti. Peg Perego plico P3 classico, Peg Perego plico P3 centro completo, Peg Perego plico P3 pramette ir t. t. - tai visi tie modeliai skirtingi, ar kaip cia yra?
QUOTE(Giedrai @ 2008 03 01, 14:52)
Mamytes, gal galetumete dar kuri man paaiskinti. Peg Perego plico P3 classico, Peg Perego plico P3 centro completo, Peg Perego plico P3 pramette ir t. t. - tai visi tie modeliai skirtingi, ar kaip cia yra? 
p3 clasico ir compelto skiriasi tik tuo, kad compelto turi koju uzdangala ir lietaus apsauga. Is savo patirties galiu pasakyt, kad lietaus apsauga nereali - nelygint su parduotuviniais celafanais, o ir koju uzdangalas mum labai reikalingas. Nereikia tu kailiniu voku, tokiam orui pats tas tas uzdangalas.
O pramete jau visai kitas modelis.
P3 clasico

P3 compelto

Pramete

QUOTE(Giedrai @ 2008 03 01, 15:52)
Oi, sumakalavai čia kažką
Centro completo:

pliko p3 classico:

kaip suprantu, classico neturi užkloto kojoms
Pliko P3 pramette - su uždėtu pramette lopšiu. jei neklystu, dedasi ir navetta.