Sveikos mergickos
Neprapuoliau as niekur, bet malonu kad pasigedot

Kazkaip vakar nelabai buvo ka ir rasyti, ir siaip pavargus buvau, ilindau tik, paziurejau Commos imestus filmukus ir ejau anksciau miegot nes siand reikejo anksciau keltis.. Ale ir miegas paskutines kelias naktis nera labai geras, bet siand supratau kodel kai pamaciau ta ryskiai sviecianti apvalu blyna danguj

Mano organizmas visa laika i pilnati labai reaguoja.
Ai tiesa, vakar gryzu is darbo aptikau stebukla namie - MB padare valgyt ir net virtuve sutvarke, viska suplove- nu cia jau tokie dalykai pas mus laaaabai retai pasitaiko

Taip gera buvo
Siandien kaip ir Edenute, lekiau is darbo akis isdegus kad kuo greiciau pavalgyt, nes skrandis tuscias buvo ir taip jau tampe. Su visa striuke issikepiau 2 kiausinius, sukimsau, dabar guliu kol praeis negerumas.. Nu bet kaip keista, jei reguliariai valgai tai viskas ok, o jei tik laiku nepavalgai, tai sakes. Pasiemu i darba visko, bet ziuriu nebeuztenka. Jau man mandarinai ir obuoliai ta bloguma tik kokiui 20ciai minuciu numalsina. Reiks jauciu imtis jau 2 ar net tris pietus + uzkandzius

Tino, pritariu, nepergyvenk taip smarkiai del vienos neaiskios daktares issamprotavimo. Tie pilvai ir gimdos tikrai skiriasi. Nors as atsimenu kai LT nuejau pas gine pries 2.5 metu, tai ta irgi ivardino kad pas mane 'vaikiska' gimda, visai ne tokia koikia turetu buti pas 30+ metu moteri... Zinai tos gines Lietuvoj, labai jau megsta kanors negero vis pasakyt

As sakau, as negimdzius tai ir maza , ko noreti... Na cia FR tai mano gimda buvo ivardinta kaip normali, nors kaip ir prie mazesniu yra ( turiu ismatavimus

) Bet gimda juk tempiasi ir pleciasi. Pazystu dvi moteris kuris irgi atseit turejo mazas gimdas, viena isnesiojo 38sav ir pagimde dvynukes, kita - viena- jokiu problemu. Taip kad neimk i galva
As irgi ziauriai laukiu savaitgalio, o jis jau rytoj
Galvojau siandien kaip ten tie jusu dopleriukai, mergytes

matau vis dar laukiat..
O kas ten per testas TR temutej dar nesuskaiciau. Idomu